The secret of happiness is be able to find joy in another´s joy...

Monday, May 31, 2010

dobrõi vetšer estoniiii
Mul on homme geograafia eksam noored...ma ei põe veel üldse, sest mul on selle jaoks liiga kivis tuju. Küll ma olen üks hädapätakas...ilus elu on mul küll, aga ise selle sees olen üks vingur ja saja mõttetu probleemi kallal inisev sookoll :D
Mul tuli täna eriti hale olukord kui ma oma uue aasta lubadusi meelde tuletasin. Aasta küll pole veel läbi, aga...ma ju lubasin. Ma olen seda endale nüüd kaks aastat lubanud. Ma olen reetur...ma olen iseennast alt vedanud. Ma ei taha, et aasta saaks läbi ja ma ei saaks millegi üle uhke olla. Mul on küll toredaid ja häid asju elus...muidugi ja absoluutselt 100%...aga tahaks oma elu elada õnnnnnelikult, olla rõõmus ja mitte lasta ennast segada tähtusetutel asjadel. Minu tuju, meeleolu...on tulnud ma ei tea kust planeedilt. Ma võin ükspäev õnnetunde kätte suremas olla ja teinepäev ärgata ja olla enda peale vihane ja päev otsa Yoko silmadega kõiki jõllitada. Ma tean, millest see tuleb...aga m.i.k.s ma selle käkiteo lahendamisega hakkama ei saa ?
Mul on täiesti kõrini, et ma kallite inimeste peale oma tuju välja valan ja pirtusan ja plärtsun.
Andke andeks...eelkõige vanemad.
Aga alati on lootus, et homme on parem :) Alati on tunne, et seekord saan hakkama. Ehk saangi ?
Ükskord sain...
Ma soovin suvistelt päkapikkudelt, et ma oleksin parem. Enda jaoks parem ja parem oma inimeste jaoks. Ma sussi sisse kommi ei taha...tooge lihtsalt head tuju.

Saturday, May 29, 2010

musi musi õdedele !!!!!!!!!!!!

Friday, May 28, 2010

Kas ärkasite rõõmsalt ? Kas hakkasite kohe krapsti tegutsema ? Kas hoiate oma nunnusid kabujalakesi ? Kui ei siis oleme igati sarnased...
Loivasin voodist alles kell 11.30 välja ja siis vedelesin kalliga kaua kaua, kuni kella 17ni. Aga see on hetkel mu lemmiktegevus ja lemmiktegevustega peab tegelema.
Ja täna on nähtavasti selline päev, kus ma mitte essugi siia kirjutada ei oska. Mul ilgelt linnas olemise isu hetkel...tahaks seal müra sees kõndida ja kõrvarõngaid osta igast võimalikust poest.
Võib-olla on homme see päev, kus ma midagi pikemalt kirjutada oskan ? Ja muideks kui mõni rikkur mu blogi loeb, siis võiksite mulle Pitbulli kontserdi pileti välja teha...ja siis võiks juba auto ka osta, millega sinna sõita...või mis !?! Murutraktor läheks ka asja ette :D:D
Olgu muumitrollid ja väiksed Müüd...ma lähen vaatan geod.


I go crazy crazy crazy for you baby baby baby

Thursday, May 27, 2010

Päris päris päris mitu päeva pole kirjutanud. Kõik te kindlasti tönnasite ja nutsite mind igatsusest taga...jees jees i know
Enivei täna on rõõmupäev...nägin kurja vaeva, et oma hinded kätte saada. Hommikul saatuslik linna minek tõi mulle võidu. Mul on kõik asjad tehtud :) ainult geo ja siis on finito. Tegelikult ma valetasin, et ma kurja vaeva nägin. Ma ei näinud peaaegu üldse vaeva, lihtsalt see tekitas jubedalt stressi. Kuhjunud tööd ja nende järele vastamine ja selle pärast muretsemine ei kuulu mu lemmiktegevuste hulka. Ja mul ei ole enam eluski ühtegi keemia tundi, mitte kunagi :) aga jah never say never...20 aasta pärast olen keemik.
Homme tuleb palk. Ma loodan, et ilus summa...muidu olen masenduses ja rahahädas juba kuu alguses, nagu alati :D
Olen nüüd enamvähem Vinni kolinud jälle ja suvel pean siin lebotama ja elu maha magama. Ma veel loodan, et olen piisavalt tubli, et omale tegevust otsin. Ma isegi ei looda leida tasuvat tööd, lihtsalt tegevused, mis arendaksid ja rõõmsaks teeksid. Ma ei taha iga päev magama minna pea täis päeval vaadatuid Alejandrosid kes oma rantšodes hobuseid kasvatavaid ja Lucia ja Margarita kaklevad tolle musklimäe pärast ehk siis veeta suve teleka ees ülisisukaid seebikaid vahtides....kui ma siin tõesti nii magedalt passima pean, siis ma olen augusti lõpuks närvipundar ja laiskvorst number üks.
Wiiiii
Ma olen praegu külmunud ja väsinud...seega ma ei oska jälllllle midagi tarka kirjutada.
Ainult oskan eputada sellega, et mul on niii hea ja armas ja tore ja kallis peix :)
Rõõmus on olla, ma loodan, et homme olen ka samal lainel ja ülehomme ja üleülehomme...ja viie aasta pärast ja 80ne aastaselt. Aga pean leidma endas selle nähtamatu Milko, kes mu plärtsuvaks tujutsejaks teeb. uuu aaaeeee milko milko kus sa oleddd :D

Nüüd soovin teile head ööd :) puhake kenasti välja, ärgake hommikul rõõmsalt ja hakake krapsti tegutsema ja olge head oma kabujalakeste vastu :)
CiaooooOOooo

Saturday, May 22, 2010

No niiiii
Ma olen rampväsinud ja mul on padi näkku kinni traageldatud.
Kats ja Eero käisid kodus :)
Musu pidas eile sünnipäeva :)
Päike on iga päev väljas olnud :)
Sääski on küll haigelt palju ja rohkem...täiesti ainid olendid. Ma loodan, et homme on vihmane ilm, siis ma ei taha väljas päevitada. Päevitades ei saa õppida...
Maal käisin ka ükspäev, vanaema Nänni juures. Olin väikeste kitsetallekestega best friends 4eva naQ...
Ja mul täna siis jutt nagu ei jookse...tahtsingi seda öelda tegelikult. kih kih kih
Võib-olla mõni teine päev oskan asjalikumalt midagi laterdada...aga üldiselt see ei tule mul kunagi välja. See on teie oma mure, et te mu blogi loete :)

Mm, ma imetlen siiamaani oma ülikuuma pihavööd, mida ma kordagi veel kanda pole saanud...
ja ja Jaan Kross ka

Wednesday, May 19, 2010

ööööö

Mõtlesin, et hakkan pikalt jaurama ühest koma teisest. Aga mu tuju on persses...seega mõni teine kord.
Nii palju, et koolis sain geograafia kokkuvõtlikuks hindeks 4 ja kirjanduse kursuse 5- Happy Birthday!

Sigalahe

üheksateist

Kell ei äratanud mind, ma olin pannud ainult kellaaja, mitte aga käskluse heliseda :D Ja nüüd on mul 2h õppimisaega raisku läinud. Aga mul on kella 17ni aega tuupida. Otsustasin, et täna ma keemia tööd ei tee...sest see oleks ainult bingomäng. Parem õpin ja teen järgmine nädal. Ülejäänud asjad saan ma täna valmis :)
Üritan täna enne kooli mereääres veits õppida...see tundub kuidagi megaahvatlev.
Trennis pidin ma ka tublisti käima hakkama, aga olen juba teist nädalat iga päev hommikuti trenni tühistanud, kuna mulle endale jääb mulje, et ma läheks sinna, kuna ma tahan õppimisest viilida. Jah, muidugi tahan...aga seekord on asi tõsine.
Otsustasin, et käin pärast kiiret aega proovimas mis mu põlved joostes ütlevad. Ma loodan, et nad on vait, kuna ma tahaks nii nii nii väga ennast tühjaks joosta kui isu tuleb.
Ma arvan, et koolist tulles ma tšätin jälle...võib-olla...ehk...eks näis.
piip

Tuesday, May 18, 2010

...

MA EI RÄÄGI NEILE SÜDAMEVALUST, MIS MIS HAARAB, KUI TA UKSE AVAB. MA EI RÄÄGI NEILE SÜDAMEVALUST, MIS MIND HAARAB, KUI TEMA NÕRKUST NÄEN. JA MA EI TAHA MUUD TEHA, KUI TALLE TEED KEETA JA ISTUDA ROHELISEL SOHVAL, KÄED TEMA ÜMBER.

Lihtsalt ilus mõte.. (mis on kellegilt pätsatud)
Head ööd paid ja ilusaid unenägusid ja ilusat homset!


õõõõõõõõõõõõõõõ
ööööööööööööööö

kaheksateist ve

Tere õhtust, musjöö Fournier, te rakletist ma paremat saand pole kunagi. Minu taat oli ehitusmees, rajas losse ja teid, kuid ei praadinud munagi.
No privetik :) naQ
Tulin just koolist, tegin endale oma lemmik toitu(valmistoitu soojaks) häbi-häbi :D
Aga täna oli enam vähem nii tegus päev kui ma lootsin. Sain ühe keemia töö tehtud, sain matemaarika kursuse 4 ja sain geograafiat õppida. Kirjandi sain ka valmis. Homme on mul vaja kõne esitada klassile, pedosfääri ja geograafia aasta kokkuvõtlik töö teha ja kui jõuan siis ka kaks keemia tööd tahavad veel tegemist ja ühe nendest ehk jõuan homme ära teha. See oleks suurepäraline.
Muidu on kõik väga ilus, süda on rõõmust kuum ja jookseks õnnest ringi. Ma isegi ei saaks vihaseks kui keegi mulle vett peale kallaks või oma tordiga mulle näkku jookseks :D kuigi jah, need tegemata asjad tekitavad mulle mõne telliskivi raskusega olemise sisse...aga ma saan nende asjadega hakkama. Saan saan ja veelkord saan. Ja vahel võib ju mõni mure ka läbi joosta...kõik tulevad toime.
Kavatsen veel täna geograafiat tuupida ja õpin oma kõne pähe. Kõne pean ma naerust, kui parimast ravimist, mis inimesel alati käepärast on.
Peaksingi õppima hakkama, homme tuleb raske päev ja tore oleks kui kõik läheks nii nagu vaja...
tsau bromodekaanid ja 3-metüül-2,4,5-trikloropentaanid

Monday, May 17, 2010

seitseteiiiiiist

Olukord on natuke paha. Natuke paha tuju on ja koolis läheb natuke pahasti. Asjad kuhjunud nagu tavaliselt ja see on mulle kehvasti mõjunud. Paha tuju on kõige halvem asi.
Tahaks see nädal kõik puuduvad hinded ära vastata, siis oleks natuke kergem olla. Aga ma vist ei jõua...deem deem deem
Öösel sadas julmalt vihma...passisin vähe kohe aknapeal ja vaatasin.
Muidu pole vist kurta midagi...olen selle olukorra ise tekitanud ja saan seda ainult ise muuta ka. Muu on kõik hästi...
Ilusad ilmad on toredad jaaaaa juba jälle saab varsti koju.

Head nimepäeva Taidurilete

Wednesday, May 12, 2010

kaksteist

Palju õnne Gerta :)

Tere-tere-tere-tere :)
Ma olen täna hommikust saati geod õppinud...pole vist kunagi nii tubli olnud :D eks ma üritan need kaks nädalat midagi pähe koguda, eks näis mis sellest välja tuleb.
Mul käisid just veemõõtjad külas, wiii :D
Täna on nii ilus ilm, ma olen terve aeg toas istunud. Nädalavahetusel äkki saab kuskil riiete alla päikest näidata :D
Varsti lähen tööle-kooli.. pean kahe vahelt jooksma, kuna geos on töö, aga samal ajal pean tööl ka olema. Eks ma mõtlen mingi süsteemi välja kuidas ma ennast kaheks tükiks rebin.
Homme saab koju :) :) :)
nohh nohh mis ma siis ikka pläran kui midagi tarka plärada ei oska
paka kullapaid

Tuesday, May 11, 2010

üksteist

eeeeeeeeeee
Käisin koolis, tegin keemia ja ajaloo töö ära. Keemias vaja üks töö veel pos hindele teha, siis saan oma hindekese kätte. Naljakas on see, et mu esimene kursus gümnis oli 5 :) ja siis geo eksam...ma parem ei hakka rääkima.
Trenni ma ei jõudnud. Täna ega ka mitte eile...deem!
Ma tahan nii midagi asjalikku teha...hetkel tuhin peal. Geo eksamiks õppimine oleks ainus kasulik asi praegu...aga sellest ma viilin. Eksam on kahe nädala pärast.
Ma nägin täna iiiiiiiiiiiilusaid kõrvarõngaid, jalad läksid nõrgaks, süda hakkas puperdama...aga ma ei ostnud neid.
Varsti lähen tööle, pean kuni 22 püsti seisma ja naeratama :D oma ülisuures punases pusas... diskodäänsing. Ongi viimased etendused käimas.
Homme ma vist kooli ei jõuagi, osad hinded on väljas ja siis kui ma peaksin koolis olema, on mul töö. Igati jamasti...vähemalt homme ma jõuan trennis käia.
Ja kurrrrrrrrrrat mul on vaja kirjand kirjutada. Iga kooliaasta lõpus on nii loll tunne, et miks ma ei võinud natukenegi rohkem pingutada. l.o.l.l o.l.e.d M.a.a.r.j.a a.t.a a.t.a
Hea on see, et väljas on täna soe...homme peaks olema veel soem :)
Häid asju on muidugi veeeeeeeeeeeeel :) aga neid on nii palju, et ma ei jaksaks kirjutada.

Ma ei julge oma juuksei eriti pesta, ma kardan himrsasti värvi maha kulumist :D:D
No ja vihmavarju peaks ka muretsema.
Tahaks juba suvel rahuliku südamega(geo 20 punkti käes) rannas istuda ja midagi head lugeda.
Hirmus palju asju tahaks...
jaiiiixx. Ma olen kaks päeva ilma šokolaadita olnud...võimas
oi ja just siis kui mu pangakontol on jälle miniväikeolematu olukord, tuleb Halensist kiri, et mu kleidike on kohal. Ma olen laristanud ja nüüd on omg what have i done ? :D
tsau inimesed

Sunday, May 9, 2010

kümnes

PALJU ÕNNE TANEL JA KATU!!!!!!!!

Kell on kuus hommikul ja ma hakkan linna minemaaaaaa. Täna teeb Kristel mulle grimmi :) ja see nädal peab eriti tubli olema.
Geo eksam on jõudnud kuidagi eriti lähedale...

tuulleee suunddd on norrrrrrrrrrrrd, nüüd on minu korrrrrrrrrrrrrrrd, teha torrrrrrrrrrrrmi sinu südames :)
Ilusat nädalat :) jeiiiiiiiiiiiiiii

Friday, May 7, 2010

...

...üks asi mis mulle veel meelde tuli, oli see kuidas me Sikuga läbi saime. Me olime hullud gängsterid endaarust mingi aeg...ükspäev veetorni juures turnikatel ta ajas mind närvi ja ma lihtsalt panin talle jalaga. KUI ÕEL.
Siis teinekord ajasin ma Sikut närvi ja ta viskas mu enda juures välja...lükkas mu trepist alla ja rebis mu armsa riidest, lillelise taskurätiku puruks :D Me sõime koguaeg sihvkasid, koguaeg.
Me oleme nutnud ja naernud. Palju palju.
Ja aeg kus me Ulla juures pidutsesime...oi juudas juudas :) ma imestan siia maani kuidas ma küll sellest kõigest välja olen kasvanud. Siis tõotas küll, et minust saab julm pidutseja ja ma lõpetan kuskil külakolkas poe ees õltsi sisse kallates. Aga mul hea meel, et see kõik on olnud ja hea meel, et mul on täna mõistus peas.
Aga jah, valge maja esimene korrus ajab mind vist veel sokki kududes ka irvitama :)
Ja kui lähedane olin ma Kailiga...Heidiga...kui palju nalja on saanud Taneli ja Raineriga jne jne jne. Missugused olid ajad Eelike, Ege ja Annikaga. Kui tähtis on mulle Andra... mul on veeedddaaaannnuuuudd! pluss veel miljon inimest, kes kõiges selles osaline on olnud.
tahtsin selle jutu ka oma väiksele eluloojutule lisada :D
bläku bläku

seitsmes

Privetik. Uuuuhhhuuuu
Eile siis ärkasin üksipäini :D panin endale küünla põlema ja valmistusin tööle minema. Tuju oli laes. Tööl oli armas, sain palju kalli ja armsa kimbu teatri poolt :) uiuiuiuuii
Siis läksin vanaema juurde koos isaga. Seal sõin nõrkemiseni, sest vanaema oli nii armsasti mu sünnipäeva ette valmistanud. Ta oli isegi omale lokid juustesse teinud :) Issi tõi mind siis koju ja läks ise tööle tagasi. Mina siis puhkasin vähe ja üritasin ennast ravida, et mitte haigemaks jääda.
Siis sättisin ennast õhtuks valmis. Ma tegin seda umbes 3 tundi, teosammudel :D:D Noo, riideid ma valisin kapi ees istudes umbes 1,5 tundi...istusin ja vaatasin. Mul vähe riideid ka ja needki on tavalised. Siis ma olin kurb, et mul pole midagi lahedat selga panna, aga see läks kiirelt üle :)
Tuba nägi pärast katastroofiline välja :D jõudsin selle ka ära koristada ja panin kõik oma lillekesed toa põrandale ilutsema. Siis ma startisin koos oma tordi ja veiniga. Tööle jõudes sain jälle palju kalli. Ja issand, kõik olid jubedalt torte ja kooke ostnud, terve laud oli paksult täis. Lõpuks siis sai etendus läbi ja pidu võis alati.
Algaski sellega, et Raido lükkas mu veinipudeli puruks, jeiii :D Siis alustasime šampa ja maasikatega. Üritasime torti ka süüa, aga eriti alla ei läinud...need olid ilgelt magusad. Siis kutsusime HSM rahva ka kohale ja nad aitasid meil need ära lahendada. Väga armas ja punane hetk mu põskedel oli see kui kõik mu ümber sünnipäevalaulu laulsid :D
Siis hakkas väike pralle peale, kõik jõid ja ma siis vahepeal sõitsin tõukerattaga mööda koridore ja tegin Benny Hilli tunnusmeloodiat sinna juurde. Istusime veits teatris. Siis rahvas läks laiali ja me mõne nunnuga läksime Noorusesse. Seal lahendasime paari shotti ära. Siis Kristelikene helistas, et kogu rahvas kolis edasi ühte kohta. Me siis siblisime järgi. No ja seal olid siis kõik jälle koos. Natuke naljatasime ja jõime ja särki ja värki. Tegelt oli suht rahulik värk.
Mingiaeg DinnuDinnu läks veel edasi...mina olin aga selleks ajaks täitsa haige olemisega ja kõrvad olid nii lukus ja pidasin õigeks koju minna.
Vohhh nüüd ma köhin ja olen nohune ja pea on paks :D ja ma tahan Hessi minna, aga padukat sajab. Nii rämpstoidu isu on.
Enesetunne on küll uimane, aga muidu on tunne oosoommm :)
Mul jääb vihmase ilma tõttu mõned tähtsad asjad tegamata. Mitte, et ma suhkrust oleksin, lihtsalt vihmavari on puudlik ja nii saaksin ma külma. Kavatsen siis terve päeva lebotada ja teed juua. Kui veab siis saad friikaid ka :D Õhtul lähen Vinni....wiii
Noh jah...täna mul pole midagi tarka rääkida.
Olge ikka röömusad, hakake Jaanipäevaks lõkkematerjali koguma ja ja ja ärge unustage oma emadele erilist tähelepanu pöörata!

take it easy Pöial-Liisi

Thursday, May 6, 2010

Minu sünnipäev

Täna 19 aastat tagasi ma sündisin. Tulin ilmale Rakvere haiglas. Koju minnes tehti minust, emast ja õdedest pilti.Isa oli mul kiviajal fotograaf. Ma olin rohelises, mummulises tekikeses sisse mässitud väike armas Mann. Haiglast läksime Vinni koju...siis elasime me Tiigi tänaval, esimesel korrusel. Ma olin rahulik beebi, nutsin vähe ja näitasin iga liigutusega oma emale kui väga ma teda armastan. Seal elamisest ma kahjuks midagi ei mäleta. Ma tean, et vanaisa käis mind rattaga Loksalt vaatamas.
Siis kolisime me Kiige tänavale, teisele korrusele. Seal oli tuba mu õdedele ja mina magasin vanematega ühes toas...mingiajani. Lõpuks olime kolmekesi õdedega. Kui Jaan Männik meil külas käis, siis me istusime alati koos köögisahtlis.Sellel ajal kui elasime Kiigekatel, läksin ma lasteaeda. Sain omale sealt mõne inimese, kelleta ma siiani oma elu ette ei kujuta. Minu suur armastus lasteaias oli Andres. Me kaklesime Liisa Nõgesega tema üle iga jumala päev. Me tegime ükskord Andresega kapi nurgas musi. Mängisime ka kodu, mina olin alati ema ja Erko Brandt oli isa, ülejäänud olid siis lapsed või koerad. Ma olin lasteaias vägivaldne. Aga ma mäletan, et ma olin hea südamega...maailma mured läksid mulle korda. Mul olid ilusad pikad juuksed ja ilus sinine kleit, mille peal olid südamed ja elevandid.
Ma mäletan, et üks õhtu olime me kodus, ema oli kuskil ära. Isa tegi mulle õhtusöögiks spagette, mille ma kallasin üle ketšupiga...see oli minu arvates nii lahe. Isal oli seljas tumehall kampsun...köögilaua taga oli veel kitsas oma lemmiktoitu süüa, kuna seal oli suur arvuti peal. Lasteaia ajal murdus mul rangluu, kui mind Jalmar Sukamägi lasteaia kelgumäelt alla libistas. Ma olin abitu, poisid jooksid päti pärast minema ja mina üritasin ennast koju vedada, Tamme äri nurga peal tuli mulle emme vastu, kuna õhtu oli hiline ja ta tuli muretsedes mind otsima. Istusin veel samal õhtul haiglast tulles elutoa tugitoolis emme kootud soe tumepruun sall ümber käte ja õlgade. Lasteaia lõpetasin ma ruudulises kleidikeses. Kingituseks sain kaks armsat juukseklambrit, mis on mul siiani alles. Ma olin õnnelik.
Siis kolisime me Põllu tänavale, kolmandale korrusele. Ma olin nii äksi täis, sest ma sain omale päris enda toa. Triin ja Kadri said ka. Minul oli tapeet tüdrukust, kes käis metsas jalutamas. Kadril kutsudege ja Triinul hobustega. Siis hakkasid ajad, kus me õdedega üldse läbi ei saanud. Aina riidlesime ja kobisesime üksteisega.
Igatahes olin ma selline tüdruk, kes iga päev oma tuba ümber tõstis, raamatuid ümber paigutas ja kõike muud. Mul oli nõrkus pinalite vastu. Ma võisin päevas kümme korda oma pinalit vahetada ja asju sättida. Sain endale algklassides ka oma esimese päris suure nuku. Tema nimi oli Joosep. Tal oli armas vanaemalt saadud magamiseks mõeldud korv ja palju riideid. Ma armastasin teda ja temaga mängida. Nüüd on ta maal ja tal on käsi otsast ära. Aga seda tegid onu väiksed põngerjad, mitte mina :)
Mulle küll meeldis enda tuba, kuid põhiliselt elasin ma väljas. Ringaga ronisime kõik puud ja kõik põõsad ristirästi läbi. Kõik augud teedes on meil siiamaani peas. Ringa vanaema elas minu trepikoja kõrval ja meil oli mõlemal põnev kummagi pere aiamaal perenaisi mängida. Turnikatel tegime tekkidest pesasid. Rõdult karjusime üksteisele uudiseid ja Ringa vanaema saatis meile oma teise korruse rõdult kilekotiga kommi. Ööbisime sageli suviti maja taga telgis. Tegime igast pulli ja käisime öösiti aiamaadel raksus. Me kaklesime hirmus palju...aga sama kiirelt kui riidu läksime, leppisime ära ka. Ma armastasin teda siis ja armastan ka täna.Kooliajal tekkis mul palju sõpru...kõik nad olid mulle kallid ja armsad. Enamus neist siiamaani. Kasvõi mälestuste poolest kallid. Ja ma olen hiigalama tänulik teie kõigi pärast.
Neljandast klassist mäletan ma seda, et meie klassi tuli Katu. Me olime siis lahutamatud. Ma käisin iga päev pärast kooli tema juures ja me tegime süüa ja tegime tantsukavasid, et siis koolipidudel kõige lahedamad tšikid olla. Jah, meil klappis, me olime pinginaabrid ja head sõbrannad. See jätkus kuni põhikooli lõpuni...kuni me enam tihedalt ei suhelnud.
Jõudis kätte pubekaiga. Ma olin peavalu oma vanematele. Ma käitusin kohutavalt oma armsa emaga. Ma ei sallinud teda siis absoluutselt. Sest kõik mis ta rääkis ja ütles oli nii õige, et ma ei kannatanud seda.Ma mäletan, et ma olin kuskil 12-13 kui me Katu ja Sikuga tammikus esimest korda suitsu tegime.Meil olid kreisid ajad...totaalselt sassis pubekad.Kõik me tüdrukud, kes me koos hängisime sel ajal. Kõik need koolipäevad, klassiõhtud, Koeravered, käsitöötunnid...iga päev oli keegi jälle armunud. Meil oli tugev side omavahel. Aga need ajad on tegelikult nii armsad ja te olite, olete mulle nii kallid. Ma poleks praegu kindlasti see, kui ma poleks neid mässumeelseid pubekatralle teinud...teiega. Ja sellel ajal jõin ma esimest korda ka ennast purju. Koju minnes ootasid mind ees mu õed, kellele ma kapinajale toetudes ütlesin "ärge tulge, ma olen purjus", endal teksad mudased ja telefon katki. Õed aina naersid, kui mina juba oma toas voodis poolunes olin. Naersid mu telefoni üle, millel polnud pilti ees. Ja jätkuvalt igapäevaselt meie suhted polnud kuigi soojad. Ma isegi ei saa aru kuidas mu peas sai selline viha maailma vastu olla. Uskumatu.
Suviti käisime me alati Loksal. Seal elab mu vanaisa. Päeval istusime alati rannas päiksekäes. Olime ka Kõnnus, vanaema juures. Siis magasime kõik koos meie pere naiste ja tädi lastega lakas. Tegime iga suvi heina. Igatahes ühel ilusal suvepäeval, istusin ma võrkkiigel ja võtsin kätte raamatu, mis tõi mu välja mässumeelsusest ja pani tervet maailma uue pilguga vaatama. Ma mäletan nii selgelt seda tunnet, kuidas terve mu maailm oli korraga nii ilus ja armastust täis. Sellest ajast saati on mu ellusuhtumine olnud teine. Siis hakkasin ma vaikselt aina muutuma. Umbes sellel ajal tuli ka mu ellu minu esimene tõsine suhe ja me olime päris kaua koos. Meil olid ilusad ajad.
Üheksanda klassi lõpus olid mul koolis rasked ajad...pisarateni rasked. Aga ma sain selle lõpetatud...mul oli ilus kleit. Selle aja paiku hakkasin ma ka oma kallite õdedega hästi läbi saama ja mul on selleüle ülimalt hea meel. Te olete 2in1. Õed ja sõbrannad...lucky me :)Siis käisin veel ühe aasta vinni koolis ja peale seda hakkasin elama pealinnaelu. Tulin Tallinnasse 10ndasse klassi. Algas täielik mõõnaperiood. Must auk, kus väljatulemine tundus võimatu. Mul oli kohutav masendus. Juba depressioon. See kestis väga kaua aega...see lõhkus mis iga päev. Ma nutsin iga päev. Põhjust ei tea siiani. Ainus mis ma teadsin on see, et ma olen tegelikult õnnesärgis sündinud. Aga ikkagi miski kraapis. Siis elasin ma ühikas, kuhu ma enam kunagi tagasi ei koli. Aastal 2008 läksin ma tööle ka Nukuteatrisse. Ma ei oska ära kiita, kui armad inimesed seal on ja kui mõnus on sealne õhkkond. Jah, te olete kallid.
Muidu olen ma veel olnud omal ajal päris kõva spordipliks. Mulle on meeldinud koguaeg laulda. Ma olen tahtnud saada nii lauljaks, näitlejaks, politseinikuks, juukuriks ja mis kõik veel. Veel meenub mulle see, et kui me Põllukatele kolisime, ei julgenud ma uks kinni magada ja vaatasin alati enne uinumist voodi alla, et seal kolle poleks. Tegelikult ma olen seda vahel praegugi teinud :D Siis nüüd veel tuli meelde see, kuidas emme mulle iga õhtu voodikõrval muinasjuttu luges...minu lemmikuid aina uuesti ja uuesti. Pühapäeval lõikas ta mul hommikumantlis küüsi. Mul oli supenunnu roosa-valge hommikumantel. Ma olin umbes varajase koolijütsina lootusetult armunud Anti Kammistesse, ma ei julgenud seda kellegile rääkida ja ma olin nii õnnetu, et ta on abielus. Aiamaal pole ma emal kunagi abis käinud, sorri emmi :) Esimene telefon oli mul Siemens...kui ma selle kingikotist lahti olin võtnud, arvasin ma terve õhtu, et emaisa teevad endaarsut julma kildu ja kingivad mulle mängutelefoni. Aga päris oli :) ma ei oleks uskunud, et nad mulle nii varakult telefoni ostavad. 13 aastaselt sain ma omale klambrid,mokk oli esimene päev väga paistes...Algklassides käisin muusikakoolis. Seal sain ainult 1 aasta käia kuna ma ei viitsinud kunagi klaverit harjutada. Siis oli mul poisipea...ema aina kiitis mu seongut ja mina üritasin klaveripalasid selgeks saada(ise ma jälestasin seda soengut ja ka klaverimängimist). Mu õpetaja oli Tõnu Kloman, tore mees. Nüüd ma loomulikult kahetsen, sest tahaks osata klaverit mängida. Alati kui ma juuksuris käin, tulen ma nuttes koju ja nutan nädal aega. Ma pole pea kunagi tulemusega rahul olnud. Mu esimene kolmerattaline oli rohelist värvi ja ma kimasin sellega maja ees nii, et ükskord olid esihambad huules kinni. Isa räägib, et ma olevat vaikselt akna all passinud, kuni keegi märkab, et jouu...ma purskan verd, help me. Meil oli veel peres hiljem üks roheline ratas...kui teistel olid käigukad, siis mina pidin selle vana veloga ringi tšillima. Jõululapäeval olen ma alati perekeskel olnud. Munadepühade ajal koksime alati mune. Viimane kord käisin loomaaias eelmine suvi. Hirmudeks on mul siis voodialused kollid. Veel kardan ma seda, et keegi on mao mulle koju sokutanud :D kinniseid väikseid ruume kardan ma ka. Merevees on mul ka raske ujuda, kuna ma kardan selliseid kohti ujudes, kus ma ei tea mis minu jalgade juures toimub. Küüned on mul nõrgad...kulmud lühikesed...väike varvas on krussis :D

Ja siis ma siin nüüd olen, 19 aastane. Täiskasvanud inimene, aga ometi veel nii laps. See kõik on läinud nagu ühe päevaga.Mõnel päeval suudan ma ennast lõpmatuseni kiruda. Kuid ma olen tegelikult nii õnnelik selle üle, kes ma täna olen. Mul on veel nii palju anda, nii palju unistusi ja häid mõtteid on vaja teostada.Ja mul on vedanud, nii väga vedanud. Mul on täiesti kirjeldamatult suurepärane perekond. Ma armastan teid kõiki nii palju! Nii palju! Ma olen kasvanud täielikus muinasjutus. Ma olen tundnud iga päev oma kallite vanemate hoolitsust. Mul ei olegi kunagi millestki puudust olnud. Mu ümber on armastatud inimesed, kellega ma saan kõike jagada, kõike teha.Ma armastan oma elu. Just täpselt sellisena nagu ta on. Isegi rasked ajad on kerged, kui neid saab kellegagi jagada. Siinkohal veelkord tänan ma oma ema. Ta on mind nii palju üles tõstnud.Ja iga päev ma üritan aina rohkem ka ennast armastada. Ja rohkem elult võtta ja rohkem endast anda. Ma ei taha, et ülejäänud elu möödus teise päevaga.Kõik mis oli, on möödas ja miski ei saa seda enam muuta. Pole võimalik teha ainsatki pööret ega kõrvalsammu, nüüd voolab jõgi iseenesest ning ta võib vaid tagasi vaadata, tunda rõõmu või kahetsust, et tema tee kujunes just selliseks.
Kui te vaid teaksite, kui õnnelik ma vahel (päris tihti) lihtsatel hetkedel olen. Üksi jalutades või õhtul voodis. Ma tõusen iga päev heas tujus üles. Jah, kõik on nii nagu peab :) elu nagu muinasjutt, peaks lihtsalt sellest iga päev ise aru saama, milline õnnejunn ma olen.
Lisaks olen ma veel in love ka...how good is that haaah ?!? :D

Ja nii see päkapikidisko jätkub :)
Ilusat aastat mulle...
(L)

Wednesday, May 5, 2010

viies mai

Juheeii!
Ilus päev on seljataga. Söön vitamiinisalatit ja olen cool.
Õige pea tuttu ära.

Head ööd 18 aastane Mammu :)

Tuesday, May 4, 2010

ikka veel neljas mai

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Iseendale teadvustamine sellisena, nagu sa oled, on endaga leppimise algus. Sügavamatel tasanditel on eiratut kõige rohkem. Me kipume põgenema ja valu uuesti kinni katma. Kuid valu on selleks, et aidata meil areneda. Prahist saab kompost ja kompost paneb lilled kasvama. Me ei saa kinni hoida sellest, mis oli, või jääda selleks, kes olime. Olemine praeguses hetkes, nendena, kes me oleme, tähendab iga hetke vastuvõtmist selle täiuses. Iseendas tuleb kohal olla.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

neljas mai

Ma nägin jubedat und. Me mõrvasime ema-isaga kogemata ühe onu ära ja viisime ta metsa läbipaistvas kotis.
Koolis ei läinud kuigi hästi...ja mul on suured süümepiinad, et ma endast maksimaalset ei anna. Ata ata mammu!!!
Tahan väga koju minna. Kuigi neljapäev tõotab tulla hea. Eks paistab mis me naistega korda saadame. Ma loodan, et midagi erakordset :D
Homme pean muusikaajaloo töö järele tegema. Muusikaajaloos on mul kontrolltöö. Geograafias pean väga osavõtlik olema. Eesti keeles kirjutame kirjandit. Hommikul enne kooli olen tööl ka. Tuleb pikk päev...aga see on äärmiselt mõnna. Siis tunned, et oled tubli laps.
Pean veel emale emadepäevakinki otsima minema. Ja pühapäeval saan maale, saan oma armsaid vanavanemaid näha :) ja kõiki teisi sugulasi. nn.ii.cc.ee
Ilgelt rõve ilm on väljas. Mai kuu ja meil siin üheksanda korruse akna taga on 2 kraadi. Kuhu see siis kõlbab ? Kuhugi on õige vastus jah.
Ja siis täna on neljas jah...ja mul on juba näpud kuskil mudas. Majanduslik olukord on allapoole punast vilkuvat joont.
Agga ma lubasin endale, et ma õpin täna korralikult. Seda ma ka teen.
Wuuuuhuuuuuu !
Hiljem pean poes ka käima....kummmmikuralli

Ja silma viskaks Annikale, Katule, Sikule...pole ammu teist midagi kuulnud. Enne pensioniikka jõudmist võiks väiksed dringid teha või ja ?

kluti-kluti frodo

Monday, May 3, 2010

maiii kuuu

jou
Täna ärkasin vara, väga vara. Siis läksin kööki. Siis jõin kohvi. Siis läksin asju pakkima. Siis pesin kikud ära. Siis istusin autosse. Siis sõitsin linna. Siis panin kardinad ette. Siis kuulasin ühte Shakira lugu miljon korda. Siis kuulasin ühte Inese lugu kaks miljonit korda. Siis läksin linna teksapükse otsima. Siis käisin mitmes poes. Siis peale seda olin ma närvis ja kuri, sest ma ei leidnud midagi normaalset. Siis tulin koju ja olin kurb. Siis kurb läks üle ja olin jälle rõõmus. Siis rääkisin õdedega korraks. Siis rääkisin musuga ka korraks. Siis läksin kooli. Siis koolis sain 5. Siis läksin jälle poodi ja piilusin äkki nüüd näkkab. Siis näkkaski ja sain 2 paari teksapükse. Siis ma olin rõõmus. Siis ma sain aru, et need pole ikka mu unistuste teksad. Siis aga mõtlesin, et lepin olukorraga. Siis ma tulin koju. Siis bussis üks onu haises natuke.Siis koju kõndides oli mul surmahirm, et linnuke situb mulle pähe. Siis ma jõudsin koju. Siis ma proovisin pükse jalga ja keksisin peegli ees. Siis ma sõin ühe kohukese ära. Siis ma tegin arvuti lahti. Siis ma rääkisin Andraga.Siis Triin saatis mulle kirja. Siis rääkisin Kailiga. Siis rääkisin Lauraga ka. Siis rääkisin veel Timmuga ka. Siis ma jõudsin praegusesse hetke. Siis mul nüüd telefon heliseb.
Ma rääkisin emspiga ja emps mul on jätkuvalt nii kallis ja nii armas. Pole seda ammu maininud.
Vot...homme on mul ajaloos kontrolltöö ja keemias. Keemia töö väga tähtis.
Hihihii, ma nüüd õpin veits ja siis sukeldun raamatusse ja teki alla. Sukelduge ka, õhtu juba hiline. alleaa

Suured koerad ja väiksed koerad, kutsikatel kellead kaelas.

juheei! sööme ära 2010

Sunday, May 2, 2010

maiii kuuu

Kuidas see võimalik on ? Kuidas on see võimalik, et terve kooliaasta ja need neli kuud aastas 2010 on läinud ühe sekundiga ? Peaks midagi ülicooli tegema, iga kuradima päeevv :) muidu olen 80 ja räägin oma lapselastele kuidas ma terve elu olen vinnitiire Eedikuga teinud. Siis nad on oma vanaema üle uhked ja neil on mille poole püüelda. Greiiittttttt
Muidu nagu tulin reedel koju ja mu imearmas musupusu tuli mulle vastu :) jammi jammi jammi
siis õhtul olime Androtška ja meestega(neid oli nagu murduuu) minu juures, tegime väiksed dringid ja mängisime Aliast. Väiksed dringid, aga suur sakk oli :D armas õhtu oli tegelikult. Maama i paapa olid õemehe firmapeol ja neil oli ka normaalne party olnud. Käisid Triinu kolimas Tartus. Õeke elab nüüd Sonjaga kaksi :) Musid teile ja ma tulen õige pea teile külla(siis kui raha lubab tulla...umbes siis kui olen kuuskümmend ja viis aastat vana) Loodan, et teil uues kodus mõnnamõnna!
Ohhhhh ja nohhhhh :D eeee...nädal möödus mul muidu nagu kenast jah. Igatsemist oli palju. See on kõige nõmedam olukord ever. Täiesti käed taskus passimine, midagi teha ei anna :D
Koolis on suht pasapeeter käia...ainsad asjad on keemia, eesti keel ja geograafia. Muud hinded on väljas. Mõtekas!
Tööl käisin ka, seal oli see nädal toooooorrreeee ja nalja sai ka. supadupaflai
Homme jälle siis päälinna keksima, mööda suminat täis tänavaid kõnnin ma kooli ja tööle ja õhtul koju tagasi. Nii viis päeva. Loodame, et päike näitab ennast kõigil viiel päeval. Siis olen ma Mika Häppinen.
Käisin enne väljas ja ma siiamaani nii külmunud. Jõin kakaod, aga ei hakanud soem. Ma see ndv mingid ohtralt magusat söönud. Jõhkralt lihtsalt. tubli mammu
Oo ja kreisimaderfaker kuidas ma armastan kõike mis hetkel toimub :D v.a geograafia eksam. Muidu on kõik ilus ja tore ja hea ja näpistage mind...too good to be true

puiaka puiaka, sõin jäätist ja hakkas veel külmem. aga ma ei jää haigeks...ma liiga rõõmus hetkel selle jaoks, et haiguse Kalle mulle kallale saaks tulla. Mul kilpidega mehikesed peksavad kõik Kalled pooleks :D ja nüüd ma siis sätin magama ja armastan kõiki oma ligimesi. Ei himusta ligimese kaaslast, ei varasta ega valeta :D zaieponks pliks jah veh ?!?

Ilusat ööd ja vägevat nädalat!