The secret of happiness is be able to find joy in another´s joy...

Thursday, September 24, 2009

Homme on see kaua oodatud päev, kus tuleb külla mulle miamoor Maxim. jess jess jess :)

Muidu lood sellised, et täna pidin pool 7 kodust lahkuma, et trenni minna, aga ma magasin sisse. Ma olen suht kurb...tahtsin väga minna. Aga ma olen natuke tõbine, selles suhtes oli mitte minemine positiivne. Haigeks ma küll jääda ei taha.
Teisipäeval käisime siis Kadriga proovimas laulukoori sisse saamist. Veel ei ole teada, kas me sinna saame või ei. Igatahes oli seal sedasi, et pidime üksikult kõige pealt hääleharjutusi tegema ja siis mõnda laulu ilma saateta laulma..ma siis laulsin, et põrdal on maja metsa sees :D Muidu tundus lahe, koorijuht on selline sõbralik ja nakatab natuke oma energilisusega.
Koolis on ikka selline päris normaalne. Hoopis teine asi..selles suhtes väga ikka meeldib. Keemia õpetaja juttu on päris valus kuulata tegelikult, halb hakkab..ekss-juu. Eks kohati ikka paneb kool muretsema, et võiks ja peaks rohkem püüdma ja õppimisega tegelema.
Täna õhtul lähen korraks koju. Näen vanemaid ja oma kallist blondiini :D Rullikad saan ka linna võtta, siis saame Valeerikuga nädalavahetusel ennast lõhki kukkuda. Kahju ainult, et kohe tuleb lumi maha, pole enam kaua võimalust rullitada.
Hihihii, praegu vaatan Canada´s next top modeli teist hooaega ja räägin ühe hulluga-Ringanaatoriga. Marko panid meid mõlemaid täna orkutis sõbraks...nii KIFT :D
Mul jälle vaba päev ka muuseas...siiamaani on kõik neljapäevad sellised juhtunud, borkeeeeee ?
Linnas on nõme päev otsa laiselda..tahaks aina teha midagi.
Mis mul veel siis öelda on ? Kui ma nüüd ausalt ütlen siis...ma söön porgandit.
Ja lõpetuseks tervitaks kõiki Säästu Marketi kassapidajaid.

Sunday, September 20, 2009

Lõbutüdrukute eilne õhtul oli täitsa lahe. Istusime kõige pealt minu juures..jutustasime. Ja siis läksime Ülemistesse..Triin ostis omale salli ja Kadri leidis omale sellised unistuste kingad, millest õhtuti tekiall unistada :D Mul on ka sellised musirullid täitsa olemas ja ma kavatsen need kunagi osta ka...niiiiiiii ilusad. Siis läksime videolaenutusse ja võtsime neli filmi. Käisime toidupoes filmi kõrvale näksi ostmas ja sõitsime Katsi juurde. Esimese filmina vaatasime Benjamin Buttonit. Teisena P.S Ma armastan Sind...see on väga hea film. Sellised filmid tekitavad mulle alati sellise tunde, et tuleb ikka täiel rinnal elada. Ja siis mul alati suur tahtmine hea olla :D Ja kuna see oli armastusest, siis see ajas isu peale musu vastu hea olla..vahelduseks :D vahel harva võib ju. Ma olen selline ülemõtleja ja vingun ja tekitab probleemi seal kus pole..anna andeks :)
Kolmandaks vaatasime Mässajate tänavat...aga see jäi pooleli, sest kell oli mingi pool 4 hommikul ja mõtlesime, et läheme magama. Ärkasime hommikul pool 8 üles ja hakkasime vaatama Abielu Vegase moodi...me olime kõik seda miljon korda näinud, aga see on ikkkkka veel hea film. Mõtlesime, et selle filmi vaatamine võib meie pühapäeva mõjutada ja selle eriti ilusaks teha(hommikune rõõmuslõbusarmas tuju). Võib-olla sellepärast ma tunnengi ennast täna kuidagi teistmoodi..paremini. Täna koju tulles ka vastutulevad inimesed aina naeratasid. Sarnane tõmbab sarnast :D
Igatahes oli tore õhtu ja tahaks sagedamini õdedega selliseid asju korda saata.
Tööl käisin ka. Väsimust mul pole millegi pärast üldse..
Praegu ootan millal jälle külla tullakse ja peale seda lähen Juhkentali metsa telkima.
Homme saab vist jälle trenni. Uus kava on ka, päris ärevvvvvv :D Uue kava lugude listi kuulasin läbi...mitte nii hea kui tavaliselt, aga siiski mõnna-mõnna.
Raamatut ma loomulikult lugenud ei ole, see on niiii igav lihtsalt. Ma loen koguaeg ühte sama lehekülge ja ma ei tea ikka millest seal räägib.
Homme saan vist omale rullikad ka, siis seni kuni ilusat ilma jätkub, saan rullitamas käia :) aga vbl ei käi ka, ma pole veel otsustanud :D

Igatahes jah, elu on ilus :D
Ja Kadri, me peame oma nunnud ära ostma, muidu nad arvavad, et me ei armasta neid..
Olge mõnnad. mõnnamõnnamõnna :D
Ohhh, ja kaubamajas olid täna beebiporgandid KAHEKSA EEKU :D
mida päeva :)))

Friday, September 18, 2009

Tulin just jalutamast ja tuul võttis mu kõrvad peast ära :D mul pole enam kõrvu :( ma ei kuuuuuule. Ja pea ka valutab...vihma sain ka.
Tööl käisin ka hommikul :))) nägin etenduse ka ära, täitsa zaieponx. Lastele tundus väga meeldivat, see on peamine.
Aga hetkel tulin korraks koju, söön oma kodujuustu ja siis saan emmega kokku, wii . Õhtul passin vist kodus, päris lahe.
Homme on aga plaan selline, et hommikul käin tööl...ja õhtul hängin õdedega. Kõigepealt nad käivad tšekivad mu kodu üle ja siis lähme Katsi juurde filmi vaatama. ( Jälle ma pean selle Kadri juurde minema :S:S:S:S) Pühapäeval tulevad vanemad mulle külla ja õhtul lähen JÄLLE Katsi juurde..superstaari vaatama. Kuna Katsil pole Eerot kodus, siis me vaatame seda koos.
Ja siis ma pean veel kolmapäevaks läbi lugema sellise ülilaheda raamatu nagu "Isa Goriot"
Matemaatika teema pean ka kuidagi omale pähe taguma, sest aeg on sealmaal, et lõpuks tuleb õppima hakata ja gümnaasium lõpetada.
Mammu läks ka nädalavahetuseks koju..peiksi juurde. Mammul veab, ta saab põllupeal autoga rallida, ma pole elus kordagi roolis istunud naguuu :D
Vlad ka see nädalavahetus kahjuks ei tule..sest tal on AA-s esimene koosolek. Ta tuleb järgmine nädal :))) Muidu on ta ikka jätkuvalt armas.
Täna hommikul muideks, kui Mammuga hakkasime tööle-kooli minema, siis buss oli suht täis ja üks vana tädi tuli istus minu taha. Ma seisin püsti...kott oli mul kõrval. Ja siis tal vist oli mingi kotifoobia, igatahaes ta hakkas mu kotti taguma :DDD Lõpuks ma sain juba päris kurjaks ja tahtisin teda oma kotiga hirmutada..aga ma ei teinud seda. Mul ikka mingi austus teiste inimeste ja nende kottide vastu. Aga eks ma saan temast aru ka...igal ühel omad hirmud ja veidrused küljes. Igatahes palju tervist Sulle kotitädi :))
Ja nüüd ja nüüd ja nüüd...lähen ma ära

KaruKatile soovin ma ka hästi palju õnne!!!

Wednesday, September 16, 2009

Oiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tere :D
Jõudsin just koolist koju ja ma olen maruväsinud. Hommikul käisin tööl ja..esietendus oli. Aga etendust ise ma ei näinud. hihihii. Lõunapaiku tahtsin mereäärde minna kõndima...aga just siis kui uksest välja hakkasin minema, hakkas vihma sadama...eino tere-tere. Kell 16 läksin ma siis kooli ja siin ma nüüd olen.
Esmaspäeva õhtul oli üks kole lugu...ma nägin esimest korda autoõnnetust :( Ma loodan, et sellel onul on kõik hästi. Ja kallid kodanikud...oodake rohelist tuld!! Tulukest :D
Homme on mul vaba päev. Kui vähegi ilma on siis ma lähen mereäärde...seal on nii nii ilus.
Koduigatsus on ka, inimesteigatsus rohkem tegelt. Emme just enne helistas, et Robil kodus teine noorus peal, trikitab oma puuris :D
Aga mul pole eriti tuju siis kirjutada...seega vsjo :D

Saame sõpradeks, mina olen BARNI

Saturday, September 12, 2009

Kõik asjad, mida me elus teeme on tähendusega. Kõik otsused ja pisiasjad viivad inimese järgmisesse päeva.
Siinkohal Kadri: Alati kui ma Sinu koduuksest sisse astun on sellel see tähendus, et Sa oled kallis õde.
Lihtsalt eelmine kord oli ettekäändeks pluusi toomine, aga see jäi minu kätte. Ja Sinuga kudumine ehk siis Sinu kudumise vaatamine on nii armas ja tore :)
Praegu olen ma emmega kahekesi kodus. Isa on sõpradega Soomes. Ma ei väsi kordamast, kui kallis ja armas on minu ema :) Isa ka muidugi.
Peale seda nädalavahetust saan ma koju alles kolme nädala pärast. Ja trenni broneerimine keelati mul üheks nädalaks ära, kuna ma unustasin ühe treeningu ükskord tühistada...sain karistada. niuniuniu
Täna on mul paha tuju. Ma olen rahulolematu. Ma vingun liiga palju ja räägin nii palju mõttetut möla. Kui ma seda tähele panen, siis ma saan alati vihaseks enda peale. Ja siis üldiselt käitun ma teistega ka natuke halvemini. Sorrrrrriii. Tujutsemine on nõme asi. Milleks selle peale aega raisata...kui selle asemel saad kallite inimestega hoopis naerda.
Järgmine nädalavahetus peaks tulema nummi...ma väga ootan, et saaks oma nunnut Ringat näha, mnjäu :) Kall, ma tean, et sa kardad mind, aga tule ikka külla :) ma zöön zu ää
johhaiiidiiii ma lähen nüüd õppima, et tühjast ei ole vaja tüli teha :))))) zääzezt elevanti nagu.
Muidu õues päike paistab ja ilm on soe...Juku jookseb ümber Eve poe

Thursday, September 10, 2009

eksju

Ma valetasin teile otse näkku. Keemia õpetaja on jumala imelik. Räägib aegalselt ja iga teine sõna on EKSJU !?!

Peded tegid peegelpõranda peal kükke, jalas polnud pükse jalas polnud pükse :DDD
Böö :))
Palju õnne Kata ja Kaur :)
Täna on jälle lebo päev. Trenni ma ei läinud, sest ma ei suuda ennast eelmiste trennide pärast liigutada.. lihased nii valusad, isegi paistes vist. Muidu oli üle pika aja trenni niiii hea teha. Ootan juba esmaspäevast trenni.
Aga esimene koolinädal möödus väga hästi. Ma arvasin, et sellel koolil pole peale asukoha suurt erinevust eelmise kooliga. Aga see on hoopis teine värk. Ikka kooli moodi.. õpitakse ja klassikaaslastel on ikka mõistus ka olemas. Õpetajad on lihtsalt ülilahedad. Bioloogia õpetaja rääkis, et tal on kodus kaks koera, ühe nimi on Puff Daddy, sest õpetajale meeldib mustade räpp, nagu ta ütles. Üldse õpetajad väga energilised ja sõbralikud. Huumorisoon on ka kõigil kõrgelt arenenud. Leidsin ka ühe toreda tüdruku Krisly, kes juhuslikult sattus teadma minu tuttavaid..maailm on ikka väike. Aga muidu klass on selline normaalne...erinevaid inimesi on hästi palju, aga kõik paistavad suht zaieponxid olema :D
Kadri juures käisin ka..asjatult, aga siiski nägin õekest. Ta muideks kudus. uuuuu, hämming.
Valeerik tuleb võib-olla meile järgmine nädalavahetus külla. Izzand, ma juba praegu hakkasin naerma kui ma Sulle mõtlesin, väike präänik.
Siiki ma ütlen Sulle, et mu süda hakkab juba haigeks jääma...ma pole nii kaua naernud. Forget about your boyfriend and meet me at the hotel room :D
Ehh, täna õhtul lähen ma Vinnnnnnnnnnnnnnnnni. Olen neli päeva Vinnnnnnnnnnnnnnis.
VinniVinniVinniVinni :D
Böööö :)

Sunday, September 6, 2009

Emme sünnipäev :)

PALJU ÕNNE KALLIS EMME!!!!!!!
Minu kallis emme on nüüd aasta vanem...ja targem :) Terve pere mängibpraegu köögis ühte päkapiku mängu :D
Reedel kui koju jõudsin läksin Sandri juurde. Kõigepealt mängisime plikadega kaarte ja siis ma jäin poistekarjaga üksi ja üritasin mingit poksimängu selgeks saada. Ei õnnestunud. Siis läksin vastu hommikut koju, magasin paar tundi ja siis aitasin ema ja vaatasin foxlife´i. Terve päev möödus kaloreid sisse ahmides, nagu sünnipäevadel ikka. Õhtul läksin Laura juurde, plikad tõmbasid vesikat ja jõid veini. Öösel tulid poizzzzzid ka. Seal üritasin ma Super Mario mängule pihta saada. Ei saanud. Ma olin kella kolmeks nii väsinud, et ma vist ei teadnud oma nime ka.
Homme hommikul siis linna tagasi. Kell 11 on mul bodypump esimest korda, jeeeeeee. Ja siis kell 16 hakkab kool.
Maxim, Sind ma igatsen siiamaani. Mul on viis kilo naeru sees ootamas. Nii harjumatu, terve suve saime koos naerda ja ükspäev lihtsalt oled juba Tartus. Sel suvel meil sai kohe rekordiliselt nalja :D Nii kallu kallu oled Valeerik.
Triin on ka nunnu. Tsau Triin :) Triin Triin Triin Triin :D
22. või 24. on meil Kadriga voxpopuli kooris proov. Ma loodan, et saame sisse mõlemad teibatüdrukuga.
Aga kõik on rõõmus ja hea ja tore :) Asjad on nii nagu nad olema peavad...hästi.
I feeeeeeel lööööööööööv :D

Kõik naeravad köögis, ma lähen ka naerma. Olge rõõmsad :)

Thursday, September 3, 2009

wiiiiiiiiiiii
Kõik on päris hästi kohe. "Oma" kodu annab ikka palju juurde. Hoopis teine tunne on linnas elada. Ja nüüd on mul ju Mammu. Tuba on meil selline armas :D magame maas ja asjad on korvides. Küünlad on veel puudu. Hetkel on üldse kipa :D
Kõik on uus septembrikuus. Ma olen siis alati tahtejõudu ja tegusid täis :D Jõuludeks rahunen maha ja midagi teha ei viitsi. Äkki see aasta on teistmoodi...ma väga loodan :P

Eile olid esimest päeva tunnid. Kool on selline nii ja naa. Klassi veel ei tunne, seda ei oska kommenteerida. Tunniplaan on rets. Esmasp. ja kolmap. on mul tunnid neljast poole kümneni õhtul ja seitse tundi. Esmaspäeval on kaheksast ma ei tea mis kellani, aga kümme tundi. Vene keele õpetaja räägib ainult vene keeles pm ja ma ei saanud mitte essugi aru. Tegelt targemaks ma siiski sain. Ma oskan nüüd öelda- paftarenje mat utšenja- kordamine on tarkuse ema.

Esmaspäeval käisime Ekul ka külas, polnud teda miljon aastat näinud. Läksime saateid vaatama, aga sellest ei tulnud midagi välja. Enne seda olime just poest omale suured korvid ostnud, lonkisime siis vastu ööd nendega ühest linnaosast teise.
Kadri käis ka külas teed joomas. Sõi kõik toidu ka ära muidugi. Tegelt Katu on armas ja kallis ja tore ja igati mõnna :) Mitte, et Triin ei oleks. Eks te teate ise ka, et olete mulle väga kallid ja tähtsad (L)

Tööl oli ka koosolek. Jeiii, oktoobris saan tööl olla kuskil 18 korda. See kuu ainult 11.

Homme koju. Emmel on pühapäeval sünnipäev. Laupäeval siis on mingi istumine perega ja emal tulevad vist mingid sõbranjed meile pidusse jalga keerutama :D
Iss tõi mind just natuke aega tagasi koju ja ta on puruhaige. Saa terveks!!!
Täna on mul üldse täitsa vaba päev, vanaema juures käisin hommikul. Varsti peaks Mamm koolist tulema.
Ja Vlad helistas mulle eile, mina niiiiii väga igatsen Sind, mu arm :D mu üks ja ainus. Ma nüüd teen Sulle nalja natuke: Olen tüdruk kes naerab ja naeratab, aga südames nutab. Olen tüdruk kes näeb ja kuuleb, aga keda ei nähta ega kuulda. Kindlasti said ainult Sina aru :D Lennart, Sa oled nii kallis mulle, Sa väike ärev kilpkonn. Tegelt jutt käib Ringast...lihtsalt minu jaoks on ta Vladimir, Lennart, Helgi, Pearu jne. Valeeria ka loomulikult.
Ma juba ootan millal Sa külla tuled meile ja me üheskoos pere šašlõkki süüa saame :)) Oooh, siis ma saan Sulle hommikul peale ka hüpata, kui sa veel magad. Veab Sul ikka :P
Ma räägiks siia veel tegelt igast nõmedusi, aga ma tahan normaalne välja paista...mitte, et ma paistaks.

Homme on mul esimene tööpäev üle pika aja. Trenni ma see nädal ei jõudnudki. Aga eks koju minnes bronnin omale terve järgmise nädala trenne täis.
Üldiselt olen ma ikka väga rahul. Eriti hea on see, et Mamm siin on. Hoopis teine asi ikka, kas sa suhtled toredate inimeste või oma kullakalli sõbrannaga. Mul on neid vähe, aga üks neist on mu elukaaslane :D lucky me. Eks paari kuu pärast loobime üksteist pannide ja nugadega :P

Toakaaslane Triin on meil ikka väga armas. Eile oli selline olukord, et keegi lasi all kella ja Triin siis võttis telefoni ja küsis kes on...keegi ei vastanud. Paari minuti pärast siis koputas keegi uksele. Me Mammuga siis jooksime nagu kaks väikest plikat Triinu tuppa :D Tuli välja, et see oli meie kolmas toanaaber :) aga meil oli küll hirm sees, et selline luksus, et saame kohe oma kodus nuga...ei peagi õue minema.

Kui ma homme ema näen, siis ma kallistan ta vist veel väiksemaks kui ta on. Emmeigatsus on mul alati...ma ei tea mis mul viga on. 18 ja nii memmekas, et ise ka ei usu.
Nüüd lähen ma oma kallile Mummu-Mammu-Mimmule, väiksele koolijütsile vastu :D
juhuuuuu