The secret of happiness is be able to find joy in another´s joy...

Thursday, November 25, 2010

Kohuke, latte ja "Eat, Pray, Love"... ilus hommik

sallivusajastu on tulnud! maha kõik, kes nii ei arva

Wednesday, November 24, 2010

miu miu

Terve päev on mulle lund näkku tuisanud, ma olen peast juba täiesti tuisupea :D:D
Nädal on senimaani olnud väga kena. Pole juba kaua aega kooli sattunud ja kodus mõnnasid raamatuid lugenud ja tööl käinud ja piparmündi teed joonud ja sõbranjetanud ja jõuluplaanidest äksi täis olnud. Aga esmaspäevast peaks totaalseks tuupuriks hakkama. Nädalavahetusel kavatsen omale üüratu virna kirjanduse materjali hankida ja vaikselt sotti saada, mida ma siis täpsemalt tuupima hakkama pean. Pätsan kuskilt omale veel inglise keelseid raamatuid, et sellega ka asjad kuhugi paremuse suunas liikuma hakkaks.
Kahju, et mul nii harva selline elutuhin peale tuleb, aga miumiu kui rõõmus ma olen. Kõik tundub hea ja tore ja mõnna ja ilus ja rahulik ja armas ja kõik nurgatagused on päikest täis. Jeii!
Muideks, nii vähe kui ma sellel aastal poodidesse sisse jõuan piiluda, siis alati satun ma ahastusse, et ma miljonär pole :D kuigi kole on asju ihaldada.. need küll muudavad olemise tõesti kohati paremaks, aga sellesse takerduda on tõeline haigus. Endast tuleb rõõmu tunda...ka ilma riieteta ja kõrvarõngaste ja kingadeta (hea meelega võtaks sõnad tagasi :D)
Mis siis veel ?
Rohkem ei oskagi, homme loen oma raamatu lõpuni, kui silmad lugemisest katki pole läinud. Võib-olla lähen trenni või teen midagi muud, mis rõõmsaks teeb.
Reedel teen Harry Potteri maratoni ja teen küpsisekooki :D

Jah
tahaks oma kalludega koos limpsi juua ja olla ja pläkutada maast ja ilmast
aga saab, saab..kõike saab
kõike

olge paid ja head ! ja kõndige teel ettevaatlikult... häästi tasa tasa... sest tee on libe ja väiksed, imetillukesed pikapäkad on ka taas liikluses, miumiu :D

mu pesumasin teeb karmi häält

..ja alumine naaber loobib taldrikuid, koos oma pojaga... numsi

Wednesday, November 17, 2010

Ma pole üldse korralikult magada saanud see nädal. Kassil siin on mingi jooksuaeg ja ta karjub hommikust-õhtuni ja hilisõhtust jälle hommikuni. Jää ometi vait palun!!!!!
Voodist välja tõustes oli lumi maas :) võiks juba selline paks ja püsiv lumi olla, selline märg lörts on suht hall värk.. aga linnas ongi see lumi hall ja must ja mitte üldse talvetunnet tekitav.
Nädal on läinud kooliselt ja töiselt ja eile käisin isegi jõusaalis. Isegi päris mõnna oli. Lähen vist isegi täna jälle. Ja ma valetan jälle, sest kooliselt see nädal pole läinud.. eile ma kooli ei viitsinud minna ja kaks ülejäänud päeva olin ma lauataga poolunes. Täna on kella 10-22 põhimõtteliselt töö. Ka ching nagu !
Isadepäev oli ju ka vahepeal :) Käisime Loksal issisid meeles pidamas ja vanaisa süntarit pidamas. Käisime isaga mere ääres jalutamas. Nägin üle pika aja Triinu ja Ringat nägin ja.. ootan jubedalt, et saaks ka ennast hularõngana tunda koos Sinuga :)
Votttttt. Olen veel oma eksamites enamvähem otsusele jõudnud ja kuna ma valisin väga lihtsa tee, siis mul on suur koorem südamelt langenud. Ja järgmine aasta tundub nii lahe.. aga ma veel üritan kahe jalaga tänases päevas olla :)
Ooo party party party.. ma olen nii unine ja näen välja nagu zombiiiiiiiiii. Aga midagi pole teha.. kõik on nii ilus ja tore ja tuleb püsti tõusta ja tegutsema hakata jah jah jah :)

Wiuawaua wii wii wii :D

Mu nina valutab...

Tuesday, November 16, 2010



you wait for a silence

I wait for a word

lie next to your frame

girl unobserved

you change your position

and you are changing me

casting these shadows

where they shouldn't be

Why don't you be the artist and make me out of clay?

Why don't you be the writer and decide the words I say?



Thursday, November 11, 2010

jou

Milline imeline päev :D olen viimased ööd jäänud alles 3 aeg magama ja seetõttu olen ma päev läbi selline uinamuina ja mitte eriti energiline. Õnneks suudan ma ennast kenast vara üles äratada.. ka täna, vabal päeval. Mulle ei sobi vabad päevad eriti. Pärast pikka tööd ja rabamist on see ülimõnna, aga terve see nädal on selline lahja olnud. Ja ma olen nii stupid ka, et ei oska oma vabadust nautida ja sellega midagi asjalikku peale hakata. Kasvõi tegeleda asjadega, mis ma muidu kõrvale lükkan. Selle asemel ma lihtsalt jorutan kuni päev on otsas. Õhtul siis olen kurjam, et midagi tarka teinud ei ole. Ehh.. igati keeruline tundub see õigesti elamine :D
Varsti tuleb isa töölt ja siis sõidame Vinni. Homme saan massaaži ja viin ühed kipad püksid õmbelja juurde. Nad on mulle ülisuured ja ma loodan, et õmbleja on parasjagu nii osav, et ta need kipana suudab säilitada :D
Õhtul näen Taneliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit :) nagu jõulukingitus, mida ma nii kaua oodanud olen :D
Ringat näen, Triinu näen.. sugulasi näen pühapäeval.
Juhu :)

Vaatan siin netis veel ühte kleiti, mis mulle nii nii väga meeldib ja tahaks seda hirmasti tellida. See peab minu omaks saama.
Oh ja varsti on igal pool mandariini ja piparkoogu lõhn...LAHE :D
Äreeeeeevuses olen, jaa

Tuesday, November 9, 2010

Ahoooii ma olen kantrimees, ahoooiii mul kantri süda sees :D
Tegelt sõna "ahoi" mulle üldse ei meeldi. Mitte üldsegi.
Päev on jälle õhtus ja mul raske endast aru saada. Kuidas ma saan midagi nii väga tahta ja mitte leida endas seda jõudu, et see pisike lüke teha. No kurvaks teeb. Huvitav üldse kuidas see rahuolematus minus nii imelikel aegadel esile tuleb. Nagu välk selgest taevast järsku pole rahul. Oh, aga pai mulle selle eest, et see mis oli enne...seda ei saa võrreldagi sellega mis on praegu. Ma olen palju õnnelikum ja rahulolevam. Aga eks vist kõigil on halbu päevi või selliseid pisiasju, mis enesekindluse kõikuma panevad. Mõttetud mõttetud mõttetud mõtted mõtlevad mu peas minu eest.
Koolis sai ka täna käidud. Esimesse tundi ei jõudnud, sest öösel jäin nii hilja magama ja no tee mis sa hing tahad, aga lihtsalt hirmus tundus voodist kell 6 välja pugemine. Külm ja paha ja uni ja teki all on soe ja hea ja mõnna. Hommikune duššialla minemine on katastroof. Kell 6 ma pean üldiselt ainult teisipäeviti õnneks tõusma. Aga siis ma kõige pealt pean midagi sooja jooma ja harjuma pool tundi mõttega, et ma pean pesema minema. Imelik jah, ma olen hommikuinimene..mulle meeldib vara tegutsema hakata ja päeva vara alustada.. aga mulle meeldib varajasel kellaajal venida ja aegalne olla. Võib-olla ma lihtsalt valetan endale ja olen tehishommikuinimene :D
Kuna see nädal mul tööd pole, siis homme saan terve pika hommiku aeglaselt tegutseda ja teosammudel ärgata. Pean veits kooliasjadega tegelema ja kohustuslikku kirjandust lugema. Raamatuid on mul korraga käsil viis tükki. Kohustuslikud jäävad alati tahaplaanile...hetkel on mul raamat juba kuu aega ühe lehekülje peal oma järge ootamas. Nii on.. aga nii on vist paljudel.
Vaatasin täna veel igasugu võimalusi, mida oma eluga edasi teha. Ülikooli ma minna ei plaani, aga igasugu asju mida õppida tahaks on päris palju. Hea, et mul on leitud mitu asja mis õige kõhutunde tekitavad. Jeii!
Veel avastasin ma, et Sex and the City 2 on välja tulnud dvd-na. Ma ei tea kus ma elanud olen :)
Vot nii, hetkel on mõtted otsas ja pealegi on isu teki alla minna :)

Olge enda vastu hea. Olge teiste vastu hea. Siis on kõik hea :))

Monday, November 8, 2010

ahoi seltsimehed :D
Taas on esmaspäev ja mõtlen, et võiks ikka rohkem õppida :D hehe, ma olen sellest mõttest juba tüdinenud ja rohkem sellele ei mõtle.
Alates neljapäevast olin iga päev hommikust õhtuni tööl.. ma pidin iga päev kaks korda päevas ühte ja sama etendust vaatama ja pühapäevasel viimasel etendusel palusin ma juba kõrgematelt jõududelt abi, et nad taevast püssi mulle sülle kukutaksid :D Aga iseenesest oli lahe nädalalõpp ja eile õhtul olime teatritüdrukutega koos ja võtsime natuke vabamalt. Igatahes mul on mingist keemiaplönnist pea valus ja hommikul eriti trenni minna ei tahtnud. Voodist välja tõustes hoidsin pead kinni ja haarasin veepudeli järele.. diagnoos: ilmselge pohmell :D
Aga wiii, see etendus sai selleks hooajaks igatahes läbi ja see nädal mul tööd pole.
Täna on koolipäev :) mul on valmis juba pliiatsid ja suled
Pean ühe matemaatika töö järgi tegema, millest ma mitte midagi ei jaga. Täiesti ulme.. meie õpetaja on ka selline, et alustab ühte ülesannet ja kui sul kümne minuti pärast pole seda ja viite järgnevat ülesannet + seitset uut teemat iseseisvalt läbi töötatud, siis oled sa ilmselgelt laisk ja lohakas ja rumal noor inimene. Aga üldiselt meil klassis targad inimesesed, sest mina olen peaaegu ainuke kes nii võimekas pole, et üürikese kümne minuti jooksul suudaks kuu aja materjali läbi võtta. Jah, tore kui inimene reaalaineid jagab, aga samas ma neid ka ei kadesta. Ma ei hakka never ever igapäevaelus vektorite komplanaarsust määrama...daaaaa! Või sirgete vastastikuse asendit uurima :)
Noh mis siis veel :) mina söön kohukest, mis sina teed ? :)

Oh ja neljapäeval saab koju..mitte, et Vinni minek midagi eriti eriti eriti põnevat oleks, aga reedel näen Tanelit. Me pole nii kaua näinud. Niiii kaua.
Ja pühapäeval lähen Loksale.
Eee.. juuksurisse tahaks. seda ja seda ja seda ja seda ja seda tahaks ka.

Ilusat nädalat sipsikud :D
eesti-läti-leedu-teedu-peedu-eedu

Thursday, November 4, 2010

Kõik tundub pahasti. Kõik tundub olevat nii valesti. Ma vist passin juba tükk aega ühe koha peal.
Ma olin öösel lausa vihane enda peale. Ei saanud magada ja lihtsalt mõtlesin, et ma tahaks et oleks teistmoodi. Ei, niimoodi nagu on.. aga ise sealjuures teistmoodi. Ma teen ja mõtlen ise oma elu nii raskeks. Ja ma ei tee asju, mida ma endale luban. Reeeeetur.
Mul jääb midagi märkamatuks. Mingi väike detail, mis mu mõtlemise nii pekki keerab. Ma ei leia seda.
Õnneks on öisest vihast aega möödas ja ärkasin hea tujuga.
Muudest asjadest rääkides, siis mu alumine saikost naaber läks Liisile(mu korterinaabrile) tänaval kättpidi kallale. Aga politseis lubati õnneks kriminaalmenetlust alustada. Kuradi vene baabuška, ma võin paha olla, aga paras paras paras :D
Ma vaatan praegu ühte nunnut multikat, kus on plastiliinist lambakesed ja armas kutsu. Kutsu kuut läks katki ja ta on kurb ja sital päeval prtisib isegi kaubaauto ta poriseks. Lambakesed tellivad aga suurest headusest kutsukesele netist uue kuudi. Jei :)
Nädalavahetus tuleb töine. Aga see on jälle väga hea tunne, kui oled päev otsa midagi teinud ja siis tuled koju puhkama ja oled täiesti lebos. Mmmm!

Ma pean oma sõnad tagasi võtma, mul ei ole eriti hea tuju. Selline kurb tunne on veidi.
Aga peaks nüüd tegutsema hakkama.
Palju õnne Liisale!!

Tuesday, November 2, 2010

hei hou :) juba november käes.. aeg lendab.
vahepeal oli nädal aega puhkust. Puhkasin mittemillestki :D tegelikult käisin tööl ka ja sain ühe asjakesega sammu võrra edasi liigutud. Suur asi minu jaoks. Kõigi muu jaoks väike. Aga väiksed asjad muudavad maailma, eksju.
Koolis läheb mul ikka nagu tavaliselt. Üritan ilusti kaasa mõelda ja informatsiooni koguda :D
Käisin vahepeal Nänni juures. Päeval viskasime kummarid jalga ja läksime metsa. Ma polnud nii kaua metsas jalutamas käinud. Kohe metsas, mitte mõne puuga pargis. Muidu maal väga midagi eriliselt põnevat teha pole. Seal ongi hea käia olemas.
Ja eks ma olen veel siin ja seal olnud ja käinud.
Homme hommikul plaanin vara trenni minna, siis tööl käia ja pärastlõunast alates koolis olla.

juhu!