The secret of happiness is be able to find joy in another´s joy...

Sunday, June 27, 2010

Good morning :)
Kell on 7 hommikul ja ma olen duracelli jänku.
Täna peaks õde tagasi koju tulema. Teine õde on ikka Nänni juures maal, külameestega tutvust tegemas.
Ma lähen täna Tartu, wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Muidu käisime ükspäev sõpsudega paadiga sõitmas, ma sain aerutamise selgeks ja üldse ülimõnna oli. Seal olla õhtuse päikse ajal, kallite inimestega oli lihtsalt ideaalolek. Oh ja hetkel pean ma isa norskamise saatel kiirelt pesus käima ja bussipeale minema. Ma pean tänasest igati pai olema, kokkama hakkama ja vingumine on ka täiesti keelatud. Me oleme õe korteris ja seal läpparit meil polee, hihi...käime võib-olla Ringa juures korra päevas, et facebookist maad uurida :D:D orksis ja reidis ja
Emps läheb mul Haapsallu kooli ja iss jääb üksipäini jalkale kaasa elama. Pühapäeval läheme koos empsile järgi ja tripime suts ringi.
Oliviat olen näinud. Ta on nii 5+...ja ehtne näide sellest kuidas elus on kõik kättevõtmise asi. Õhh, temaga rääkides ja õhtul koju minnes oli mul küll tunne, et m.i.k.s ma nii palju asju olen maha maganud ja nii paljud rongid minema lasknud. Aga kunagi pole liiga hilja.
Mammut nägin ka...kallllllllllllllllllllllllli Sulle!!
Enivei tüdrukud ja poisid...olge nunnud ja toredad ja sööge jäätist ja jooge midagi, mis paneb natuke lõbusamalt rääkima ja hoidke ikka oma prutasid ja peikasid ja sõbrantse ja emmesidissisid.
Olete kallud :)

Wednesday, June 23, 2010

PÄIKE
Lõpuks ometi andis päike ennast näole. Tänu sellele on mu tuju ka hulga parem. Või on lihtsalt juhuslikult mu õuele rahulolu saabunud. Jah ma tean, et see võib olla ainult täna või äkki ainult veel tunnike ? aga siiski...hetkel ta on. Igatahes kasvõi see juhuslik tore tunne mu sees on hea. Siis mul on alati tunne, et teeks kõike mida elu kätte annab. Aga kahjuks on mu iseloom selline, et ma blokin. Ma olen arg, ma ei julge uusi asju proovida eriti. Ka inimestega suhltemine on mulle palju keerulisem kui see oli kunagi. Mõnes mõttes on see tore, et ma oma käitumist kontrollima hakkasin ja tänu sellele olen ehk veidi täiskasvanulikum. Aga samas...vabana peab ennast tundma. Ja tegelikult olen ma ükskõik mida muud peale vaikse ja tagasihoidliku tüdruku...aga kohati olen ma ennast ära kaotanud. Mingi aeg tuli mu ellu midagi, mis mu enesekindluse minema peksis. Ja eks siis hakkab igaüks käituma nii nagu kõik temalt ootavad, mitte nii nagu ta tahab või õigeks peab. Identiteedikriis. Aga mis ma sellest ikka iga kord pläran.
Olin hommikust saati aiamaal ja päevitasin. Lugesin ka...mul hea meel, et ma olen hakanud lugema. Mingi aeg tagasi ma ei suutnud isegi ühte lõiku raamatust lugeda nii, et midagi meelde jääks. Ei viitsinud üldse süveneda.
Kui maal käisin, siis lasin vanaemal ühed püksid mulle teha. Ja rääkisin just õega, need pidid juba valmis olema. Wiii :) kui nad tulid välja nii, kui ma neid kujutasin, siis on superlahe. Sest noh...vanaema võis valesti aru saada ja tal on minu lahedast vähe teine arusaam. Hih, aga ta on mul armas, julmalt armas.
Eile oli meil Kata ja Andraga väike pralle, mis lõppes sama kiirelt kui algas, sest kõik jooksid igale poole Jaanipäeva pidama, aga ma ei viitsinud. Oleks endal auto, siis käiks kaa, aga ma ei salli seda olukorda, kus mina tahan koju, aga kõik on nii jokkis, et neil läheb veel hommikuni aega ja siis mina aina ootan ja ootan ja ootan ja siis ootan veel ja kui lõpuks koju minnakse, olen mina ootamisest surnud. Enivei, naistekad mulle meeldivad. Eile oli jah see minipralle, aga suvi ju veel ees.
Uuuuuhhhh ja mu kleit on siiamaani jumalik. Piilun teda iga tunni tagant :D
Viimasel ajal mõtlen ma palju sellele ka, et mul on äärmiselt kurb, et ma mõndade kullatükkidega aina kaugemaks jään. Ma ise pole osavõtlik ja hakkaja. Tahaks nii mõnegi kätt oma soojas peos hoida ja kaua juttu rääkida ja naerda nii, et kõht valutab. Jah, nüüd ma siis vaatan tagasi ja mul pakitsev tahmine paljusid tagasi hüüda. Aga mis ma ikka karjun. Ja võib-olla on need lihtsalt lahedad mälestused, sest mõnega oleme ikka väga lahku kasvanud ja kokku saades ei oska midagi rääkida. Ja kõigil on oma elu ja seltskond. Lihtsalt nii mõnegi ees võtaks mütsi maha selle pärast, kes ta on. Ja paljudele annaks vastu pead ka, sest silmakirjalikke juhmardeid on ka ikka ohtralt ja rohkem veel. Aga isegi need juhmardid on südames head.
Aga suureks saades ei saagi nii, et iga mööduva inimesega lähed puu otsa kodu mängima ja õhtu lõpuks olete parimad sõbrad. Ma olin mingiaeg väga pettunud kõigis, kellega ma läbi käisin. Kõik tundusid võltsid ja omakasupüüdlikud. Sellepärast ma eemaldusin ka paljudest. Aga ise olin ma alati kõigile parimaks sõbraks...sellepärst ehk pettusingi, et ma ei sallinud, et inimesed üksteist pikali jooksevad ja maha teevad. Ja mul ei ole kahju, et ma nüüd enam kõigi parim sõber ei ole. Alati pole hea olla kõigi vastu hea ja aus. Sellel lihtsalt pole mõtet. Meeldida tuleb vaid endale. Loomulikult ma ei poolda egotsemist ja muud sellist...lihtsalt kõigi vastu ei pea hea olema. Kõik pole seda ära teeninud. Ma ei tea kuhu ma oma jutuga nüüd jõuda tahtsin :D kuhugi vist. Segane pläma, aga las ta jääda :D jällegi, oma mure, et loete.
Ja ma täna mõtlesin, et kuna ma putukate ja väikeste lendurite olemasolust üldse aru ei saa, siis ma vist saan looduse poolt karistada ja olen järgmises elus mingi pinisev sääsk..nukker

Vot teile kolmapäeva. Olge siis toredad ja armastage kallusid, tibulinnusid enda ümber.
time out
i´m out

Monday, June 21, 2010

On küll hilja, kuid lahkuda võimatu näib :D
Käisin täna maal Nänni juures. Plaanisin kauemaks jääda, aga ilm on räbal ja kodus on parem passida. See on ilusa ilma koht...siis saab liikuda ja päevitada ja muidu hullata. Triin jäi sinna koos Santusega. Ilm on ikka tõesti räbalamast räbalam...mida suve ? Muide, head suve algust kõigile sel kaunil suveööl, mil ma istun kell 1 öösel netis ja vihmatibukesed peksavad vastu akent.
Ma olen natuke jalkahuviliseks hakanud ja tänane Portugali mäng oli hea...süda põksus sees kõvemini. Triinuga karjusime väikestel sugulastel nutu kurku :D või mis väiksed nad enam ongi.

Paar eelmist päeva oli mul ikka totaalne mõõõõõn. Jah, mul neid meganz meganz meganz tihti :D aga mulle ei jõua kohale mis puntkis siis see muutus toimub. Mingi hetk mul on null enesekindlust. kohhhhhhhhhutav on see aeg. Terve see raske periood on mu iseloomule ja enesekindlusele põntsu pannud. Just minule kui isiksusele. Ma olen natuke tükkideks kukkunud ja ma ei oska ennast hästi kokku tagasi panna. Aga vähemalt olen ma niipalju edasi liikunud, et mul on jõudu ja tahmist seda teha. Iga minut elust on seda väärt. Samas ma tahan ka äärmiselt palju. Kui mu elu pole muinasjutuliselt ilus ja mul pole ärevust või äksi...on mul kohe sant tunne ja päev vähe nihu. Olen ka seda kurja märganud, et kui ma üritan ja tahan üleni hea olla...siis ma pole mina ise ja kõik keerab hoopis vastupidises suunas. Lihtsalt vahel kaob usk ära, et ma ka loomulikult hea olen. Ja ma arvan, et olen...see ei tähenda, et ma vingun. Mu mõtted on head...üldiselt. Ega pühakut polegi mõtet mängida või sinna pürgida...
Vbl ma peaks oma tujutsemisele vähem tähelepanud pöörama ja lihtsalt olema. Olema mina ise.

Suur puhkus annab ka tunda. Ma ei jaksa niisama passida. See on kõige raskem töö maailmas. Mitte miski ei sunni voodist üles tõusma. Eks selles olen ma ise süüdi. Sest mu üks pisike unistus ikka ootab uurimist ja mõnda telefonikõne. Ja asi polegi töös...lihtsalt kahju on päevi niisama laiseldes mööda saata. Tahaks elada... kolmandas astmes.
Aga ma kussutan nüüd arvuti tuttu ja lähen emale kööki appi. Tal käisid sõbrannad külas ja iga tegevus on praegu tõeline õnnistus :D kasvõi nõude pesemine hihihihhii
Teie kõik kes te mu vingumist loete...suuuuuuperlahedat suve veelkord :) ärge passige niisama, võtke kõik mis saate.
Olete kallud :) head ööd

Saturday, June 19, 2010

Ja mis te arvate mis väljas toimub ? Vihma sajab...
Tuju on ka selline, et ma olen terve päeva lakke vaadanud ja pole tahtnud eriti kellegagi rääkida. Isegi mitte pole paha tuju, ma ei taha plärtsuda ja ma pole vihane, ma olen lihtsalt kivis. Aga eks vihm teeb oma töö ja Tanel on ka eemal. Ja kuna ma eile olin kõige lollim naine maailmas, siis mul täna eriti raske temast eemal olla. Ma olen üks jobu tülitseja, täiega ata ata. Ja iga kord ma tahan pärast parem olla ja see pole siiani õnnestunud, topelt ata ata.
Kui sa tahad õhku lennata, ainus pääsetee on Vembu-Tembumaa
Ma tahaks vihma kätte minna praegu, aga ma ei lähe. Ma tahaks jäätist süüa, aga ma ei söö. Ma tahaks plikadega jutustada, aga ma ei jutusta. Ma tahaks mereääres joosta, aga ma ei jookse. Ma tahaks megade kingadega linnatänaval jalutada ja lattet juua, aga ma ei jaluta ega joo. Ma tahaks toredate ja kallite inimestega naerda, aga ma ei naera. Ma tahaks pargis istuda ja pilvi vaadata, aga ma ei istu ja ei vaata. Ma istun kodus ja võimalik, et lähen kohe teki alla ja vaatan veel mõnda aega lakke. Mu kõrval magab arvatavasti Santus Penetictus ja mjäugub ja sirutab ennast iga 10 mindi tagant.
Ma käisin eile Tartus. Tartu on muhe... Palju õnne Liisale, kes on nüüd magister. Palju õnne kõigile teistele ka, kes lõpetasid ja lõpetavad :)
Sain Ringaga kokku, tegin talle sünnipäevakalli.. käisime väheke poodides ja ma sain oma kleidi. Sain sain sain. Aga kodus proovisin kõiki kleite...ja ma olen ikka ilgelt igav, kõik nad on suht sarnase lõikega. Aga see on jälle suurepärane põhjus omale veel kleite osta. ja veel ja veel ja veel.
No ja täna olen palju söönud ja laes on vaatamisest auk. Palun mulle natuke positiivset energiat ja rohkem enesekindlust.
Ja jätkuvalt kogu oma vingupingusel eluperioodil ja nagu näete, terve mu blogi koosneb ainult vingumisest ja sellest, kuidas mul j.ä.l.l.e kogemata paha tuju on...jätkuvalt arvan ma, et elu on väga ilus ja väga tore ja kõik mis sa teed, teed endale. Naer ja armastus päästavad maailma.

Wednesday, June 16, 2010

no hommikust...mul juba pesu pestud ja kuivama ka viidud johhaidiii raidridiralla :D
Loiv on olla. Tahaks rõdule lugema minna, aga mul on megakülm.
Täna on Liia sünnipäev !! Palju õnne veelkord Sulle kallikesekene :) Homme on Rinksul sünnipäev ja mul võib-olla (kindlasti) õnnestub teda näha. Lähen Tartusse Liisa lõpetamisele (magistrikraad) ja siis saan ka Rinksu kallistada. Õde on nüüd juba 4 päeva trippinud...nii cool. Kõige tähtsamast ma unustasin rääkida...ma sain eksami läbi :D Tulemust ma väga hõisata ei taha. Õh, ma ju peaksin lõpetama. Läks vähe teistmoodi ja ega selles midagi halba polegi.
Ja miks pole suveilma ?? miks miks miks miks
Huh, kui veab siis ma saan homme oma megasuperhüpernunnukena kleidikese ostetud :D kui teda seal linnas olemas on. aga võiks ju ?!?
Huuuh ja ma näen homme Triinu korterit esimest korda :) ja Santus Penetictus tuleb homme Vinni meiega :D huh huh huh
Ma nii väga tahaks vett ja apelsini mahla juua...ma vist pean poodi minema. Õhtul saab massaaži ja õhtul saab musi ja õhtul saab armas olema....päeval ka saab. Alati saab...kõike saab. juhu
Mammu Taelmale pai pai
Siku, Katu, Annika...pai pai lõpu puhul
HOULI MOULI :D:D

Sunday, June 13, 2010

Oh näed, ma olen blogi täiesti unarusse jätnud. Ega ma midagi kirjutada ka ju ei oska. Vahel on tuhin...
Kadri ja Eero lähevad homme pulmareisile. Ma olen nende pärast äksi täis ja loodan südamest, et neil tuleb super super super reis :)
Nii...muidu ootan ikka veel geograafia tulemust ja iga päevaga aina närvilisemalt. Hih hih hih
Siis veel ju käisin ükspäev päälinnas...leidsin ühe perfecto kena kleidi, mille ma loomulikult saama pean. Ja siis Seks ja Linn 2...mis ma öelda oskan. See oli ülimalt hea. Mulle meeldivad filmid, mis tekitavad minus hea tunde. Kadri ütleb nende kohta väga hästi- "unistamise filmid"...see oli üks neist. Igatahes film oli täis nalja ja megailusaid kingi. Ma ootan millal juba dvd välja tuleb, et ma saaks seda uuesti näha. Pärast selliseid filme on mul isiklikult selline tunne, et ma tahan parem olla ja lähen ja vallutan maailma ja teen kõike, mida teinud pole ja haaran igast tobedast võimalusest kinni.
Käisingi seda koos Katsiga vaatamas. Pärast seda tulime mõlemad väsinuna ja koos superhea filmielamusega Vinni. Ma läksin käisin natuke peol. Ja järgmine päev tuli Triin. Käisime isa sünnipäeva puhul Eestit avastamas ja sõitsime ringi. Õed ühes pundis. Me polnud vist kunagi kuus tundi kolmekesi rääkinud. Aga väga väga mõnna oli. Hiljem tuli Tanel meile ja olime kodused.
Täna käisin meeste tantsupeol. Minu kallis onu võttis osa ja paar tuttavat nägu veel. Laulupeolt saab ise lauldes viis korda tugevama elamuse ja tunde, aga see oli ka väääga lahe. Eesti mehed on ikka tublid. Lollakaid leidub igal pool, ka siin...
Oo ja kes keegi tunneb, et sääsed teda närvi ajavad ? Kui jah, siis te pole ainsad. Ma lihtsalt saan närvivapustuse nende pärast. Mu timbud on ära söödud ja need sügelevad jäledalt.
Ja hetkel on kell palju, ma olen väsinud ja lähen tudusse. Homme ma loodan paremat ilma ja seda, et ma viitsiks tubli olla ja koristada...sellel ajal kui mu õde New Yorgis ringi chillib...

Olge ilusad ja olge head! Räägin jälle, paka

Thursday, June 10, 2010

Mul on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kuum...jooksmise pärast muidugi.
Mul nii harva tuleb mõte arvutisse tulla ja oma mõtteid siia lagedale laduda. Erilist teinud pole midagi. Ega ma ju ei viitsigi oma päeva siin lahti lahata eksju...te ei viitsiks seda ju nagunii kuulata. Päevad möööduvad lösutades, rabades, joostes, naerdes, nuttes, jalutades, vaadates, kuulates, rõõmustades...nagu kõigil, pole ka mina erand :)
Homme on SEKS JA LINN !!!!!!!!!! :D Lähme õega vaatama ja pärast seda sõidame koju kaksi.
Eeeee...ootan geo tulemust ka. See ajab kõhu keerama fuh päh õõõõh
Ma igatsen mõnda asja...
Sooja ilma tahaks ka....

Wednesday, June 9, 2010

wiuawaua :)

Tuesday, June 8, 2010

Oii tere inimesed
Juhtuski see mis ma kartsin, et juhtub...geograafia eksam toimus, keegi ei pannud koolile enne pommi alla. See ei läinud kahjuks eriti hästi, eks tulemusest ole näha. Ma loodan, et saan 20 punkti kätte. Maha ei sure ma nagunii, juhtugu mis tahes.
Nooooohhh ja mis ma siis veel teinud olen ? Ndv käisid Kats ja kalamees külas. Kats on mul lahe.Triin tuleb ka see nädalavahetus ja ta on sama lahe. Lõbutüdrukute värk. Andra sai vahepeal aasta vanemaks, musimusimusi Sulle 19 aastane kokapliks. Alustasin jooksuhooaega ja senimaani põlved tunda ei anna. Igapäevaselt hängin peixiga ja üritan mitte elu maha magada. Võitlen peaaegu igapäevaselt oma halva tujuga. Rõõmustav, et ta pole mind taga ajanud umbes 3 päeva...saaaaaaavutus.
Mammul käisin ka külas. Olin seda lubanud umbes kõvad viis kuud. Järgmine kord tuleb kiiremini, ma luban :) Sikut nägin ka...wii
Täna on mu isa sünnipäev...häppi häppi bööftei

tsau ilusad ja head