The secret of happiness is be able to find joy in another´s joy...

Sunday, November 29, 2009

tere tere tere tere tere
oligi sussi sees šokolaad...päkapikk ei teadnud vist, et ma polnud hea tüdruk. Või äkki päkapikud ka üle käte läinud ja panevad iga nädalavahetus pidu ? Süstivad omale botoxit, näpuotsas geelküüned ja blondid juuksed peas ei ola ka ehtsad ? saiebiiiiiiiiiiiz junnud
Homme jälle linna. Rets hakkab pihta....nuuks nuuks nuuks. Pikad ja ilusad päevad on mind ees ootamas. Esmaspäeva hommikud on ainsad vabad hetked terve nädala jooksul. Aga siiiiiiiiis kui kätte jõuab vaheaeg...siis saab normaalselt lulli lasta. okkk, ma vist peaks õppima natuke ja ometigi varsti hakkab 90210 :D
olgu leelo leelo
one two tree Peter Paul and Mary

Head esimest adventi ka kõigile :)
olge siis kuu aega jälle head inimesed ja kandke helkurit.
Uuel aastal saate jälle lubadusi anda mitmele inimesele kätte maksate ja mitu meest rajalt maha võtate ja mitu kilo tagumiku pealt vähemaks jooksete.

Saturday, November 28, 2009

Tulin just tornist :D:D:D:D ja nalja on kuiiiiii palju

HEAD ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖD :)
Mul käis päkapikk esimest korda (või jõin ma liiga palju rummi)

aloha

Ma mõtlesin täna öösel palju. Kella viieni hommikul peaaegu.
Ma mõtlesin sellele, et terve maailm on tegelt kadedust täis, kõik üritavad(kasvõi alateadlikult) kellestki koguaeg parem olla...teistest kõrgemale jõuda. Tehke oma asja, tehke oma asja südamega ja nii hästi kui oskate, siis olete nagunii kõikidest wannabedest kilomeetri jagu ees. Lihtsalt enda võrdlemine teistega ja tahtmine teistest üle olla on uselessssss.
Siis ma mõtlesin veel sellele, et minu elu ja mina ise ka...kõik on muutunud pärast kooli vahetust. Nii muutunud. Mõned mõttes on asjad hästi. Aga need samad asjad on teise nurga pealt kohutavad. Peale seda kui ma linna kolisin...pole mul ainsatki probleemi. Kõik asjad on ainult selle ümber, et ma ise olen nii teistsugune ja see tekitab mulle rahulolematust. Mul on ainult mured, mis mind lõhuvad. Mure ja probleem ei ole üks ja sama :D
Ja mured on tulnud vist sellest, et ma tunnen ennast madalamana kui muru.
Aga kui ma olin umbes viis tundi voodis mõelnud ja kurvastanud...siis enne magama minekut ma suutsin ikkagi rõõmsalt tudule jääda...sest ma tean, et kõik saab korda. Ma olen tegelikult väga õnnelik inimene.
Aga täna on juba uus päev :) mu meeleolu on ausaltöeldes ikka sitt, aga sellegipoolest suudan ma ennast iga poole tunni tagant ka õnnelikuna tunda :D
Hetkel tahaks ma Tartusse, Kalda tee 16...olla Rinksu ja Triinuga.

Olgu, head laupäeva siis kõigile....jooge ja laaberdage.

Tuesday, November 24, 2009

Jõudsin koolist. Meil oli pildistamine täna, issver sussver. Muidu koolis oli suht igav ja äärmiselt väsitav. Teisipäeviti on tõesti iga kord tunne, et tõmbaks lesta sealt...10 tundi nagu. Isssand...kas sellist Eestit me siis tahtsimegi ?
Eile alustasin jälle trennidega. Pidasin natuke vahet vahepeal. Igatahes mõnna oli, aga täna olen liikumatu...lihtsalt piin on kõndida. Ja ma käsin nüüd endal vähemalt ühe korra päevas kõndida trepist üheksandale, mitte ei kasuta lifti. Kui sellise normaalse tempoga tulla, siis üheksandal tahab pildike kotti pugeda :D aga võib-olla oli täna selline olukord, sest ma olin hannggrriii.
Homme hommikul on jälle trenn, wii

Juuuba saab november läbi, mis te teete nali vehh ? Aeg läheb nii kiiresti lihtsalt. Nädalavahetusel lähen ma maale arvatavasti, Nänni juurde. Pole ammu käinud ja seal on hea jooksmas käia. Kuigi ma natuke kardan üksi metsavahel olla. Päris murdjad vennad elavad metsas juuuuu !?!?!?!
Ja siis hakkab detsembrikuu, mis on niiiiii hull ja kiire. Aga jaanuaris jälle on lebo. Kuigi ma siiani arvan, et pean rohkem noore inimese elu elama, on mul hea meel, et detsembris on tihe graafik.
Muideksss, ma räägin nüüd minevikust. Nägin nädalavahetusel Kairit :)
Kairpix on nagu aku, mis Sind positiivselt laeb. Poes võiks ka selliseid naizkasid müügil olla...siis saaksid kõik endale muretseda sellise :)
Õhh ja mul on veel miljon inimest järjekorras, keda ma illllgelt näha tahaks, aga need asjad lükkuvad koguaeg edasi :(
Mampsik magab ja meil raadio üüüüürgab...kahju vaadata :D panen vist varsti suurest headusest vaiksemaks. Meil just perekondlik õhtusöök lõppes. See on kena, et me ei tülitse. Räägitakse küll, et sõbrannasuhted lendavad vastu taevast. Me oleme erand erand erand. Ja kui ma nüüd ära sõnusin, siis on täitsa pekkis.
Varsti vaja jõulukinke tegema hakata. Kohutav ???? Triin ja Kadri...andke vihjeid. Ringa...Sina saad nagunii kumminaise, nagu iga aasta :)))
Tegelt on jõulud armsad. See on häiriv, et muda lendab kahte lehte. Raekojas kuusk tänasest üleval :)
Ma hakkan nüüd oma kohustusliku kirjanduse kohta infi otsima Shakira ulgumise saatel.
Wuhuuuu
Wuhuuuu
Jahh vehh???

Rinks...ära helista mulle

Saturday, November 21, 2009

Jack uppus täna jälle ära...meel on kurvavõitu.

tegelt on peoisu :D ULALALALALAAA
Mul yoko voodi all...ja Rinks läks juba magama...ma lähen talle järele :D:D:D
head ööd omad joped

Friday, November 20, 2009

Mis see siis olgu nagggggu, ilm on koerakas.
Ma olen megaväsinud...täiesti lödi. Kavatsen oma ndv maha magada.

Ma sain oma detsembri graafiku kätte ja ma olen jõuludeks surnud.
Muidu see nädal oli normaalne...tähendab tegelikult ebanormaalne, sest ma käin ainult koolis ja tööl, muuks ei ole enam pika päeva lõpuks aega, ega tuju...ja see on suhteliselt ebanormaalne. Seda peab kuidagi muutma, sest ma tunnen, et see räige lällamine on puudu :D
Eile käis muidu emps mul külas. Hängisime ehete- ja raamatupoodides. Päris sisukas päev. Õhtuks ma olin nii väsinud, et ma oleks peaaegu nutma hakanud väsimusest :D hädapätakas.
Trenni ma seenädal ei jõudnud, kuigi oli isu.
Ma ei oska midagi rääkida enam :D praegu ma mõtlen, et millest ma üldse siin koguaeg lobisen, kui ma ainult tööl ja koolis käin ?

lahinguväljal näeme, raisk :D

Friday, November 13, 2009

jeebus jeebus

Mu jopel on õuelõhn küljes...see ei meeldi mulle. Lörtsis talve lõhn :D
Muidu nagu tulin ka just lörtsi seest ja mu jalad valutavad külmast...sõrmed ka ei liigu. Nägin Ringat ja Tanelit wiii
Aga homme kiman Loksale. Sugulastega peame vanaisa sünnipäeva. Mu armas vanaisa saab 81 aastaseks.
Koolinädal möödus muidu uinamuinalt. Talve õhtutel pimedas on eriti rets passida mingi 21ni koolis. Teisipäeviti on ka rets, hommikul pimedas kooli ja pimedas saab koju...olles sama loll kui hommikul tundidesse minnes. Päevavalgust ei näegi...pole olemaski nagu. Aga üldiselt kui mõnna lumi maas, siis pole talvel häda midagi. Peaasi, et seda shitttta alla ei tule mis jalad ja juuksed ja riided märjaks teeb. Teisipäeval ma sain nagu lumepalliga surmava hoobi vastu pead...aga ma olen elus.
Jah vehh ???
Jah vehh ???
Kolmapäeval käisin tööl ka...mis seal siis toimus? Mitte midagi meeldejäävat...hea tuju oli ja Helis oli armas. Ainsad asjad mis meeles on.
Nädala sees käisime Mummuga poodlemas ka.. kõrvarõngaid vaatamas. Uiuiuiii sain omale metsikult lahedad kõrvakad, jee. Ja siis eile enne koju tulekut käisima ka lambist kodu lähedal jalutamas ja leidsime lahedaid kodutarvetepoode...katsusime kõik vidinad ja istusime kõik diivanid läbi. Humanas käisime ka, seal oli üks silmipimestav kampsi...aga ma olen hetkel isegi Humana jaoks vaene. No kõrvarõngaid saab alati, aga mitte riideid. ooooeeehh, ma olen vaene.
Ja Mumm oli juukseid värvinud ja siis ma ikka pidevalt mõtlen, et peaaaakkkkssss ka värvima, aga deem, ma nii palju vaeva näinud, et kartul olla. Sügisel mullast välja kaevatud kartul.
Üldiselt on lood nii, et pühapäeval on mingid ülerahvastatud kontserdid, kuhu ma mitte minna ei taha :( aga keegi minu käest seda ju ei küsi. Aga vähemalt mul on seal naiskad, kellega naerda saab.
Järgmine nädal saan jälle nädalavahtuseks koju tulla. Aga siis peab jõuludeni tööl olema arvatavasti. Elame üle...
See on tõesti tore, et mul on see aasta hoopis teine asi linnas olla. Kerge. Tore.
Muideks, meil on kodus vaiiiipp :) tatsame iga õhtu seal peal...ja õpime beibenägu ja reidinägu tegema...kuigi neil erilist vahet pole.
Oo ja siis Mammu valgel hobusel kappav zorro sai täna 25 aastaseks. Palju õnne Sulle :)
Homme näeb igast erinevaid kullatükke :) tädisid, õdesid..
Õed mul Koit Toome fännid. Õed Lõbusad :) tsaukiiii, teen teile musikalli karulane jenkat
Ringa, Sina kullapai saa terveks ja oled mulle nõnda südamelähedane :D

head ööd vandersellid frikadellid ja petersellid jahh vehhh ??
mõiiiisaad põlevaad saksaaad surevaad :D

Sunday, November 8, 2009

Jah vehhh ???

Tsauplau :)
Tulin õhtuks vinni isadepäeva veetma. Pere koos.
Neljapäevast saati olin Tartus. NAIIISSSS :D
Sinna jõudes käisime Triinuga Liisa sünnipäeval. Seal oli tore, aga kõik olid tudengid...ma tundsin ennast seal väga rumalana :D Siiiis nägin oma Ringat ka :) Reedel päev oli minu jaoks tähtis...võib-olla ka uus algus. Ja õhtul olid meil mehed majas ja tegime veits pidu...käisime cts. No klubis mulle ei meeldinud eriti...aga naerda sai päris kõvasti. Eriti Svennu üle, kes alksi tarbides moondub :DDDD Sel ööl ma ei saanud eriti magada ka, Sonja hüppas ja hirmutas mind terve öö. Baby we can do it, we can do it all night :DDD
Laupäeval me olime hommikul uimased :) Vaatasime telksi ja sõime jäätist..tegime kõvasti nalja ja mul oli terve nägu šokolaadi täis :D Siis tuli Triin koju...küpsetas muffineid. Ja siis vaatasime ühte filmi...ja mõtlesime, et lähme keskööks kluppi. Olime minemas...ja siis ma ei läinud. Triin ja Ringa läksid...vabandust selle pärast, mu naised. Ma siis kodus vaatasin jälllllllle Sonjaga P.S I Love u. Sõime jogurtit ja olime lahedad. Aga lõpuks ta läks kappi ära.
Ringaga me õppisime igast asju ära. Me oskame nüüd poejärjekorras lesbinaljadega inimesi hirmutada :D
Ehhhhhhhhhhhhh, igatahes jah. Ma tunnen ennast teisiti ja paremini pärast Tartut. Mul on väga kahju, et ma viimaselajal selline olen olnud. Ma ei tujutsenud meelega.

Homme jälle kooli nagu. Ja siis neljapäeval saan jälle koju :) mõnnamõnnnnnnna.
Ja ma sain Triinult Kadri ekslõhna endale- Stelllllllaaaa (L) maailma parim
aga olks ma lähen kallistan emmet, kellel on täna nadi olla. hihihiii

KUI KAUGELE SIIIIIT ON JÄÄNUD MEIE VÄIKE PARADIIS :D:D:D:D:D
JAH VEHH ?

Monday, November 2, 2009

kihkih

TERE ILUSAT 2. NOVEMBRIT :D
Mul on hea tuju ja lendan rõõmust õhku vist varsti

ring ring ring ümber kahvatu kuuuuuuuuuuuu :D

Sunday, November 1, 2009

böö

kilmmmm kilmmm kilmmmm on :D
kuulge vaheaeg sai läbi...sellist eestit me siis tahtsimegi vä

Aga nädalavahetus oli selline tavaline. Ulla käis meil külas...läbu me ei pannud. Käisime kinos hangoverit vaatamas (mida me olime juba näinud) ja see oli ikkkkka nii naljakas, et ma kohe naersin natuke. Ullat polnud kaua näinud. Ja ma sain teada, et ka tema loeb vahel mu blogi, jeeee :) Tule jälle meie poole nunnunaaaator. Siis eee...tööl käisin nagu ikka.
Ma pole kunagi maininud oma toredaid kolleege. Krsitel, Diana, Signe, Marta, Helis, Liia, Liisa...segased noored inimesed :D väga lahedad olete, kuigi keegi teist mu blogi olemasolust kindlasti ei teagi...nii, et te ei saagi vist kunagi aru, et te mulle meeldite.
Neil on alati mu näoilme kohta midagi öelda, aga misss teha kui mulle selline näks on antud ekksss :D Mul on kahjuks selline kuri näoilme, aga tegelikult ma pole teiste vastu kunagi kuri.
Aga võib-olla ma olen lihtsalt vaimuhaige ja ei saa sellest aru, et ma olen kuri ja paha teiste vastu. Pigem vist see teine variant jah :D
Igatahes jah, tänks et mind naerutada nõnnnda moodi koguaeg :D kullapaid olete, toon teile jõuluajal sussi sisse kommi.
Muidu tulin just Kadri juurest. Pärast tööd olime terve päeva koos kuni superstaari saate lõpuni. Kõigepealt käisime Liisale kinki vaatamas ja siis istusime natuke kohvikus. Siis läksime laenutasime filmi ja käisime toidupoes. Film oli tüüpiline armas naistekas.
VALLLGUUUUS SINI-HELE-ROHELINE VALLLLLLGUUUUSSS :D
Ma olen praegu üksi kodus...MuriMariMummuMammu läks korras ära :(
Ja homme hommikul lähen ma rõõmsalt trenni ja siis õhtupoole kooli , issand kui põnev. Olen ärevuse pärast otsi andmas :D
Ma loodan, et nädal läheb kiiresti..sest ma ootan neljapäeva!!! Esiteks näeb emmet (ikka veel megahüpersuper memmekas olen, jaaa) ja siis näeb Triinu (Lepa-Triinu kellel on seljapeal 25 täppi :D:D:D:D) ja saab Tartusse. Muidugi näenn üle pika pika pika aja ka Ringat. Saab üle pika aja rummi hävitada...ja naerda ja täielikku idikat mängida(mu lemmiktegevus) :D
Ja mis ma veel nägin enne kui kirjutama hakkasin. Annika loeb KA mu blogi :))) Vot, kui ma peaks mingi listi tegema lahedatest inimestest, siis tema oleks kindlasti top 5 sees. Selliseid kreisisid ja armsaid inimesi võiks maailmas rohkem olla. Igatahes.. TSAU :) ja kindlasti tahaks näha üle mingi miljoni aasta vist vä ?

Ehh, igatahes jahhhh talv tuleb..mütsid, kindad, sallid, villased sokid kõik jalga ja selga ja pähe ja püksi :)
ära karju mulle kõrva popmuusik
ma plaanitsen su mõrva popmuusik
lase enda tasku popmuusik
päkapikudisko popmuusik
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

head und :)