The secret of happiness is be able to find joy in another´s joy...

Tuesday, December 28, 2010




Mõned südamelähedased pildid peost. Hästi vinge oli ja plikad, te olete ka superägedad!
Jah, te ei pea mulle ütlema, et ma olen essal pildid sitaks ilus :)
Hei!
Õuna-kaneeli tee meega on nii hea. Tõeline mmmmmmmmmmmmm. Veetsin just päris mitu tundi Mammu seltsis ja väga mõnna oli sõbranjetada kui nii harva näeb. Ja kui mõned päevad olen tundnud ennast veidi sandisti ja pole suurt tuju olnud, siis väikeste laste juuresolek paneb elama. Lihtsalt see pisike kivi, mis oli mu sisse ära eksinud on nagu täiesti kadunud. Aga eks need kivid vahel tulevad ja lähevad.. midagi pole teha. Kividele tuleb osata ilusasti öelda, et nad kus kurat minema läheks :) Igatahes Mammu poiss on imeline. Aga imelistel inimestel tulevadki imelised lapsed.. kes siis seda lihtsalt valemit ei tea.

Kui tüdrukutega jõule pidasime Liia juures, siis võtsin temalt oma inglise keele parandamiseks ühe paksu raamatu "The host"... ja ma laiskvorst pole sellega teisest leheküljest kaugemale jõudnud.
Ma peaks omale kuhugi mingi tuumapommi tiksuma panema, siis äkki tegeleks rohkem vajalike asjadega. Kõik mu kooliasjad aina seisavad. 12 aastat aina seisavad.. raaaahulikult ühe koha peal. Koolis on meil hästi tore ja abivalmis raamatukoguhoidja, kes alati nõu annab ja aitab. Ta andis mulle kirjadnuse eksami kordamisküsimused. Otsis mulle erinevad raamatud ja õpikud nende täitmiseks ja printis isegi tasuta mulle need küsmused välja.. ja ma peaksin neid täitma. Aga ei... siinkohal peaks järgmine tuumapomm tiksuma. Aga las need asjad siis aina seisavad rahulikult, ma joon teed ja chillin facebookis onja.

Peale tänast Mammu külastust käisime kinos. Musu ja Sassi ja Raineri ja Sandraga.
Musu just helistas. Ta on mul nii armas. Ja kõik head sõnad mis olemas on, on kökimöki selle kõrval kui hea ta minu jaoks tegelikult on. Jei :)
Tee hakkab otsa saama ja pealegi mu tuba on nagu mingi 5-aastase jõmpsika oma ja ma pean seda koristama. Ei muidu ma olen täiega korralik :)
Votttttttttttttt niiiiiiiiiiiiiii pupsikud. Tänan teid südamest lugemast :D

Muideks Kristel... leidsin kapist lubatud vidinad, mida sa võiksid kõrvakatele kasutada. Nad ei ole küll ülilahedad, aga äkki kasutad kunagi. Võtan kaasa kui järgmine kord teatris olen.

hõaaa :D:D:D:D:D:D

Monday, December 27, 2010

Mõnes mõttes on hea olla täiskasavnud.. siis ei tule kurba tuju peale, kui kaua oodatud superlahedad jõulud läbi on. Samas on kurb, et jõulud pole enam nii kipad kui lapsena. Isegi õiget jõulutunnet ei olnud see aasta. Kohe üldse ei olnud. Võib-olla minul on juba mitu aastat sellepärast nii, et novembri lõpus juba hakkavad teatris jõuluetendused ja kaua sa ikka viitsid näpud püsti rõõmust ringi kalpsata eksole. Igatahes on see suur töölkäimise kuu läbi ja nüüd saan lebotada. Kuigi juba praegu on selline tunne, et lähen igavusest lolliks. Selline veider tunne on.. nagu ootasin nii kaua seda, et saaks lõpuks ometi koju ja suurest ootamisest läks see wiuawaua tunne kaduma.
Või lihtsalt on natuke imelik passida ja olla kuskil mujal kui teatris. Ja ou em dši :D kui imelik on magada.. kes see nupsikas küll une välja mõltes.. polnud nii kaua aega korralikult tududa saanud.
Peaks tegelikult kooliasjadega tegelema. Ainult NELI kuud on jäänud õppimiseks. NELI. Aga juba viskasime nalja, et raudselt läheb nii nagu alati.. ärkad lihtsalt enne eksamit pisut varem üles ja lehitsed oma keska konspektid läbi ja lippadki oma tulevikuga mängima. Ma veidi kardan seda, et olen kõik oma klassid lõbusalt liugu laskanud ja järsku nüüd tuleb suur kuri karma võlga nõudma ja keerab kõik pahupidi. Aga ei.. ma oskan kakelda ka.
Ja jummel.. aasta saab kohe jälle läbi. Aeg läheb tõesti vananedes kiiremini... ja nii veider kuidas inimesed muutuvad. Ma ei teagi kohe kuidas see aasta ära saata ja uus vastu võtta.
Igatahes tean ma, et vana aasta läheb kahe jumala murdunud küünega. Kurb aga tõsi.
Pläkutada oleks paljude asjade ümber veel ja veel.. aga ema trügib netti, sest ta on nüüd gmailis täiesti pro.. ta oskab meili saata! SMAILIGA! :)

okei, ilusat päeva ja nautige viimast nädalat aastal 2010 ja krõbistage veel kroonidega nii palju kui jaksate.

KA CHING :)

Sunday, December 19, 2010

WELL WELL WELL :D

Tundub, et uueks elukohaks on mul Nukuteater. Olen jälle palju tööl olnud ja viimane nädal on alanud. See tundub nagu unistuse täitumine, et ma koju saan. Ka ching :)
Eile olu jõulupidu... he he he he :D mul oli igatahes päris tore ja armas, et mul on nii nii armsad tipsud :) Võitsin muideks omale kalkuni haha :D:D:D:D
Veepuudus on suur ja pea on veel natuke alkoholine, aga päevaga tuleb vara pihta hakata. Mõtlen siin, et lähen veits poodlema :D pole ammu olnud vaba päeva, et ringi kalpsata. Kuigi mul on homme vaja kaks tööd järgi vastata ja peaks päris tublisti aega lugemisele kulutama. Aga samas kingitusi on ka vaja osta ja rohkem mul selle jaoks vabu päevi pole.
Homme ei saa töödest viilida ja seega selle asjaga tuleb ka ühele poole saada. Mu päevad on nagunii peaaegu 24tunnise ärkveloleku ajaga, seega jõuan päris palju.
radiridiralla minnid mannid jukud tõnnid
olgu, ma rohkem ei jokuta ja tõusen voodist..


Sunday, December 12, 2010

töö töö töö töö töö
kool kool
töö töö töö töö töö
kool kool
töö töö töö töö töö
See tööl käimine sellel kiirel ajal tundub juba aja raiskamisena.. mul on etendusest nii kõrini. Andke andeks teatriinimesed.. etendus on superkipa ja ülemõistuse armas jõululugu, aga noo kuulge, ma seda juba rohkem näinud kui oma elu jooksul Snixe ära söönud ja mis seal salata, viskab nii üle. Õhtu lõpuks olen nagu makaron, kes ei liigutab ennast vastu tahtmist mittevajalikes suundates. Aga eks seda olemist saan ma ise palju muuta ja üritan positiivset olekut hoida ja tunda rõõmu oma päevadest. Millal siis veel rõõmus olla, kui mitte hetkel. Ja kõiki oma minuteid saata mööda hea tuju ja kirega, annab palju juurde ja on palju väärt. Tööd pole enam väga palju jäänud ka, 23 on viimane etendus ja kõikidel päevadel ma kohal polegi, koolis vaja ka käia. Õnneks sellega pole muresid :)
Käisin just hommikul Kadri juures. Suur tänu Sulle veel abi eest.
Nüüd olen kodune. Väljas on nii lumine.. nii mõnus, et suvi oli täiega soe ja talv on ka ikka täielik lumine talv. Mingi lögane shit oleks eriti nadi ja nukker.
mmmmm
öööööööö
ääääääää
Issand kuidas ma jälestan neid TopShopi reklaame.. kohhhhutav! Need inimesed on nii feigid.. oskaks siis näidelda ja reklaami teha. Jeeeeees, mina olen asjatundja ja võin kohut mõista.
Lisaks veel selliseid uudiseid, et mu seinapealt kukub aega-ajalt krohvi ja ma siis kardan hirmsasti, et sein kukub mulle pähe kohe. Lähemalt vaadates on kõik tip top ja sein sile nagu beebi pepu. Ei tea mis värk on, alumine naaber kummitab vist. Või ta poeg ? või need taldrikud, mis nad on kahekesi jõhkralt teise ilma saatnud ?
"Eat, Pray, Love" raamatule tuli järgggg !! Ja mmm, mis kingad ajakirjast mind vaatavad.
Nii hea on ikka vaba päev pärast ränka nädalat. Saab logeleda :))

Jeii! Jeii! Jeii!
ciaooooooooo

Sunday, December 5, 2010

hei hei hei

päevad lähevad niii niii kiiresti... padjakas ei jõua isegi ära minna, kui juba on jälle õhtu käes. Ja üldiselt õhtul koju kõndides olen ma nii rampväsinud, aga kui voodisse jõuan, siis istun poole ööni üleval. Ma ei tea millest see tuleb. Ma olen vässu.. tõeliselt vässu. Ja terve detsember jooksen ma töö ja kooli vahelt. Ainuke vaba päev on 12. detsember ja seegi päev on juba meil Kadriga broneeritud :D
Koolis on ka maru palju asju järele teha. Kurat! Kolm päeva puudusin koolist, muidu olen peaaegu alati korralik ja istun kõik tunnid ära. Ja neil päevadel midagi tähtsat ei toimu. Aga vot... kui tuupur teeb mõne vaba päeva... siis töid ja hindeid lendab kahte lehte.
Täna oli teatris esikas ja jõulutunne tuli peale. Etendus on täielik jõulukas... kuigi jah, täna vaatasin esimesed kaks korda ära ja ma ei taha enam never ever seda tükki näha :D aga..15 päeva veel minna :) Õnneks talveajal on teatris rahvast palju ja nalja saab ka sellevõrra rohkem. Lapsed on ka endiselt mu lemmarid.. tõesti numsinumsi on nende naljakaid avastusi jälgida. Ja ei nurise... naermise eest raha saada on ju okitoki.
Eile käis onutütar minu juures. Šoppasime pool päeva ja siis tuli ta minuga tööle kaasa. Issand kui raske töö on poodides kammimine. Ma isegi ei ostnud mitte ainsatki asja, sest ma olin vähese ajaga nii uimane nendest riiete vaatamisest. Edusammud, mis mind rõõmsaks teevad. Aga õnneks oli Piuks rõõmus oma uute hilpude üle ja päev oli igati korda läinud.
Olen vahepeal oma juuksed tumedamaks värvinud ja meel on mul aina rahulikum ja rõõmsam. Mitte juuksevärvi pärast :D lihtsalt kõik on nunnu. Ülinunnu.
Pidin reedel jälle oma id-le järgi minema, aga ikka jäi minemata. Mingi 3-4 kuud juba aina lähen.
Jah..
Rohkem ma ei räägi, sest ma olen liiga väsinud, et mõelda.
Ilusat pühapäeva, põletage küünlaid ja sööge mandakaid :) wii

nii palju ilusat ja head kõigile paidele pupsikutele! miumiu


Wednesday, December 1, 2010

armastus on vastus kõigele.. aga mis on küsimus ?