The secret of happiness is be able to find joy in another´s joy...

Monday, December 27, 2010

Mõnes mõttes on hea olla täiskasavnud.. siis ei tule kurba tuju peale, kui kaua oodatud superlahedad jõulud läbi on. Samas on kurb, et jõulud pole enam nii kipad kui lapsena. Isegi õiget jõulutunnet ei olnud see aasta. Kohe üldse ei olnud. Võib-olla minul on juba mitu aastat sellepärast nii, et novembri lõpus juba hakkavad teatris jõuluetendused ja kaua sa ikka viitsid näpud püsti rõõmust ringi kalpsata eksole. Igatahes on see suur töölkäimise kuu läbi ja nüüd saan lebotada. Kuigi juba praegu on selline tunne, et lähen igavusest lolliks. Selline veider tunne on.. nagu ootasin nii kaua seda, et saaks lõpuks ometi koju ja suurest ootamisest läks see wiuawaua tunne kaduma.
Või lihtsalt on natuke imelik passida ja olla kuskil mujal kui teatris. Ja ou em dši :D kui imelik on magada.. kes see nupsikas küll une välja mõltes.. polnud nii kaua aega korralikult tududa saanud.
Peaks tegelikult kooliasjadega tegelema. Ainult NELI kuud on jäänud õppimiseks. NELI. Aga juba viskasime nalja, et raudselt läheb nii nagu alati.. ärkad lihtsalt enne eksamit pisut varem üles ja lehitsed oma keska konspektid läbi ja lippadki oma tulevikuga mängima. Ma veidi kardan seda, et olen kõik oma klassid lõbusalt liugu laskanud ja järsku nüüd tuleb suur kuri karma võlga nõudma ja keerab kõik pahupidi. Aga ei.. ma oskan kakelda ka.
Ja jummel.. aasta saab kohe jälle läbi. Aeg läheb tõesti vananedes kiiremini... ja nii veider kuidas inimesed muutuvad. Ma ei teagi kohe kuidas see aasta ära saata ja uus vastu võtta.
Igatahes tean ma, et vana aasta läheb kahe jumala murdunud küünega. Kurb aga tõsi.
Pläkutada oleks paljude asjade ümber veel ja veel.. aga ema trügib netti, sest ta on nüüd gmailis täiesti pro.. ta oskab meili saata! SMAILIGA! :)

okei, ilusat päeva ja nautige viimast nädalat aastal 2010 ja krõbistage veel kroonidega nii palju kui jaksate.

KA CHING :)

No comments:

Post a Comment