The secret of happiness is be able to find joy in another´s joy...

Tuesday, September 28, 2010

kanišiuaa :D
Kodus on küüüüülm küüüüülm. Väljas on ka küüüüüülm.
ma kohe ei mäletagi mis ma vahepeal korda olen saatnud, aga ega see kedagi vist nutma ei aja.
kõik on igatahes korras.. koolis on hirmus, sest see kevad on nii lähedal. Seoses järgmise aastaga on mul mõni uus supöörb mõte, mida oma eluga peale hakata. Niiiiiiiii kipa ja pool kilo on südamelt langenud.
Ja oi :( neljapäeval lubasin plikadele soolaleivapeo teha ja fffkkk selle alumise naabri pärast nüüd olen ma täiega nõmedas olukorras. Üks üleliigne samm või tundmatu nägu korteris..on kohe pollar kohal ja naise hullumajja minek üha kindlam(no viimase pärast ma just oma pead ei vaeva). Mis pean pool elu elamata jätma, et teda miski jumala eest ei häiriks ? igavesti jama
Ja oi :) täna hakkasin trenni minema.. ja üks armas armas pisike jõmm küsis oma emalt: "emme, kas ma tohin selle ilusa tüdruku omale pruudiks võtta?" hehe...nii armas. Ema vastas talle, et ta peaks minuga seda kõige pealt arutama. Ma siis ütlesin: "Ma pean oma peikaga arutama, kas ma saan sinu pruut olla" ja siis poiss oli natuke ehmunud ja siis pöördus jälle oma ema poole ja ütles väga targalt:"Siis ma pean ikka Liisuga leppima" :D:D:D kujutate ette.. ma arvan, et ta oli 3-4 umbes.
See on kõik mis mul öelda on, Pedro!

Olge paid :))
ja imeilusat sügist kõigile!

Sunday, September 19, 2010

nuh :) pühapäev vä

aeg läheb välgukiiruselt. esimene koolikuu hakkab juba läbi saama, kuidas see nagu võimalik on ?!?
Aga nädalalõpp läks kenasti. Tookord kui rääkisin viimanekord, siis ma trenni ei jõudnud. võõtrššš :D aga hea uudis on see (mis rõõmustab teid kõiki ja toob teie kõigi hinge rahu), et homsest hakkan korralikuks ja lähen trenni. Ma loodan, et see pole seda tüüpi homsest-hakkan-korralikuks, et ma iga päev homsest-hakkan-korralikuks, vaid ma suudangi oma eluviisi tervislikumaks muuta. See siis tähendab palju liikuda, trenni teha ja veelgi rohkem Fazeri šokolaadi omale lubada. Vot. Tegin omale lausa kaks nädalat trennibronnid ära. Eelmise aasta lõpus oli sellega sedasi, et trennid olid ka ilusti ära broneeritud ja siis igal hommikul vajutasin "tühista" nuppu. See aasta seda nuppu minu jaoks olemas ei ole.. trenn on hea, veel enam nüüd, kui õppisin jõuaks jooksulindi peal jooksmise ära. See õppimine käis siis sedasi, et julgesin esmakordselt sinna peale minna ja starti vajutada :D easy breezy beautiful :D
Neljapäeval siis mõtlesin hommikul, et tuleb piiiiiiiiiiiiiikk ja lõputu tööpäev, aga läksin hoopis rõõmsalt tööle ja tulin seal kolme tunni pärast sama rõõmsalt tagasi. Läksin Tartusse ja sain olla Ringa ja Taneliga. Reedese päeva olin ka Taneliga, olime mõlemad veidi haiged. Õhtupoole läksin siis õdedega lällama. Käisime poes ja tegime kooki. Kook oli heaaaa ja tahan seda ise ka proovida. Muffini tegu hakkas mulle täitsa meeldima, lisaks on see veel imelihtne. Porgandikook tundus sama lihtne ja ehk saan sellega ka hakkama :) Jõime veel veini ja rääkisime juttu ja lõpuks olime päris veinised ja vaatasime Seksi ja Linna (uhhhhhhhhhhh, ülihea sari). Laupäeval käisime natuke poodides, tegime süüa ja pärastlõunal tulin mina Rakverre ja õed läksid kinno ja veetsid veel ühe õhtu koos. Mina käisin Hillari sünnipäeval ja päris armas oli.
Ja nüüd on pühapäev, pole täna midagi tarka teinud. Õppisin natuke, see oli üsna tark tegu tegelikult.
Homme hakkab siis jälle uus nädal ja peab kooli minema. Ka chiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing...noooot!
Ja siis saab see nädal jälle läbi ja hakkab uus koolinädal ja siis see saab läbi ja siis hakkab uus ja saab läbi...põnev. Aga õnneks...ÕNNEKS ei koosne nädalad ainult koolist, vaid ka LÕBUST :)

Tuesday, September 14, 2010

heippa hei heipzz jou yo tsauka heia heia
wazää :D

Tulin just koolist ja ma pole sugugi nii väsinud, nagu ma arvasin, et ma sealt tulles olen. Esiteks ma magasin sisse ja kahte esimesse tundi ei jõudnud. Ataaaaaaaaaaaaa. Ja teiseks siis kaks viimast tundi jäid ära- ka ching :)
No ja mõtlesin, et olen tubli tüdruk ja hüppan trennist ka läbi, aga see selgub õhtupoole..kavatsen õppida ka. Isver no olen tubli ju ja :D tegelt täna koolis istudes mõtlesime, et toho tonti nagu...nii loll tunne on ikka. Istud tunnis ja mõtled, et kevadel on eksamid ja mida kõike juba teadma peaks. Kõike peaks. Aga no mis sa teed. Ei oska. Ei tea. Hirm tuli peale.
Ema sünnipäev oli vahepeal.. see oli mingis pubis selline ladna olemine. Aga tore oli sugulasi näha ja ja ja emale tähelepanu pöörata. Empsu on ikka kullakallis.
Ma pole vist siin maininudki, et mul on väga jube saikost alumine naaber. Ta käib siin iga põev õiendamas,et miks me nii kõvasti korteris trambime ja ta on veendunud, et meie korter on bordell. Ta on lausvenelane ja ma ei mõista ühtegi ta sõna...ja tema ei saa minust ka aru. Indrek(korterkaaslane) tõlkis mulle, mis teda häirib. Ja noh, sõnast bordell ja tema trampimist jäljendavast liikudusest saan ma ka aru. Ja nüüd nädala lõpus kolis siia Liisi.. Saaremaalt pärit. Tema oli juba ka esimesel päeval läbi sõimatud. Meie Taneliga olime pühapäeval siin..ja tõsiselt väga vaikselt...kui kõvasti saab kostuda kellegi rahulik kõndimine oma kodus? ja kui me kodust ära läksime, karjus ta koridoris meie peale ja lisaks välja jõudes vehkis rusikatega ka akna peal. Amazzziiiiiinnnngggg. Minu esimesel päeval siin korteris käis juba ka policeman. Ja see naine on isegi oma hullusehoos kättpidi kallale tulnud. Oh..igavesti vinge jant ühesõnaga :D
Ja issand. Ma kõndisin ükspäev poest välja nii, et ma ei maksnud oma asjade eest. Kõndisime kodupoole ja upsideisi... ja kujutate ette, ma ei läinud tagasi, et anda 6 krooni ja 80 senti.
Sel nädalavahetusel kiman Tartu, toimub õdede nädalavahetus. Ei tea veel mis kus mida ette võtame. Ainuke väljamõeldud plaan on mudelhelikopterite lennutamine, wipii

väljas päike paistab.. minu sees vist kaa
Ainult tahaks oma kullapaiga kännust kinni jalutada..
ja tahaks rohkem raha, et ennast asjadega üle kuhjata
ja tahaks palju asju
aga mille jaoks ? päiksest ja kullapaist täitsa piisab, eks

Thursday, September 9, 2010

lihtsustatult öeldud
lihtsustatuna öeldud
ma ei tea mis see õige on.. keelepeded, laske maha mind

tsau paka head aega :)
jälle päris tükk aega möödas.. selleks nädalaks on kool läbi. Läks päris hästi. Mõned uued õpetajad tulid asemele ja..mõni uus tund ka. Peab kevadeni tubli pliks olema.
Teisipäeval ja kolmapäeval olid mul megapikad päevad. Teisipäeval oli 10 tundi ja pärast seda ma olin surnuuuuuud. Kolmapäeval läksin hommikul tööle ja olin 21 koolis ja pärast seda olin ma surnuuuuud. Päris kõvasti surin sel nädalal. Ja need koolipäevad hakkavad iga nädal nii väsitavad olema. Täna olin ka terve päev tööl ja jõudsin mõned tunnid tagasi Vinni.
Nägin musu ja..sain jälle aru kui lollakalt rahulolematu ma endaga olen. Ma ei väärtusta ennast üldse. Kuigi teoorias saan ma aru mis minu jaoks on õige, ei oska ma seda kuidagi praktikas kasutada. Elu on täpselt nii ilus ja lihtne kui ilusaks ja lihtsaks ma selle mõtlen. Tundub väga lihtustatuna öeldud, aga mina usun sellesse täielikult. Ajuvaba kui raskeks ma endale oma elu teen. Eks ma ka õpin...ma küll olen õnnelik, aga ma tean, et saaksin veel 100 korda õnnelikum olla. Rõõmsam. Parem.

Homme on viimaks see päev kui ma saan juuksurisseeee :) KA CHHIIINNGGG
Ema on vahepeal aasta vanemaks saanud..aga ta näeb siiamaani imeilus välja.
Kodu on külm nagu jääkamber ja uni tapab...aga voodisse ei julge minna, sest isssssssssssssver kui jube see tunne on kui sa pead ennast lahti koorima ja külma teki alla minema. Aga omg kui hea tunne on seal poole tunni pärast olla...heaaavvvveeeennnn :D ja isver kui jube on jälle hommikul välja tulla.
Homme on siis täitsa vaba päev. Vaba vaba vaba vaba. Magan magan magan magan kaua.

Sunday, September 5, 2010

Hallo hallo...et siis september jah ?!?
Kool on käes, aktus oli kolmapäeval ja homme on esimene õppimise päev, wii :D Esimene tund on arvuti...kohutavalt mõttetu tund. Ma ei saa aru üldse miks meil see tunniplaanis on. Mõnna on aga meedia tund.. ja waka waka mul pole enam keemiat :)))
Tulin just töölt, täna oli jälle esikas...kõik olid rõõmsad ja elavad.Okei, meie Kristeliga olime nagu mustad masendused :D Nii kahju, et nii mõnigi tüdruk enam tööl ei ole :( hoopis teine värk on nüüd tööl käia. Suurt naljaaastat pole oodata ühesõnaga. Ma loodan, et vähemalt meie plaanid koos mõned õhtud koos lõbusalt veeta, saavad teoks.
Nädalavahetusel käisin Tartus. Seal tundsin ma ennast loomulikult palju paremini. Kuigi hetkel ei kurda ma üldse oma kodus olemise üle ka.. mulle täitsa meeldib siin. Lihtsalt Tartus ei pidanud ma igatsusega võitlema.. ja olin tervik nagu öeldakse jah :)
Väljas on marukülm... mu kännud ja lallud on juba nii ära jäätunud, et nad vist ei soojenegi enam.

Sallid kindad sokid mütsid välja
head pühapäeva õhtut :)

paiiiiiiiiiiiiiiiiiiii