The secret of happiness is be able to find joy in another´s joy...

Monday, March 21, 2011

Tere toredad ja veel toredamad :)

Head vaheaega mulle! Aitäh soovimast :)
Nädalavahetus möödus vaikselt. Reede õhtul pärast juustega mässamist olin päris nukker selle tulemuse üle, nagu eelpool ka vist mainitud. Läksime Kadriga välja ja mõtlesin, et lippan poest läbi ja ostan uue värvi ja teen kohe juuksed uuesti värviga üle, lootes, et ehk tuleb siis parem tulemus. Jah, oleks-oleks-oleks. Ma ei ostnud värvi ja selle asemel ostsin hoopis juuksepalsamit ohtralt, et oma juuksekesi kaitsta kurja ja paha ja kõige muu eest. Nii palju siis juustest. Laupäeva hommikul sõitsin Vinni ja mu armas käpakene tuli mulle vastu :) Koju läksin nii, et ema ei olnud väga teadlik kellaajast, millal ma saabun. Seega küsis ta ust avades, kas ma olen kummitus :D Käisime jalutamas ja siis liitus meiega ka käpakene. Mõlemad päeval, nii laupäeval kui pühapäeval, oli ärgates ilm superilus ja õue sättides kadus päike ära ja hakkas mingit shitta taevast alla sadama. Ei tea millega ma küll hakkama olen saanud, et ilmataat nii tegi. Aga võib-olla oli ta lihtsalt purjus ja ei saanud aru pohmakaga, mida ta seal taevas teeb. Andestatav.
Täna hommikul ma ei viitsinud üldse tõusta. Absoluuuuuuuuuutselt. Õhtul sättisin ennast vara tuttu, sest voodi oli nii ahvalevalt nunnu. Kuulasin mussi ja mõtlesin toredaid mõtteid. Ja siis avastasin, et kell on juba 1 ja siis 2 ja 3 ja ärtuskell oli kell 5. Muidugi ei jaksanud ma tõusta.
Linna jõudes olin üleval ja ei tundnud eriti väsimust, aga mingi hetk vajus pilt siiski korraks ära. Olen palju eksamimaterjali lugenud ja vahepeal astusin väljas ka paar sammu. Lakkisin küüsi ja tegin näole igasugu maske. Täitsa vaba päev on täna olnud :)
Järgnevad päevad olen tööl ja üritan palju lugemise ja meeldejätmisega tegeleda.
Reedel tuleb pool minust minu juurde :)

Ilusat kevadet kõigile ja ma loodan, et teid ei kimbuta kevadväsimus.
Jesssssss nagu... nii khuuul kui läheb soojaks ja päikest on palju ... ONJUKAS ?!? :)

Friday, March 18, 2011

mjäu mjäu

Täna pidin õhtul Roxette kontserdile minema, aga see jäi ära. Minut enne seda olin omale bussipileti ostnud homseks Rakverre ja nüüd, et mitte raha tuulde loopima, pean ma seda homset hommiku ootama.
Värvisin juukseid. Soovitus teile.. ärge jumala eest seda kodus järele proovige :D
Aga supersupersuperhead soovitused teile juhul kui : 1) teile meeldib pettuda 2) te ei taha lähiajal omale normaalset juuksevärvi 3) teile meeldivad katksed juuksed 4) te olete miljonär, et omale juuksehooldusvahendeid osta, mis teie kiharaid kaitseksid 5) kui teile meeldivad värviga koos olevad riided, näo erinevad osad 6) kui teile meeldib õõvastav välimus ja rahulolematus oma juustega.
Ma ei saa siiamaani ära mis värvi mu juuksed on. Punased ? Ei, mitte päris. Sinised ? Nagu ka vist mitte. Loodan, et jõuan peagi järeldusele :)
Nii nii nii
Mõtlesin, et lobisen kõvasti.. aga ei. Isu läks üle. Lähen välja. Tsau. Paka.

Tuesday, March 15, 2011

See kasssssss, kes siin korteris ringi siiberdab, ajab mind nii vihaseks :S ma ei saa aru, kuidas ta ainult kräunub päevad läbi. Õhtul tuttu minnes ma olen kohe maruvihane, aga siis ma mõtlen, et vaene kass, kussu-kussu, ära nuta. Kahju hakkab noh.. ega ta siis ju meelega.
Täna oli proovikirjand. Laura seletas mu kõrval koguaeg ja nelja tunniga sain enam-vähem valmis. Aga kui pärast rahulikult üle lugesin, siis oli küll selline tunne, et issand... täitsa mööda :D
Aga eks siis näha ole..
Veel helistati täna mulle ühest poest, et olen kandideerimisega pääsenud teise vooru ja tööle saamine on juba tõenäolisem, WIIIIII :)
Nädalavahetusel olin Vinnis, kui minevikust veits laterdada, sest ammu pole kirjnutanud. Raske nädalavahetus oli, aga õnneks on nüüd asjad lahenenud kuidagi moodi ja murekoorem kadunud. Ka ching :)
Reedel lähen Kadriga Roxette kontserdile :) jaaaaa siis kojuuuuuu...käpakese juurde.
Ja täna mõtlesid tüdrukud välja kuupäeva, millal me Riiga šoppama läheme. Kristel on meil täiesti lootusetu Lätihaige ja lahe oleks käia :)

Mul on käe peal sinikas, sest mingi tüdruk tantsis klubis nii rapsakalt, et küünistas mind ja tagus mu kätt. Ain ain ain oled!
Sain täna veel ühest kipa poe olemasolust teada ja ma ei jõua palgapäeva ära oodata.
Maasikamoos on hea :) aga käpake on miljon korda parem :)



Tuesday, March 8, 2011

Ilusat naistepäeva, maailma tähtsamad elemendid :D
Ja ma annaks oma nummid uued roosad karvased sokid ära, et kelgutama saada täna. Okei, vbl mitte neid, aga mingid vanad villarid võin anda hea meelega :D
Maal olin siis vahepeal päris mitu päeva. Seal sain õppida veits ja lugeda palju. Natuke jalutasin õues ja vahepeal on päris äge metsavahel olla, vaikuses. Kui noorem olin, siis oli vanaema juures natuke raske käia, sest ma olin nii pirtsakas ja käitusin natuke pahasti vist.. iga pisiasi ajas kurjaks. Aga nüüd olen rahulik ja vanaema nõuanded ja seisukohad mu tuju ei riku kuidagi. Vanaemal on vist mingi väike pisik sees, et tema jaoks kunagi pole piisavalt hea. Alati saab paremini ja alati on kuskil mingi asi, mis tervikule musta pleki tekitab. No igatahes mina olen hoopis erinev ja kõik tundub enne ilus ja tore ja lilleline.
Täna hommikul siis ärkasin vara, ootasin, et isa järgi tuleks. Ja siis läksin kooli ja tegin paar tööd ja tulin tulema.
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa siis nüüd peaks veits tubli olema.

Olgu siis vist ?!?

Thursday, March 3, 2011

Kui veab, siis saan homme maale. Maale vanaema juurde. Saan rahulikult lugeda, sest mul on teisipäeval tööööööööö ja tahan tubli olla. Ilusate ilmadega saab ennast väljas liigutada ja Piuks ajab mind alati naerma. Lisaks Nänn helistas juba jupp aega tagasi, et ta tahab mulle seelikuid õmmelda. Küll ta on lahke ja abivalmis.
Praegu ma olen veits pahas tujus... ma ei õpi oma vigadest üldse ja see hakkab ajudele. Ja praegu olen ma selle pärast väga kurb. Mitte isegi pahane enda peale, vaid lihtsalt sees on raske tunne, et nii need lood on. Aga murdepunkt on hea.. see on küll shit olukord, aga hetk, kus asjad hakkavad muutuma. Ja ma tunnen ennast nii palju ja tean, et olen selline paharett, et lasen ennast täiega proovile panna ja asju maatasa teha, sest ma tean, et saan ennast kokku võtta. Sest üldiselt inimene saab kõigega hakkama kui ta tahab. Ennast lõpmatuseni muuta kui ta tahab. Tahet on ainult vaja. Ja minu hetk on käes ja nüüd on tahtmine suur. Suur nagu karu :D
Aga jah, tuju on küll mul suht räbal.. aga mõtted on mul numsid ja lootusrikkad. Elu on lillenupuke :D täna päike paistis ja supermõnna oli jalutada. Tööl oli ka armas.. lapsi iga päev nähes ei märkagi pika aja peale kui armsad ja heasüdamlikud nad on. Nii tore on vaadata, et nad on täpselt sellised nagu nad on ja teevad täpselt seda, mis pähe tuleb. Igatahes täna sain lastelt palju tähelepanu ja nad on räägivad ja tegutsevad imearmsalt :D
Veel otsisin tööd ja mõned töökuulutused isegi leidsin, aga CV on vaja vormistada. Ja kurb, et vene keelt ei oska.. kergelt ilma selleta tööle ei saa.
.....
Hea omadus on mul veel see, et kurb meel läheb kiirelt üle. Juba ongi parem :)

olge siis teie ka positiivsed! rõõõõõõmu täis