The secret of happiness is be able to find joy in another´s joy...

Sunday, February 20, 2011

nooooniiiiiii
Kurb, kurb.. aga kibelen teatrist aina rohkem ja rohkem ära. Olen natuke juba otsinud siit ja sealt midagi uut. Aprillist on mul nüüd palju aega.. no pean õppima jah eksamiteks, aga siiski suvi ka tulekul ja hea oleks kui mingi töö saaks. Ma ei taha jälle järjekordset passimis suve.. nii, et 31. augustil avastan Andraga, et jouuuuu kolm kuud oleme vinni ringe teinud :D Ei vaba aja vastu mul pole absoluutselt midagi.. aga hea on tegutseda ka. Siis on see vaba aeg hinnaline ja arvan, et siis planeeriksin ka rohkem. Või teine variant, kõik rikkad, andke teada kui mu konto numbrit tahate.. kui paraja summa kokku saan, siis rendin mõne maja ilusa veekogu äärde ja kutsun kõik karvased ja sulelised mõmmikud endaga hängima. Mmm, mõelge ka.. grill ja chill ja sõbrad ja päike iga päev. Näm näm. Olgu, elu saab nautida ilma miljoniteta ka.
Igatahes ma loodan saada sellise ideaalse töö, et ma saaksin midagi kasulikku teha ja ka vabu päevi. Siiski ju suuuuuuuuvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiii :)
Ja johhaiidii kui väga ma kevadet ootan. Sooja ilma ja päikest.
Ja johhaiidii kuidas ma tahaks koju Taneli juurde.
Ja johhaiidii
Nädalavahetusel olen nüüd tööl käinud. Meil jäid Kalle Blomkvisti etendused ära, kuna suur saal on megakülm suurte tähtedega. Ja ma sain nendel päevadel nii palju sõimata. Mina olin ju esimene, kes inimestele süüdistamiseks ette jäi. Muidugi arusaadav, kui inimene tuleb Tartust lastega kohale ja kuuleb, et terve sõit oli asjata. Lihtsalt nooohhh...ei saa siin kõva häälega hõisata, kes kõik lollid on :D
Eile käisin veel üle pika aja Kadri juures. Eesti laulu vaatamas. Meie lemmik Tiiu Kiik edasi ei saanud. Ta tennised lummasid meid esimesest silmapilgust.
Praegu olen kodune, küünlavalguse ja kakaoga. Olen kuidagi oma põlve vigastanud ja ei saa hästi istuda ega astuda. Igatsen ka Tanelit eksju, nagu sai juba mainitud... a ma võin veel öelda, kui tahate. Ja jeiiiiiiiiiiiiiiii, Seksi ja Linna weekend on ka lähenemas :)
Telkust tuleb mingi haige doksari, kus emad on oma lapsed ära killinud :S kuidas see võimalik on, et maailmas midagi sellist toimub ? Sellistel hetkedel tunnen ma ennast küll kohmakalt, et mul nii vedanud on. See vedamine on küll igati normaalne, aga väga paljudel kohe ikka üldse ei vea.

Wii! All we need is to smile...

Friday, February 18, 2011

Ja teate mis eilne õhtu tõi ? :)
MITTE MIDAGIII :D Olin täiega igav ja ei käinud kuskil.

Aga täna on üks super super plaadiesitlus, kuhu ma tahaks väga minna, aga pole õiget kaaslast keda kaasa võtta. No muidugi oleks see Tanel, aga ta on eemal.
Hommikul siis ärkasin ja hakkasin õige pea Mammuga rääkima söögist :D lõpuks tuli nii ränk isu, et lippasin poodi. Õues on fantasticoooo ilm. Kaua ei kannata küll olla, aga kui ikka päike paistab tundub kõik 5+ Aga igatahes poes oli mingi müüja, kes leti taga irnus.. lihtsalt paaniliselt irnus. Nagu kmoon ? ma arvasin, et mul on midagi naljakat.. katsusin kohe oma püksilukku, et kas see on ikka kinni :D viga siiski polnud minus, sest vanaonu minu taga ajas teda nii kõvasti naerma, et ta lausa kõkutas kõva häälega. Vanaonu võttis kohe sõna, et mis ta irnub, et kas on naljakas kui inimene peldikupaberit suures koguses ostab ja tal oli seda tõesti suures koguses :) (Ringa ja Tanel.. see oli see sama müüja, kelle kõhupekk lindi peal seikleb)
Igatahes poest tulin ma välja ilma šokolaadita. Jah, see on plaksutamisekoht.
Kodus koristasin.. võitlesin kassiga ja üritasin talle selgeks teha, et ma ei taha kui ta minu toas käib. Miks tal siia üldse asja on kui ta mind kardab ? Ja no ma ei taha, et ta mu voodi peal lesiks ja mu kapikallal meigiasju ja muid nänni maha loobiks oma valgete käpakestega.
jngakgnfkbnökvbnijftögkjrngäbojn-zlfkä igjskjnh

PALJU ÕNNE SIKULE VEEL!

Thursday, February 17, 2011

Foxlife´s on hea reklaam, mis ajab mind alati naerma ja on väga õige mõttega :
"olla naine, tähendab näha asju, mis ei eksisteeri" :D:D:D:D

Vahepeal olen tööl käinud, üritan seal aega võimalikult hästi kasutada ja õpin.. sest muidu ma selle peale ei tule. Eile töölt koju minnes väänasin oma jala päris karmilt välja.. aga nüüd on juba päris hästi. Päike on jälle väljas. Tahaks jubedalt välja jalutama minna kellegi toredaga, aga külm näpistab pooleks.
Nädavahatuseks ei lähegi koju. Olen Veronni asemel tööl ja pealegi mu kingakesed oleksid nii nukrad, kui mind poleks. Saan esimest korda oma tuginoorega kokku, kui see tal võimalik on.. päris põnev.
Muud suurt ei olegi.. tulin just töölt ja olen lebos. Loen midagi ja eiiiii teeeaaa missss seeee õõõõhhhttuuu meeeillll ka toooooob :)

Musi musi peikale tähtsa päeva puhul :)

tsüüs!

Tuesday, February 15, 2011

hallllõõõõõ

Tegin just maske ja maniküüri ja lakkisin küüned, nüüd on hea olla :D
Muidu olen selline laiskur.. eile kooli ei jõudnud. Mul on sellepärast jube tunne. Ja eile õhtul mõtlesin, et täna olen hommikul koolis nagu viis kopikat. Hommikul kell 8 olen tunnis. Ja arvake ära ?!? Just siis kui tahan tubli olla, siis on telefon ennast öösel ilusasti välja lülitanud ja otsustanud mind mitte äratada. Enne magama minekut laadisin just aku täis. Ja siis ärkasin ise kell 9 üles ja kribinal-krabinal tegin ennast korda ja hakkasin kooli minema. Just hakkasin bussipeale astuma, kui Laurakene helistab, et rahvas läks riigikokku ja tunde ei toimu senikaua. No mida päeva ! Läksin siis raamatukokku ja tahtsin midagi väga väga väga head võtta, aga ei leidnud. Need raamatud, mis oleks mind õhtuks voodisse naelutanud, olid välja laenutatud. Seega võtsin "Minu Pariis" ja Heljo Mändi "Peidupagu"... kuigi mul tuli tuhin võtta veel erinevaid raamatuid, mis tutvustaksid erinevaid maailma maid ja kultuure, siis ma neid ikkagi ei võtnud. Sest no hallo, need asjad mida oleks vaja praegu lugeda ja õppida, need lükkan ma viimasele hetkele. Seega keelasin endale selle toreda seikluse ja pean selle asemel hoopis oma kirjanduse ja ühiskonna eksamiks õppima. Bööö!
Räägin nüüd veits minevikust. Nädalavahetuse olin Tartus. Reede hommikul kui olin tööl, helistas Kadri, et lähme õhtul Tartusse. Ma mõtlesin, et oosommm, muidugiii! Tanel arvas, et ma lähen alles laupäeva hommikul, seega sain teda üllatada. Laupäeva hommikul magasime kaua ja siis läksime linna.. peale seda läksime Triinu sünnipäevale. Terve pere oli kohal. Tore, et lauamängud on taas populaarsed. Neid on tõesti mõnna seltskonnad mängida. Meie mängisime mängu Imago. Pärast sünnipäevalt lahkudes, oli mul isu kuhugi minna, aga Tanel jäi ootamatult haigeks ja läksime koju. Väikse tüli keskel siis kõmpisime koju, aga õnneks leppisime kiirelt ära ja olime kodused. Pühapäeval oli musu tervis ikka kehv ja istusime kodus. Õhtupoole käisime Ringaga korraks poodides. Sain omale kinnnggaaaaaad !!! (ja nunnu pluusi ka, kõrvakad ka)
Veel mängisime õhtul kolmekesi ühte mängu ja imetlesime kõik koos mu kingi.. mhm, nii oligi :D
Esmaspäeva hommikul korjasin oma kodinad kokku ja tulin jälle linna. See oligi seesama päev, kus kooli ei jõudnud õhtul.
Noh ja arvasin, et olen nädalavahetusel tööl kõik päevad. Aga sain just meili, et etendused jäävad ära. Seega saan nädalavahetusel koju minna.

Ja kui iiilluuusss on päeval väljas! Päike on ikka asendamatu. Külm on küll, aga alati on millegi üle kurta eks.
Siin ma siis nüüd olen :) Küünelakk kuivab ja imetlen oma kingi. Issand, kui vargad peaksid korterisse tulema, siis on teada, mis siit esimesena läheb- kingad!!
Homme on küll raudne kooli minek, kuigi väikse hilinemisega (a) Sest mul on laulmine, mis ulatub matemaatika tunni sisse ja ma ohveradan iga kolmapäev selle aja. Hommikul enne laulmist on veel töö ka.. ja siis on laulmine.. ja siis on kool.
Jeeeeeeeeeeeeeesh. Vahepeal värvisin veel iseseisvalt juukseid.. kindlasti võite minu juure pöörduda, kui soovite samasugust maalingut oma näole ja kaelale pärast värvi pähe määrimist :)

Aga head nädalat teile! Ja olge siis iga päev head sõbrad ja olge rõõmsad.
TSAU :)

ja.. ma saan aru kui nüüd täna öösel keegi peaks öösel ukse taga sahmerdama.. ilmeselgelt keegi mu blogilugejatest tahab kingi endale saada. Ei, te ei saa. Minge Tartusse, Ringa sai uued roosad sussid :) võtke need

Thursday, February 10, 2011

jou jou jou

Jõudsin just töölt-linnapealt. Sain nuustikuga kokku. Musimusimusi sulle !
Hommikul mul nii vedas. Ma ei olnud omale äratust pannud. Tavaliselt panen kella seitsmeks, et kümneks tööl olla.. ja vahel juhtub ka koos kellaga, et vajutan kümme korda kinni ja siis unustangi ennast tuttu ja magan sisse ja saan kell 10 kõne.. MAARJA, KUS SA OLED ?!? ja Maarja vastab.. AH? MIDA? MIS KELL ON? MA MAGAN! Aga täna tegid mu kallid silmad ennast ise kell 7:30 lahti :) ja päike paistis :)
Jalutasin vaikselt tööle ja enamus ajast kõndisin tagurpidi ja silmad kinni, et päike saaks näokest paitada. Libe on, kohutavalt libe. Imelik, et ma kukkunud pole, sest tõesti täielik liuväli on igal pool.
Koolis peaks tublim olema. Aga sain teada, et kirjanduse eksamit ei pea üldse põdema :D sest põhimõtteliselt kui vastad kordamisküsimustele, oled sa tark ja tubli ja kõik on hästi. Kuigi jah, see on üks lihtsamaid eksameid mida üldse valida, siis ikkagi kartsin ma kohutavalt, kui palju ma pean vaeva nägema, et kirjandusest kõike kõike kõike teada. Kuigi see tuleb kasuks enivei.
Ja ma saan võib-olla uue töööööö!!!! :) Kadrile suured paid ja kallid selle töökuulutuse saatmise eest. Ma nii loodan, et mind võetakse, see oleks supööörb.

JUHU! TSAU! :)

Saturday, February 5, 2011

tere õhtust :)

Mammu ja Ringa aina inisevad, et ma sissekandeid ei tee. NO PALUN TEILE SIIS ÜKS :)
Ma kohe ei oska öelda, kust mul see järg ära lõppes, aga nädalad on möödunud töötades, koolis käies ja tartu ja tallinna vahel sõites. Kunagi oli Tallinnasse Rakverest sõit juba peas.. iga kurv ja teeots meeles, nüüd hakkab see tee ka pähe kuluma. No igatahes hetkel olen kodus Vinnis. Vinni kurve ja teeotsi võin ma kinnisilmi ka üles leida ma arvan.
Eile käisime Ringaga Mampsul külas ja ohhh kuidas tahaks tihemini leida seda aega. Isegi vaikselt teie kõrval on mõnna olla. Omad inimesed... nii omad, et noh.. saate ju aru ?!? :D
Aga Robini superhüper emmel on tulemas sünnipäev !! Hm Hm Hm ;)

Esmaspäeva hommikul lähen jälle linna. Kuna eelmisel nädalal käis Tanel minu juures, siis ma kooli ega ka muid asju väga tõsiselt ei võtnud. Aga ei saa ennast nüüd vahetult enne kõige tähtsamat aega lebosse lasta. Aga õnneks on mul tegutsemis isu ja tuhin täistuuridel peal. Vähemalt hetkel. Viimasel ajal mõtlen aina rohkem sellele, et kui kõik läheks hästi.. ja nii kuidas ma tahan, et läheks. Ma tahaks kohe paar roppu sõna öelda, kui hea siis oleks :)
Täna tööjuures naiskad ka vist teevad läbu.. üks meie seast võttis jälle mõistuse pähe ja läks minema. Mina kui õpingute kõrvalt käia.. mulle on see ideaalne koht töötamiseks. Siis kui aega ja tahtmist on.. vean ennast kohale. Aga inimesed, kes teevad seda, et ellu jääda.. hallo hallo.. põgenege!
Mainimata jäi see, et Taneliga oli hea olla. Viimasel hetkel jõudis alumine hullar ka sõna võtta.

Vaatasin just Eero pilte facebookis ja mul on nii suur kalalemineku isu. Lunin ennast sobival hetkel kaasa.. tõesti tundub marulahe. Veel on nii suur kelgutamise isu. Suve isu. Ei Ringa.. vanakooliburksi isu mul pole.
Suur isu on raamatute järgi. Kuna joogatrenni enam pole, siis kuluks paar head "õpikut" ära. Mõnest ilusast kõrvarõnga-või kingapaarist ka ära ei ütleks. Aga noh.. targemad pead teavad ju, et ma sobiks mõnda suurde firmasse finantsjuhiks ja raha mul on alati. Sõbrad, küsige julgesti, kui hätta jääte :D

Superägedat pidu kõigile, kes on normaalsed ja tatsavad kuskil tantsupõrandal.
Ja teised ärge masetsege.. vaikne aeg endaga on tegelikult palju rohkem väärt. Seda tuleb osata lihtsalt õigesti ära kasutada. Juhhei! elagu laupäev