The secret of happiness is be able to find joy in another´s joy...

Sunday, December 27, 2009

Ma söön ebatervislikku juustusaia, aga mis siis vist :)
Pole jälle ammu kirjutanud...häbi häbi püksis käbi. Tegelt, kiiiiiire kiiiiiire oli koguaeg, aga õnneks nüüd olen kodus ja saan kaks nädalat diivanil lebotada :) Vaheajal ma tahan kindlalt inimesi näha...eriti Annikat. Eile ma nägin Katat üle pika aja...ta on niiii armas. Armsam kui juustusai :)
Oijah ja te ei kujuta ette kui hea on kodus olla. Perekond ja jõulud ja sõbrad ja...mida veel tahta ?!?
Ma peaks täna omale telefoni saama :) ma pole nii ammu kirjutanud, ett jahh...ma kaotasin oma armsa roosa labida ära :( Õnneks saan sama numbri tagasi. Vahepeal on üldse toredaid asju juhtunud. Teatripidu oli ja...plikadega tegime mürtsu ja tööl oli ka tegelt hea käia. Aga nüüd muutub kõik...Signe, minujaoks teatri hing, kolib ära :( ja ausaltöeldes, ma pean rohkem koolile pühenduma (ma tean, et ma räägin seda iga kuu aja tagant).
OOoooo...
Ma vist lähen nüüd hüppan Triinule peale, et ta üles ärkaks :) Häid jõule saab vist veel soovida ? Enivei...HÄID JÕULE :)
Natuke on aega veel täielik si-si-si-si-sitapea olla, sest uue aasta lubadused on juba ukse taga ja paari päeva pärast nad koputavadddd ja siis peab tubliks hakkama. Ma ei isegi ei tea miks selline lubamise komme on ? Enamusel on need juba 2.jaanuaril meelest läinud. Aga kindlasti selle poole võiksime kõik tõmmelda, et paremad inimesed olla...ja seda võiks iseendale lubada iga päev voodist tõustes.

Olgu pätikari, tsau

Thursday, December 17, 2009

minge koju ära vingukotid

Monday, December 14, 2009

:))

Tere nunnunaatorid :)
Õues on niiiii külmmmm, aga vähemalt jõudis talv kohale :) Nädal läks ikka karmilt, aina töö ja töö...koolis ei jõudnudki pm käia. Aga tänane hommik on mul vaba, käin varsti kesklinnas kinke vaatamas ja saan sekundiks isaga kokku...peale seda kooli. Ja teisiiipäääevvaalll ma kardan keemiat...ma loodan, et läheb hästi. Eile oli tööl kõige parem päev eales vist :D Nii kildu sai ja õhtul sai plikadega vähe kräud ka teha :) Ja panin eile laval käna ka normaalselt, jee :D
Uhuhuhuuu, pidin täna jooksma minema, aga vean ennast kahjuks alt. Mul pole isu. Trennisaalis pole ka isu istuda. Ühesõnaga täna jääb trenn ära. Esimest korda ma taban ära hetke kus ma hakkan vastumeelselt trenni tegema...seda ei tohi teha.
Täna öösel ma sain ka magada. Viimased päevad üldse rekordiliselt palju tunde saanud magada, olen enda üle ääretult uhke :D
Uaaa uaa uaaaaa. Reedel näeb Kairit :) ja nädalalõpus saab üldse palju läbrensit, mis on ääretult meeldiv. Aeg on natuke mürtsuuu ka teha.
Ma ei teagi nüüd ???!!!??
Joohhaaiiidddiiiii päike ka paistabbb jaa :))) Ooo ja päkapikk tõi mulle normaalselt Jägermeistrit...mida veel elult tahta ?
Tegelikult ma kooli pärast natuke mures...peaks ikka rohkem vaeva nägema. Ja ma olen natuke tujust ära kaa...ja ma ei tea miksssss, ma pole eriti rahullll endaga.
Agga ma nüüd loen raamatu kokkuvõtet netist ja siis lähen käin linnas ja siis kooli ja blablabla.
Karupüksid peab täna jalga panema, sooja pesu ja :D:D:D läkiläki käib ka asja juurde muidugi.

kell üks muna küps
kell kaks karjalaps
kell kolm tuhk ja tolm
kell neli neitsil veli
kell viis MIS SIIS ?
edasi ei mäleta :)

Friday, December 11, 2009

Töö töö töö töö töö töö töö töö töö töö ja siis töö ka veel...muud ma ei tee :D seega pole mul hetkel midagi põnevat rääkida. Olen väsimusse suremas ja naeran päevad läbi :D šokolaadi söön ka .
let it rooooooock
tsaupaka

Tuesday, December 8, 2009

wuuuhhhuuu

Aga tere hommikust :) Ma joon kohvi ja hakkan tööle liikuma. väsindddd ???!!!??!! JAAA :D
Oh jeh, tööl on väga lahe...aga see on nii lollakalt väsitav.
U NAS JEST PISNESPLAN :D:D:D
Kooliga on enamasti korras...aga keeeemia on pekkis. Aga eks ma saan oma kolmenässi kätte.
Muideks me otsime uut üürilist...kes huvitatud on siis palun kolige meile :)
Juhuuuu. Täna on mul kella 16 töö ja siis edasi koooooli. Jah olks, ma ei oska enam mitte midagi öelda. Zumm Zumm Zumm

Muideksss, ma olen vist hea laps...päkapikk oli kõikide mu sokipaaride sisse ära peitnud ohtralt kommi :D:D:D:D:D:D

Jahhhhhh vehhhhh ?
GUUDBAI !

Saturday, December 5, 2009

jou

jou
tulin alles töölt...olen väsinud ja jõudsin öösel haigeks jääda.
Täna käisid teatris Kati ja lapsed....ja tädi Anu :)) armas oli, kuigi ma pidin pärast etendust kibekiirelt teisele etendusele jooksma. Kadri käis ka isegi teatris täna :) Ja õhtusel etendusel Köismäel pidime mingisuguse kõige kõige kõige ülemise tornikorruse tuled ära kustutama...ja me ei leidnud seda. Siis ma helistasin kellelegi...ja ta hakkas mind juhendama ja ma võin pea anda(isegi käed võin anda), et seal kummitab :D see oli hirrrmuus(kaks tükki). Aga vbl olen ma kõrges palavikus...sest alkoholi ma polnud tarvitanud.
Ja täitsa pegensis ma ütlen...ma sain üleka...pelmeeniüleka :D
Homme jällllllllllle tööle ja peale tööd Katuga jõulukinke ostma. jeiii. Ma loodan, et ma haigemaks ei jää...tööl peab käima eniveiii, surnult või elusalt. Homme haisen tööjuures normaalselt...sest ma sõin kilo küüslauku ära praegu :) präääääääägast. Ma tahaks hullult poodides käia...ilusate asjade isu on. Järjekordne lahe laupäev...üksi kodus koos pelmeenide ja klubimuusikaga.
Olgu, mul jutt täna ei jookse, suht hale vorstipea olen :D Lähen keeran kerra
Head ööd jääkarud. Ärge haigeks jääge. Sööge ikka küüslauku ja mett ja...kandke villaseid sokke :)

Friday, December 4, 2009

väike nõid

Tere vorstipead,
ma tulin just töölt ja ma olen väsinud vist...jalg valutab ja miljoni asja kallal viriseks, aga milleks eks ??
Täna esietendus "Väike nõid" juhu
Ja õhtul oli smilersi kontsert...uuuuuuuuhhhh see oli kõvv. Kuigi jehh, süsteemid taetris on niii sassis ja kõik mis publikule ei meeldi, saame meie enda kaela.
Täna ma esimest korda koju tulles kartsin, et äkki saan kurikaga peksa :D ma ei tea...oli kuidas hirmus kaks tükki. Purjus soomlased loivasid mööda tänavaid. Vorstipead....
Täna oli alles esimene 12 tunnine tööpäev...neid tuleb veel 20. Siis jaanuaris ikka puhkan asja eest. Ja vähemalt saab ikka teatris kino ja seal on armas olla...
Koolis hakkavad ka kursused välja tulema. Klassipilt tuli ka ja ma näen seal välja nagu uuuffffooo, ma hakkasin just pildistamise ajal poosi vahetama...ja siis ma käin mingi väärakas, puudega tolguse moodi :D
Einoo, tegelt tahaks praegu läbrakat teha väikest viisi :D aga homme hommikul peab tööpostil olema ja aeg on magama minna :)) homme tulevad sugulased teatrisse...ja mul on umbes täpselt neli etendust...nii, et puhkepaus on vaid kauge unistus.
Jei, möllake siis ndv minu eest ka. Tsaupaka :)