The secret of happiness is be able to find joy in another´s joy...

Friday, July 30, 2010

Tsau pepud :)
Täna on olnud suht unine päev. Jõudsin eile hilja koju ja sellest eelneval ööl polnud ka üldse maganud. Siis kasutasin juhust ja magasin tänase päeva maha :) puhkus on sellepärast päris tore, et saab iga kell voodisse tuttu pugeda :) Mitte, et ma laisklemist ja elumahamagamist pooldaksin...eieieieieeiei... Ema on piisavalt selgeks teinud, et selline asi on täiesti o.u.t ja kohutav ja lubamatu :D
Eile siis sai plikadega natuke jälle oldud. Anne-Riinukesel on täna sünnipäev.. palju õnne veelkord kallis herneterake :) kuigi, sa vist mu blogi olemasolust midagi ei tea :D head soovid on igatahes kasulikud. Väga mõnna oli jälle rääkida. Mammut ja Ullat nägin ka ükspäev, pai pai teile kiisumiisud :D
Üritasin siin enne ka korterit vaadata, aga toho tonti...4toalisi on nii vähe.
Hih, mõtlesin, et mul täna emotsioonid laes ja suudan siin rääkida kõigest mis mu peas toimub, aga olen jälle äpumöku ja jätan selle siis teiseks korraks.
Täna on vähe raske päev... aga üht artiklit lugedes saan ma jälle aru, et kõik, mis juhtub, on hea. Inimene paraku areneb läbi kannatuse ja halbade päevade...aga kõik ju tahavad targaks ja tugevaks saada. Peale ebaõnne ja halba päeva selle te saategi, päike tuleb lõpuks ikkkkkka välja ja lõpptulemus : see halb, mis juhtus...oli tegelikult hea.
bla bla bla, mu väljendusoskus on nullilähedale :D
Lähen nüüd söön oma pähkleid edasi :) ja ausaltöeldes ootab juba sügist...tahaks siblida ja teha.

waka waka tsau

Wednesday, July 28, 2010



Juhu :)
morning morning morning
Kell on nagu 8...ma ärkasin kohe pärast seda kui rahvas oli tööle minnes enda järelt ukse lukku keeranud. Kadri ja Eero käisid ka eile õhtul siin. Eero loomulikult kalal ja Kadri küüsi lakkimas ja Seksi ja Linna vaatamas :) Ma tegin ka eile omale suure vaevaga imelised lillelised varbad, aga ma pean nad täna jooksmise tõttu ära rikkuma...päris nutune seis.
No igatahes ma pole kaua kirjutanud. Vahepeal on juhtnud palju kirjeldamatuid ja unustamatuid sündmusi. Sündmusi, mida ma eal ei unusta...päevi, millest ma räägin ärevustundega oma lastelastele. Haha, tegelt panin hea killu maha :D
Elu on läinud tavaliselt, vaikselt, toredalt.
Viimast korda rääkides olin Loksal. Käisime veel Saaremaal sünnipäeval. Vahepeal olin Vinnis, siis käisime Taneliga Loksal ja siis oli naistekas. Ja siis oli sugulastega väike jämm Loksal. Nende vahel siis tavalised igapäevased päevad :D Naistekast rääkides.. lõpuks polnudki see niiväga naistekas :D aga väga hea oli kõiki näha. Tõesti väga hea... peaks aina veel kokku saama. Juba kuu aja pärast peab olema Tlns korteris, mida mul veel hetkel pole :D täna pean hakkama otsima ja helistama jne. Muidu on oht, et telgin Tammsaare pargis. Igasügisene hirm. Aga nüüd hakkan ma naistekarjaga koos elama... kas siis korteris või pargis :D
Tööl peaks ka mingiaeg mingi koosolek olema, ei teagi mis sellest asjast saab. Seda seltskonda pole ma ka niiiiii ammu näinud. Eks paistab mis aasta toob. head igatahes, aga võib-olla enneolematuttttt :D
Kadrike, tahtsin Sulle siin öelda aitäh, et mulle kõva häälega välja ütlesid, et ma tujukas olen. Kui keegi Sulle selle välja ütleb, siis see lööb mõistuse pähe. Mõnnat tööpäeva :)

wipiii
Täna jutt kohe üldse ei jookse...seega ma lõpetan. Panen siia mõned armsad pildid vanaema sünnipäevast...mida ma mujale üles ei taha panna.

Ilusat päeva musirullid, teerullid, taignarullid :D

jarr




Saturday, July 10, 2010

see jäi ütlemata, et

I hope you are happy toooooo :))) WIIII :D
jou
Pronksimäng Loksal...ma olen Uruguai poolt. Loksal on armas, siin on alati tore olla. Olime mõne päeva ka Kembas, Nänni juures. Seal sain batuudil oma lapsikust välja elada :) ma arvan, et meis kõigis on üks väike titt peidus, kes tahab vahepeal mürada ja idiootsusi rääkida. Jooksmas olen ka päris korralikult käinud. Aaaah...üldiselt pärast Tartu nõiakäe all käimist tunnen ma ennas (JEEEEEEEEEEEE URUGUAI TEINE VÄRAV)t rahulikumalt. Võib-olla on see sellepärast, et ma olen Taneli igatsuse kätte suremas...võib-olla sellepärast, et ma olen iga päev oma tujukuse välja jooksnud...võib-olla sellepärast, et mu suur soov ennast armastada hakkab tõesti teise suuna võtma. See oleks igati viis pluss...juba ehk kuus. Ei saa küll oma õnne ja kõike muud head homse peale või mõne kindla asja taha lükata...aga siiski ma ütleks, et enda armastamine (ma ei räägi egotsemisest, eksjupeksju) annab elule kui igapäevasesse headuse tundmisse ja väljendamisse paaaaaaalju juurde. Ma oleks oleks oleks (oleks on paha poiss) rahulikum. Aga sellega vist ei täituks mu suurim soov. See, et ma oskaks ja julgeks oma ideid ja mõtteid korda saata. Ma olen väga kinni selles, et need ideed ei läheks läbi. Kuigi ma tean, et kõik ideed ei saagi olla suurepärased. Mõned upuvad ära...aga teised võivad elu kardinaalselt muuta. Ja mõtteid ma kardan sageli kõva häälega välja öelda sellepärast, et ma kardan ennast lolliks teha või loll tunduda. Jahh, ma olen teiste arvamuses palju kinni. Aga jällegi...ma arvan, et enda armastamine on ka enesekindlus. Kui mul oleks enesekindlus, mille poole olen ma teel, ei oleks mul probleeme oma elu täiega elada...sealjuures teha ja mõelda ja öelda kõike mis ma tahan ja mõtlen. Ma ju tean, et see kes on vait ja kardab ei pruugi kuhugi jõuda. Aga ma tahan jõuda. Kindlasti kõik tunnevad, et neis on midagi võimsat peidus. Palju ideid ja kõike lubav elu...mina tunnen ka. Ma ei räägi materiaalsest rikkusest. (SAKSA SAI TEISE VÄRAVA, TEEEEEM). Siinkohal tuleb mul jälle väike värk esile, millele ma tihti mõtlen. Ma ei tea mida ma täpselt teha tahan, mis mind igal hommikul rõõmsalt üles ärataks ja tööle jooksma paneks. Aga ma tahan selle asja leida...sest kindlasti teha asja, mida sa armastad ja millega sa ennast väjendada saad, on suuresti rahuloleva elu alus. Noh, eks mul on asju jah, mis mul kõhus liblikad lendama paneb(olemasolev elusolend neist on mu musirull:))...aga jälle, mul tekivad alati lollid küsimused, et "mis siis kui ma ei saa hakkama". Need küsimused on geid. Isa ütles mulle, et kui kunagi hakkasid geid tekkima...siis inglise k. gay tähendab- good as you. Vat sain targaks :D ja mina kui naine olen väga selle poolt. Mulle meeldivad geid :) enivei jah...ma tahan midagi saavutada ja enda arendamine on minu jaoks pool võitu. Kõik on võimalik. Kõik algab endast.
Niiiiiiiiiiii. Täna jah jõudsime Loksale. Loksal elab mu armas vanaisa Heino. Vanaisa on megakõhnaks jäänud. Aga märkasime täna Triinuga, et ta on hakanud suurt tähelepanu pöörama tervislikele eluviisidele ja see on äärmiselt tore. Vanaisa on nii tragi ja kõige vanaisam vanaisa kes üldse olla saab. Ehtne vanaisa.
Rannas päevitasime päeval siia jõudes umbes kaks tundi. Käisime ujumas kaa. Triin tegeles rohkem ujumisega...minu jaoks on meres ujumine see, kui ma lähen nii sügavale, et ma olen üleni märg ja siis kõnnin tagasi. Ma kardan kolle, kes liivapõhjaga merest võivad välja tulla sellel ajal, kui ma parasjagu nt konna ujun :D Siis tulime me vanaisa majja, aadressiga Rahu 21 ja laotasime oma tekid aeda, lugesime ja rääkisime tissidest ja puukidest :D Siis siis siis...eee ?? aa...üritasin Triinule õpetada kuidas saunas gaasipliit käima läheb. Triinul kodus on endal gaasipliit ja ta pani õppimise käigus oma näpukarvad põlema ja ka üks kulmukarv läks teise ilma. Kusjuures meist mälestusega lahkunud kulmukarv oli kõige ilusam ja tihedam kulmukarv. Rest in peace.
Siis käisin ma rõõmsalt jooksmas...kuulasin mussi ja jooksin mööda armsat külateed. Siin on väga mõnus õhkkond. Majapidamised on armsad ja hoolitsetud...väga kodused. Loksa meeldib mulle. Väiksena olin ma kindel, et tahan rannaäärde elama tulla. Kas just Loksale, aga siiakanti. Nüüd ma olen ka suur Põhja-Eesti fänn. Eks elu näitab. Ehk lähen üldse Türki, veebikaamerapornomeestega kodu looma :D (SAKSA KOLMAS VÄRAV, PE_SE)
Homset päeva ma ennustada ei oska. Ainult niipalju, et rannas käin, Nänn ja lapsed astuvad läbi, emme viitsib ehk massaaži teha, väike linnaleps, õhtune finaal. Ja ei saa mainimata jätta, et väiksed kurbusehetked kalli pärast. Aga sellised ajad tuleb üle elada. Ja elangi.
Ehh...loodan veel, et emaisa lähevad mõnel ilusal suvepäeval kodus eemale, et ma saaksin naisteka teha.
Järgmisel nädalal lähen ma siis Valgete süntarile Saarde...pühapäeval saan koju ja näen TANELIT :) Rohkem ma Loksal olles vist oma kännusid trükkimisega ei vaeva. Ja netipulk ei anna siin ka just kõige kiiremat tegutsemisvõimalusi.
3:2 PEPU :( Aga Uruguai ees kummardus siiski. eiei, naised teevad niksu.
Vot armsad inimesed. Ma siis nüüd hakkan teisele korrusele magama minema.
Head ööd teile. Olge rõõmsad. Näidake ennast päiksele. Naerge ka ohjeldamatult :)
Mi is häppi
piip


Tuesday, July 6, 2010

guuz morning party people :)
Ma ei mäleta mis ma paari viimase päeva jooksul teinud olen...seega neid uudiseid ma teile ei edasta. Vaevalt, et keegi siin nüüd pisardama hakkas selle pärast.
Igatahes täna lähen ma Tartu. Emaga läheme nõelravisse. Ja siis üks türklane tahtis minuga kokku saada haha. Aga nõelu ma kardan...see pidi küll üks väike tore torge olema, aga siiiski. Esimene kord on ikka hirmus kaks tükki. Peale seda lähen ma Loksale. Rannnnnda, võrkkiigele kiikuma, linnapeale lepsutama :D seal ole Perepood...igavesti armas koht. Jume mul on juba peal, nii et selle päevitamisega pean ma hoogu vähemaks võtma.
Tädi Kati tuli meile järgi ja lähen torkeretkele :D
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih, fantazticooooooo
LOVE LOVE LOVE

Friday, July 2, 2010

no jou pepud :)
Ilus ilus ilus ilus ilm oli täna. Jälllllllllllllllllllle :) hihihihii :) :) :)
Käisin Tartus vahepeal...väga tore oli oma pupuga kahekesi olla ja terve päev ta kõrvaääres iniseda :D naQ 24/7 sain jonnida ja vinguda :D Ringaga olime ka väheke. Käisime teda tööl vaatamas ja ta käis meie juures ka. Päikest võtsime ka tunnikese, nende 4 suurepärase päikselise päeva jooksul. Tartu on väga armas koht.
Homme ma kavatsen päevitada kui pilves pole :) ja ma ei räägi rohkem midagi.
Tanjelzan tuleb kohe siia minu manu :D ja siis kunagi öösel plaanin jooksma ka minna.
Kats ja Eero...Welcome To Estonia !

GUUZ BAIIIII !!!!!!!! kih kih kih