The secret of happiness is be able to find joy in another´s joy...

Friday, February 26, 2010

Täna olen rõõmupall. Hakkame kohe Pärnusse sõitma :)

väoooooooooooooooooooo :):):):)

Thursday, February 25, 2010

I´ve looked clouds from both sides now
from up and down, and still somehow
it´s cloud illusions i recall
i really don´t know clouds at all
I´ve looked love from both sides now
from give and take, and still somehow
it´s love´s illusions i recall
i really don´t know love at all
tears and fears and feeling proud
dreams and schemes and circus crowds
i´ve looked at life that way
I´ve looked life both sides now
from win and loose and still somehow
it´s life´s illusion i recall
i really don´t know life at all

Tuesday, February 23, 2010

Jõudsin täna koju j.ä.l.l.e
Ma nagu ei elagi kuskil mujal :D Koolinädal oli nagu hulllllult mõttetu. Eile käisin mingi nats koolipinki nühkimas, targemaks ma eriti ei saanud. Ainult kliinilise ja bioloogilise surma kohta sain palju teada :) Täna mu loll telefon jättis mu äratamata ja seega kooli jäi minemata. Ja otsustasin, et saadan korda oma pisikese unistuse...ja hakkan vesiaeroobikas käima. Mul on siiber sellest kõigest, mis hetkel toimub...eriti mu peas. Ma ei viitsi ma ei viitsi ma ei viitsi. Mõttetu...
Ajaraiskamine...
Kõige hea maha viskamine...

aga homme ma pläran äkki millestki pikemalt. Ja hellll yeaaaah ma saan pulllllmmaaaaa !!! :D

Ja Siku...mul on hea meel, et sa ka mu maailma igavaima blogi avastasid :)

Sunday, February 21, 2010

:):):):):):):):):):):):):):):)
:):):):):):):):):):):):):):)
:):):):):):):):):):):):):)
:):):):):):):):):):):):)
:):):):):):):):):):):)
:):):):):):):):):):)
:):):):):):):):):)
:):):):):):):):)
:):):):):):):)
:):):):):):)
:):):):):)
:):):):)
:):):)
:):)
:)

päris rõõmus laps

Thursday, February 18, 2010

:-)

Täna on Siku sünnipäev :)

Jõudsin täna jälle vinni. Ma ennast viimasel ajal nii vähe liigutanud, et mu pea käib koguaeg ringi. Trennipaus jätkub veel mul siiamaani, kuna ma ei mõtle veel nii tervislikult kui vaja. Seekord ei taha ma mingeid komistusi.
Muidu nädala alguses käisin tööl, küll suure hilinemisega aga i made it. Ja koolis sai ka see nädal korralikult käidud. Ainult mul veel staffi, mis parandamist tahavad....või järeletegemist.
Uu ja me käisime sõbrapäeval kinos "valentinipäeva" vaatamas. Sõbrapäev oli esimest korda elus nukker. Aga ma juba oskan oma pead püsti hoida.

Issssssssssssand, juba järgmine nädal on pulmad :)
ja ma ei tea siiamaani mida ma selga panen. Pulmalised ise on hetkel kodus haiged...pai teile!
Igatahes niiii kifffffffft :D

Ma saan nüüd nii kaua kodus olla, et halb hakkab. Mulle meelib küll siin olla, aga enam ei ole üldse isu nii tihti käia. Varem ma igatsesin koju. Isegi ema ei pane enam tähele, kui ma koju saabun, sest tema arvates oleks ma nagu koguaeg kodus. Ma olen kiiksuga....kiiks on suur.
Oh ja ma tahaks omale uue arvuti ja telefoni osta...aga sellejaoks on vaja miljonär olla või siis omada rikast meest. mul paraku mõlemaga kitsas käes. Ja ma tahan neid asju, sest ma olen pirtsas ja nõudlik ja teiseks mõlemad nad on mu tulevase õemehka omad :)
Mul on millegipärast viimasel ajal hea olla. Kui ma muidu aina kurdan, et üks või teine ja kolmas ja neljas...siis praegu on kuidagi rahulik. Kuigi...ma väga igatsen seda, kes ma olin 15 aastasena. Aga äkki nii peabki olema ? Igatahes ma tean, et muretsemiseks pole põhjust ja sellepärast on kerge olla. Kergem. Ennast kõrval vaadates mind tegelikult lausa häirib, et ma nii tõsine olen. Ja see on täiesti kohutav, aga ma olen pohhuistiks muutunud. Mind nagu ei kõiguta mitte miski...ja see on minu enda jaoks kohutavalt häiriv ja kurb. Kõige jaburam on see, et minuga midagi teha...peab mulle vist maksma...sest mind ei koti mitte ükski tegevus. Ja olla selline, kes sa olla ei taha on masendav. Aga nagu ma ütlesin...asi on paranenud :) Kuigi kui ma praegu neid asju kirjutasin, siis asi on küll paranenud, aga...ega siin midagi rõõmustavat ka pole, kui eluisu on kapis peidus. Aga vähemalt olla on hea...äkki sellele järgneb tohutu elujõuuuuuuuuudddd ??!!??
That will be niiiiiiiiiiiiiiiiiccccceeee.

Ja palju õnne Kikule!

...olen juba nädal aega mõelnud(rohkem tegelt) et peaks mõned asjad ära õppima ja mul on tunne, et ma nüüd teen selle mõtte teoks.
geisha kommidega...ärge siis kadeda olge, kadekopsikud.
bai !

Saturday, February 13, 2010

eeeeeeee?
ma sõin täna vastlakuklit

Friday, February 12, 2010


Ma olen haige :( juba pikemat aega läbi nagu läti raha...ja tervis ei paista ühegi nurga pealt. Mida hekki nagu ?!?

Kool tüütab ka nii ära juba...lihtsalt oosomm on seal pool päeva passida. Tänu sellele, et ma üks nädal koolist poppi tegin...on mul nii palju järeltöid vaja teha, et ouemdšiiiiiiii. Suviiiiiiiii võiks tulla :)
Oo, vahepealt siis käisin balletti vaatamas...Triinu ja Kareniga...mehed sukkpükstes. Siis oli ju superlahe Kadri vallalise pliksi õhtu :) Kõige pealt ma valetasin Katsile, et läki šoppama...aga tegelikult viisin ma ta fotostuudiosse, kus tehti talle makeup ja peale seda oli tunnine poseermine...ja ta sai sellega suurepäraselt hakkama. Siis läksime välja ja ta pidi oma jänkukostüümis müüma ära 20 muffinit...millega ta sai veel suurepärasemalt hakkama. Igatahes mina ei oleks iial arvanud, et meie Katus peitub selline vallatu jänku :) Siis läksime istuma ja istusime päris kaua. Hommikul vaatasime muidugi PS. I LOVE YOU :D väga fun oli...on mida meenutada.

Siis äää...jäin haigeks...ja olen siiamaani haige. Homme hommikul pean tööl olema, ei tahaks üldse kodust ära minna. Haigena on empsi poputamist vaja.
Varsti hakkab tööl jälle kiire aeg. hörri hörri hörri
Ja siis issake...mul eile kukkus üks väga väga tähtis tass/kruus mis iganes kildudeks. See kurvastas mind niiiiiiii südamest kohe, sest see oli suure tähendusega...aga öösel kui ma oma kinnise nina peale närvasin...tuli mulle meelde, et killud toovad õnne ;) ja äkki kui see tassike nii tähtis oli...äkki siis ma saan sitaks õnnelikuks :D jaja, raudne laks juhuu
Maal peaks käima...pole vanaema nii kaua näinud. Igast asju tahaks teha eks...Tartusse peaks ka minema. Rautttt vol 2 tulebbb :))))))))
Triin sai ka vahepeal aasta vanemaks(kõrvalkuulmine on ikka rajult metsapoole jooksnud). Tal on iluuus uus kell ja müts ka :)
mürtsu tahaks teha voh
heakene küll, mu pea juba valutab arvutist. ma ei teagi siis nüüd :)
radiridiralla pakane on valla
Sõbrapäev tuleb ka...näidake siis oma kaisukarudele kui palju te neid armastate :)
love love love love





Sunday, February 7, 2010

üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ;)

Thursday, February 4, 2010

mida hekkki

Kooli pole see nädal õieti näinud.
Olen palju kinos käinud, poodides kapanud, raamatuid lugenud, väljas chillinud ja täna lähen balletti vaatama :D

Miks ma piltide peal niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kole alati välja näen :S
Muideks mu õiget kinganumbrit ei ole enam olemas...lihtsaks ei eksisteeri. Aga ma olen kõige õnnelikum inimene eniveii, sest mul on hello kitty patsikumm :)
ulllalalalaaa
Eile õhtul käisin oma armsate õdedega istumas. Miilustasime, pondisime ja rääkisime geipornost nii palju, et sõime kõrvallaua tädid kohvikust minema. lõbusad tüdrukud.
wiuawaua

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

You are the Dancing Queen, young and sweet, only seventeen Dancing Queen,
feel the beat from the tambourine You can dance, you can jive, having the time of your life
See that girl, watch that scene, dig in the Dancing Queen

Vinni saan alles ma ei tea millal. Kunagi hiljem...aga hetkel see mind ei kurvasta, sest ma olen ülilõbusas meeleolus :D
Olgu nii...teen ennast korda ja hakkan asju ajama. Ja varsti saab rikkaks :) on tuludeklaratsiooniaeeegggg!