The secret of happiness is be able to find joy in another´s joy...

Wednesday, October 28, 2009

Tere neiud ja noormehed!
Tulin just väljast, käisime Mammuga laste mänguväljakul. Isegi meil oli lõbu laialt.
Muidu on mu nädalad möödunud kahjuks töiselt. Ma olen eriti igav...ainult kool ja töö. häbihäbihäbi, püksis käbi.
Eelmine nädalavahetus käisime Kadriga Kadriorus jalutamas, lehtedes. Kadriga Kadriorus :D
Ja siis sellest järgmine päev piinasin ma ka terve päev Kadrit ja Eerot..emmet nägin ka.
Vaheaeg on ju ka...aga mina pean linnas olema. Järgmine nädalavahetus lähen ma oma kallitele ninnunännudele külla :) väga ootan, siis laseme tõelise Mammu vahelduseks kapist välja :D
ja peale seda nädalavahetust saab koju :)
oh jah, hetkel on raske aeg...aga mingi aeg peab ju jälle tõus tulema. Küll ta tuleb :)
babahh babahh meil on väikene krahh
tsauplau muumitrollid

Thursday, October 15, 2009

neljapäev siis jah :D Täna on mul koolivaba päev nagu ikka. Varsti lähen trenni ja siis õhtul on etendus. Ja koju ma saan alles novembri esimese nädala lõpus...kammmmmib. Mammu läheb ka täna õhtul koju ja...jään üksi. Üksik mootorratturhiir. Ja Peep Lõbu juures peab ka käima, issi lubas mind Seesamisse nihverdada, lillekastjaks näiteks :D oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii täna ei oska üldse midagi kirjutada.
Muideks ükspäev läksin kooli ja minu kõrval kõndis tuvi. Tuvitädil oli jalg kipsis ja kalpsas siis rõõmsalt mu ees. Jalllggg kipppssiiiis :D Enne valimisi vist osutati suurest lahkusest talle tasuta arstiabi. Väljas on ka päris lahe ilm. Kuigi tavaliselt selline ilm mõjub mu tujule...nüüd pole ilmapoiss mind mõjutanud. Thank god ka, päris palju peaks emotsema. EIle oli selline tuul, et mul tõusis kott käeotsast lendu ja ma sain lehepahmakaga näkku.
Hetk tagasi vaatas täiesti võõras mees mulle tuppa sisse :D:D Ühiskasutatav korter meil vist.
Okkkkei, peaks nüüd vist ennast trenni poole liigutama hakkama. Jeiiiiiiiiiiiiii

Tuesday, October 13, 2009

Ma täna vist ei kirjuta eriti midagi, ainult laulan:
KESKERAKOND, KES SIIS VEEL !!!!!

Thursday, October 8, 2009

tervist neegrid

Oi näe, nii kaua pole kirjutanud. Nii palju on kirjutada, et kõike ma vist ei viitsi kirjutadagi :))
See Ringa tuletas mulle meelde just, et mul on blogi :D
Esiteks alustaks siis sellest, et oli kord üks kaunis nädalavahetus...ja meie armasasse korterisse astus sisse tegelane,kes on hästi tüütu ja pressib koguaeg seltskonda.Tema nimi on Ringa.
Nooo ja siis me käisime reede hommikul tööl, Ringa jõlkus mul sabas..väga häiriv. Ülejäänud päeva me poodlesime :D Ringa loomulikult oli nagu hullumeelne ja jooksis ja lärmas mööda kaubamajasid. Noh mõistagi...eks ikka esimest korda huvitav maalt linna saada. No ta läks vähe liiale tõesti, varastas ja tekitas suure rahalise kahjumi erinevates poodides. Turvameestel oli tööd rohkem kui küll.Ta oli nagu nukitsamees :D
Viimase ostu sooritasime koos minu vene keele õpetajaga alakoholiletis. Läksime siis koju tagasi ja trallisime päris kaua. Igast vahejuhtumeid oli ka palju, aga nende järjekord on meelest läinud. Mingi hetk me tantsisime keset tuba...väga haigelt ja lihtsalt naersime. Südamest naersime :D
No ja eks me nutsime ja naersime ja ajasime lolli ja tarka loba...nagu sõbrantsid ikka. Me saime ka 1 krooni eest platvormid. Jah, ükssss kroon :D
Järgmine hommik ärkasin ma zombina ja läksin tööle. Muss jäi meile magama. Töölt koju jõudes läksime rullitama mereäärde...oiii see oli mõnna-mõnna :)
Õhtul käisime veel kinos Brünot vaatamas ja kohvikus istusime ka veits. Klubimaratoni ei tulnud..mul polnud klubituju...blokk olen. Film iseenesest on mingi tujuga naljakas :D Aga mul oli kahju emast ja isast, kes oma pisikese pojaga seda vaatama oli tulnud.
Õhtuks olin ma laip.
Hommikul tööle minnes, saatsin Ringa kaasa tehtud võileiva kotikesega teele...sõime veel enne ta minekut jäätist ka, see on mul meeles :D Ja hakkaski ta jala Tartu poole liikuma ja oligi meie armas ndv läbi. Nii suurt mürtsu ei tulnud, kui ma plaanisin, aga seda tüütut ja seltkonda pressivat pliksi armastan ma nii palju, et temaga on huvitav isegi raamatut lugeda või hambaid pesta või hommikukohvi juua. Lihtsalt üle mõistuse kallis inimene!
Ja kuidas ma sain unustada...reede hommikul töölt tulles mõtlesime, et teeks pulli ja teeks omale veel paar kõrvaauku. Ja läksime kohe tulistasime omale paar auku kõrva. Ja kõige tähtsam asi...muss sai omale uued armsad püksid :) See oli nagu selline püksiarmastus, et kui ta need alguses ostmata jättis, siis ta tundis südames kripeldust ja ta teadis, et need on need õiged :D Püksid polnud küll nii armsad kui ta ise..aga midagi sinna kanti :) Snixi me ei söönud kordagi. Hessis käisime patustamas ka ainult ühe korra. Kogu moos.
Mis siis veel ? Oh selline kurb uudis, et laulukoori ma ei saanud :( Ma olin nagu üks neist superstaari saatesse pürgijatest kes laulab kogu hingest ja siis talle öeldakse, et inimesed viskasid praegu oma teleka aknast välja halva esituse pärast. Õekene sai sisse küll ja käis esimeses proovis ka, aga siis ta sai aru, et ta ei taha saada lauljaks, vaid hoopis tantsijaks. Tuli ka koorist ära. Mina aga vist ei jäta jonni ja üritan veel midagi leida.. See kaotus pole küll elu lõpp, aga kurb oli küll. See oleks selline tore hobi toredas seltkonnas.
Tööl on ka suht nadid ajad. Arvatavasti novembrist alates on tööd minimaalselt, seega pean vist omale uue töö leidma. Paar sellist mõtet on.. aga nendest ma räägin siis, kui asi on käes.
Üldiselt ikka pürgin eluunistuse poole...selverisse laotööliseks. Läbi raskuste tähtede poole.
Koolis on ikka veel täitsa tore. Hinded on normis ja olen ka enam vähem tublisti õppimisega tegelema hakanud. Lõpuks siis 11 klassis avastasin ka selle tegevuse.
Ja siis mingi kord oli töökaaslaste Liia ja Signe soolaleivapidu. Nende kodu on niiiii ilus. Õhtu möödus rahulikult. Diana väike lõbus pliks kutsus mind edasi ka trallima, aga ma olen ju blokk.
Sel õhtul nakatas mind Liia Twilighti lainele. Väga hea raamat, parem kui film. New Moon on mul alles käsil...ja 27.novembril tuleb see ka kinodesse jeiiii. Oma nunnu ja lokkis elukaaslase nakatasin ma ka sellesse pisikusse.
Minu armas Mammu on väga nunnu ja kallis. Üks hommik ta tantsis ja ta ärkab alati nii, et ta voodi on omavoliliselt keset põrdandat sõitnud. No viimasel ajal on seda vähem juhtunud...vist sellepärast, et talveaeg on ja 110 märgi on maha võetud. Ta ei jõua nii kaugele ennast sõidutada selle kaheksa unetunniga. No ja mingi üle päeva umbes juhtub meil selline trall, et alt naabrid peksavad oma päid vastu radikaid ja röögivad, vilistavad ja peksavad potte ja panne. Tavaliselt neil käib mingi kuum klubihitt taga ja siis selle taustal nad siis tegelevad hoogsa ja vägivaldse eneseväljendamisega. Päris lahedad inimesed. Peaks ka Mammut vastu radikat taguma ja siis potiga ennast peksma, selle kõrvalt laulma ja vilistama.
Nonii :) praegu olen ma kodus, Põllu tänaval, aruvutitoas...vaatan oma perepilti :D
Tore oli täna üle pika aja siia tulla. Sügist näha :D linnas ei ole see sügis selline nagu siin.
Musu nägin ka, mis on loomulikult kõige tähtsam. Jah, ma tean, et ma olen blokkvinguvigisev naisehakatis. Aga Sa oled kõige nunnum :) Tanõõõõõõõl :D
Timmul on laupäeval sünnipäev. Kaks kümpi :D Kuhu sõidab teiega ?
Eeeeeeeeeeeeeee, ma ei oska rohkem midagi rääkida. Kell on üks öösel ja ma olen jälle nagu zombi. Issand, ma ju nägin emmet ka tna üle pika aja :) Kodus on niii hea olla. Järgmine nädalavahetus mille ma saan kodus veeta on alles novembris arvatavasti :( Aga kõik mis ei tapa, teeb tugevaks. Paistab et aasta lõpuks olen jõujunn. Tegelikult linnas olla on ka sellel aastal hea. Tore ja armas ja kõik paistab paigas olevat. Õhtuti mõtleme Mammuga oma lastele nimesid :D
Lihtsalt see teeb asja raskeks, et enamus asju ja inimesi keda ma väga armastan on minust eemal. Aga selline aeg on lihtsalt käes, et nii peabki olema. Peab oma eluga algust tegema...
Eelmine aasta oli see minu jaoks nii hirmutav, sest tundus nagu kõik, mis mu elu koos hoiab..kaob. Aga hetkel olen ma juba nii kaugele jõudnud, et suudan mõelda, et kõik on ju alles ja jääbki alles... see ei ole enam hirmutav. Ja elu peab edasi liikuma, muudatused peavad toimuma. Mul hea meel, et sai selline otsus tehtud, et mujale õppima minna. Esimene aasta oli küll kohutav, aga hetkel olen ma väga rahul. Ise peab kõvasti tahtma...siis läheb kõik hästi.
Vot tak. Nüüd ma lähen magama.

kammib vää ? :D