The secret of happiness is be able to find joy in another´s joy...

Tuesday, January 25, 2011

KATASTROOOOOFF!!
Just siis kui ma nagu hullun jooga käes.. sain täna tööl teada, et teatril pole enam KalevSpaga lepingut, et saaksime trennis käia. Kristel küll lohutas, et leitakse uus klubi, kelle kaudu seda teha, aga.. kaua ma seal teatris ikka töötan. Minu ilusad tasuta trennipäevad on igatahes loetud. Siis pean olema tubli ja ise joogat tegema. Kui kurvastusest üle sain, siis mõtlesingi tegelikult, et joogaks on vaja rahu ja.. ehk ongi hea seda ise teha. Kui lund vähemalt jääb siis viitsin äkki jooksmas ka käia. Sest kuigi ma võin trennist ära tüdineda kiirelt ja palju tehes seda mitte väga shea meelega teha, siis ilma selleta kaua aega olles hakkan sügelema.
Eile ma koolis ei käinud. Laura helistas, et tema istub veel Tartus ja maru igavad tunnid olid ka. Arvasin, et kodus konspekti tehes saan rohkem kasu kui kooli minna. Pealegi pea valutas eile kohe terve päev. Ööseks olin sellest valust juba nii väsinud ja kurnatud. Aga kodus olemisest oli kasu.. kuigi oleks siis selle asemel saanud hoopis Jannumannutannuga olla juuu.
Täna läksin tööle hommikul..lalalalala, piip piip piip..kaks tundi läks mööda ja läksin kooli ja oleleiiiii!! kedagi pole klassis, õpetajat pole koolis ja siis tuli meelde, et täna mindi riigikokku chillima. No ja lonkisin siis tööle tagasi ja sain täna 8 tundi kirja. Ka ching!
Ja teile teadmiseks Helluse õuna-muraka-meejogurt pole sugugi hea.
Homme olen jälle tööl.. lõunal on laulmine ja õhtul hüppan koolist kä läbi. Neljapäeval lähen Tartusse. Musimummikene lõpetab Harvardi ülikooli.
Noh peaks veel siblima kõvasti ja kooliasjadega vaeva nägema. Lisaks on täna veel Sex and the cityyyyyyy!

Roosasid unenägusid teile kui tudisse jõuate. Jei!

Wednesday, January 19, 2011

No tere siis :)

Nii imelik on siin Tallinna kodus olla.. viimasel ajal olen siin suhteliselt vähe pesitsenud. Tahan koguaeg Taneliga koos olla, ma olen sõltuvuseeeees :D
Tulin just hetk tagasi töölt. Arvasin hommikul, et jeee jeee istun kaks tundi tööl ja saan koju kooliasjadele järele tulla ja riided vahetada. Teatrisse jõudes selgus, et ma pean seal 5 tundi olema ja see tegi mu nii kurjaks. See polnud loomulikult kellegi süü, aga mul polnud mitte midagi kasulikku tööle kaasa võetud ja ma ei jõudnud peale tööd kooliasju kodust tuua. Seega jäi kooli minemata ja mata kt tegemata.
Selle asemel läksin aga laulukoori :) väga lahe oli, ainult, et nii kaua pole laulnud,et eriti ei julgenud oma suud lahti teha. Mõned kõrvalolijad laulavad nii hästi, et ma parem laulangi tasa. Igatahes mul hea meel, et sinna läksin... olin linna tulles väga huvitatud sellest, aga sinna see asi jäi ka.
Mul viimastel päevadel selline magusaisu, lihtsalt ulme. Okei.. mul see magusaisu juba viimasel 19 aastat olnud :D true true

well well well tsau siis ! :) olge tublid ja paid ja rõõmsad ja toredad...PANIMAJEŠ?!?

Sunday, January 2, 2011

SUUREPÄRAST UUT AASTAT !

Minu aastavahetus möödus Mammu juures. Eemal läbudest ja suurest seltskonnast. Ja ma ei kahetse, väga armas oli olla. Kell 12 olime Mammu akna peal ja raputasime mõlemad pead ühele ja teisele poole, sest pauku tuli iga nurga tagant :D Kõige suurema elamuse saime siiski vastasmaja aknaklaasi peegeldusest. Näksi oli ka päris palju ja õhtu lõpuks olime mõlemad õllekõhtudega.
Igatahes tänks Mammu ilusa õhtu eest :)
Tavaliselt kui kell on täpselt sealmaal, et aasta vahetub, on mul nutt kurgus ja soovin mõttes nii palju kui jaksan. Tõeline selline tunne on sees, et vot siit maalt teen ma julmad muudatused ja kõik muutub. Elu muutub uuest aastast nii heaks, et ei jõua ära imestada :D See aasta ei olnud nuttu kurgus ega ka ühtegi soovi. Olin lihtsalt tänulik iseenda(v.a oma hamstripõskede) ja ümbritseva üle.
Hea aasta võiks tulla jah, alati võiks. Aga asi pole aastavahetuses.. iga minut saab teha paremaid otsususeid ja alustada otsast. Selleks pole vaja oodata, et üks number vahetuks.
Oh jah, kindlasti rohkem kui pooled maailma naistest soovisid väiksemat pepuümbermõõtu uuelt aastalt.. totukesed :) aga müts maha, kes oma lubadused täide saadavad. Ainult enamikel on need järgmiseks päevaks juba ununenud...aga milleks muretseda, sõbrad, oodake aga järgmist aastavahetust :D
Vaheaja viimane nädal hakkab kohe pihta. Peaksin natuke õppimisega tegelema. Lähen selleks viimaseks nädalaks Tartusse, Taneliga kaasa... saan teda terve nädal kiusata.. väga muhe värk :) Üle pika pika aja näen ma Ringat Pingat Chingat, jepikajeeeeeeeeeeeeeeee nagu :D Muideks, see taignarulllike kinkis mulle Hello Kitty ripatsi, kujutate ette ?!? :) Nüüd on mul Hello Kitty katki läinud patsikumm, ketiripats, duššigeel, meigieemalduslapid ja võib-olla ka telefonikott :D tegelt mul on piinlik, ma pole mingi ain fänn, kes januneb nende asjade järele, lihtsalt kogemata on nii läinud. Kuigi jah, ma tunnistan, et Hello Kitty t-särk oleks päris lahe.
No vot ja siin ma siis olen, joon kakaod ja imestan kui supörb teine pool mul on. Ta pani mu akna alla lume sisse küünla põlema :) Jah, ma saan teist täiesti aru kui te peale selle lugemist pead kümme korda vastu seina taote, sest see tundub niii üliarmas, et peaaegu nagu oleks võimatu.
On mille pärast rõõmu tunda :)

Ja veel tuli üks õnneuudisekene minu õuele. Olen juba mõnda aega joogast huvitatud olnud ja uurinud ja kodus teinud. Ja vaatasin KalevSpa kodukale ja üllatus-üllatus.. Maarja Lõbu, spetsiaalselt teile vastu tulles on meil teile uuest aastast pakkuda suurepärane trenn kehale ja hingele: HATHA JOOGA :)

okouuu kakao sai otsa
......................................................
..............................................................
....................................................................